הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 2.5 קילו פחות מpr. בסט השמיני. עם מוט w

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
חפירה קצרה לפני 😛
אז ככה, קצת רקע.
לפני הגיוס נתתי בנץ' 115 במכון עם רגליים לא על הרצפה, בתחרות של 100% בנוב' נתתי 110 (כשל עם 117.5).
לאחר מכן בצבא עשיתי סוג של 5/3/1 בסופשים. בטירונות והקורס ירדתי 7 קילו מ"ג ואח"כ בסדיר התייצבתי על 80 בערך (התגייסתי על 83). אחרי כמה חודשים בצבא הבנץ' היה דברים כמו 95X3, 100X2, 92.5X4 עד ה21.4.
לאחר מכן עברתי לדאג הפבורן מתוד כשאני עולה מ8X2 ל8X3.
התחלתי עם 85 קילו ובאימון הראשון של ה3 חזרות היה ממש קשה. הרבה אימונים חסרים, אבל היום סיימתי את הסבב השני של העלייה (לקח 3 חודשים, היה אמור לקחת חודשיים, וגם זה עם הרבה עליות של יותר מחזרה אחת לאימון) והיום הגעתי ל92.5X8X3 ובסט האחרון נתתי חמישיה אפילו. מאד מרוצה, במיוחד גם בגלל איך שזה נעשה בתנאים של הצבא.
אז זאת החפירה שלי, אני מאד מרוצה, דיי בטוח שעם זה אני כבר יכול לתת מספרים יותר גבוהים מהשיא שלי. אז הנה הסרטון: (בטעות המצלמה הייתה על האיכות הכי נמוכה אז סליחה על האיכות)

מהסירטון זה בכלל לא נראה רע, בתקופה שהתאמנתי בבסיס לי היה ספסל מגעיל כמו באולם כדורסל שעליו עשיתי בנץ משם עם מוט קצר במשקולות מתברגות....אז......כן חשבתי שזה אופטימי...

• פותח/ת השרשור
מהסירטון זה בכלל לא נראה רע, בתקופה שהתאמנתי בבסיס לי היה ספסל מגעיל כמו באולם כדורסל שעליו עשיתי בנץ משם עם מוט קצר במשקולות מתברגות....אז......כן חשבתי שזה אופטימי...
כי זה חדש מהניילונים. נפתח לפני איזה 4 חודשים. אבל אין ציוד חחח אם זה מעניין מישהו גיליתי היום דרך יותר מוצלחת לדחוק. סמית משין ומתלה של משקולות הפך לראק שלי. חושב על לקנות מוט ואז להסתדר יותר טוב..

מזכיר לי שהייתי עושה מניפולציות מוזרות וכולם היו מסתכלים עלי אחרי זה ומנסים לחכות אותי 😁

• פותח/ת השרשור
מזכיר לי שהייתי עושה מניפולציות מוזרות וכולם היו מסתכלים עלי אחרי זה ומנסים לחכות אותי 😁
היום היה לי רייג' עצבני בגלל שנתתי PR אדיר בפרס. איזה מבט דפקו לי אחרי זה אנשים חחח אבל על הז*ן שלי אני לחצתי מעל הראש לטריפל בסט השמיני מה שלפני 3 חודשים נכשלתי איתו ולא היה אפילו אחד. וזה כמובן גם במוט W כן?

• פותח/ת השרשור
להרוס או לא להרוס...
המוט W מקצר טווח תנועה 😛
דווקא לא. אני מחזיק את המוט כך שהקימורים הם במישור האופקי. אני מחזיק בקצה שך המוט שהוא דיי ישר ולכן זה אפשרי.
יפה לראות אבל שאתה לא מוותר גם אם מדובר בדבליו, מה לגבי דדליפט וסקוואט?
עושה גם דדליפט. אני פצוע אז זה עדיין לא כבד. אתמול עשיתי למשל 107.5x15
סקוואט לא עושה עדיין בבסיס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית