הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי גב בעקבות מיליטרי פרס

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
אז ככה, אני עושה FBW עם כל המורכבים למיניהם סקוואט דדליפט בנץ' פרס מילטרי פרס מתח ומקבילים
יש לי לאחרונה כאבי גב באזור החוליות בערך באמצע הגב, וגם קליקים.
הורדתי את כל התרגילים ניסיתי כל מיני שיטות ובסוף גיליתי שיש לי כאבים כתוצאה מהמיליטרי פרס
העניין הוא שאני יודע שזה תרגיל חשוב... אבל אולי יש תחליף לו?
אולי לנסות בישיבה לעשות אותו?
תודה

קודם כל, אני ממליץ שתעלה סרטוני טכניקה. בעיות טכניקה זו לא סיבה להחליף תרגיל. ואגב, בישיבה העומס על הגב יותר גדול.
דבר שני, יש מספיק תכניות שבהן עושים בנץ' בשיפוע חיובי במקום פרס.

נערך לאחרונה:
אז ככה, אני עושה FBW עם כל המורכבים למיניהם סקוואט דדליפט בנץ' פרס מילטרי פרס מתח ומקבילים
יש לי לאחרונה כאבי גב באזור החוליות בערך באמצע הגב, וגם קליקים.
הורדתי את כל התרגילים ניסיתי כל מיני שיטות ובסוף גיליתי שיש לי כאבים כתוצאה מהמיליטרי פרס
העניין הוא שאני יודע שזה תרגיל חשוב... אבל אולי יש תחליף לו?
אולי לנסות בישיבה לעשות אותו?
תודה
קודם כל תעלה סרטון טכניקה, אולי אתה לא עובד נכון
כמו שאמרו מעלי בנץ' בשיפוע חיובי יכול להיות סוג של תחליף בתוספת של תרגיל עזר עם דאמבלים - זאת דעתי לפחות

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעלה סרטון טכניקה, אולי אתה לא עובד נכון
כמו שאמרו מעלי בנץ' בשיפוע חיובי יכול להיות סוג של תחליף בתוספת של תרגיל עזר עם דאמבלים - זאת דעתי לפחות
אוקיי אני אעלה בקרוב סרטון עם הטכניקה ולא רק את זה גם דדליפט ובנץ'..
ובנץ' בשיפוע חיובי עובד בעיקר על כתפיים?

קודם כל, אני ממליץ שתעלה סרטוני טכניקה. בעיות טכניקה זו לא סיבה להחליף תרגיל. ואגב, בישיבה העומס על הגב יותר גדול.
דבר שני, יש מספיק תכניות שבהן עושים בנץ' בשיפוע חיובי במקום פרס.
אמרו לי שבישיבה אמנם יש יותר עומס אבל זה פחות גורם לכאבים לכאלה שיש להם בעיות עם התרגיל בעמידה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית