הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפתח מועדון הכושר המשוכלל והמפואר בישראל

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
על מה אתה מדבר.. כל החסרונות מתגמדים לעומת היתרונות. תחשוב כמה זמן תחסוך, כסף, כאבי ראש.. ואפילו תוכל להתאמן כמו שצריך.
ותאמין לי שאווירה לא חשובה בכלל, חשוב מה שעובר לך בראש וכמה אתה דבק במטרה.
הציוד, האנשים ספציפית... לא מוכן להחליף את זה. לפחות לא בשנה הקרובה.
מבין אותך לגמרי, האווירה מאוד חסרה שם. זה הדבר הראשון ששמתי לב אליו כשהגעתי לשם.

ותאמין לי אחי שזה ממש לא רק זקנות, מגיעות לשם בחורות עם מותגי ספורט שחושבות שהן הגיעו למינימום תצוגת אופנה. דבר שבהחלט מסיח את הדעת מהאימון חחחח

אגב שמת לב אם המדריכים בספייס מבינים עניין או שהם ליצנים זייני שכל ?
אני עורך כי לא ראיתי בהתחלה שכתבת.
חבר הלך ואמר שהוא עשה קרוספיט (בתכל'ס ליפטר שרק הלך ללמוד טכניקה) אז בא אליו מדריך שהסביר לו והראה לו את הראק הבנץ' וכו'. בפייסבוק שלהם העלו ברוב הסניפים סקוואטים, דדליפטים, קלינים ואפילו סנאצ'ים ככה שעושה רושם שהם רציניים.

תעשה מה שנוח לך, אבל לא רואה את ההיגיון בללכת ל-2 חדרי כושר בו זמנית + אוטובוסים.
בשיא החום, בשיא החורף.. זה לא פרקטי בכלל
אבל יפה שאתה מצליח להתמיד

[Q
תעשה מה שנוח לך, אבל לא רואה את ההיגיון בללכת ל-2 חדרי כושר בו זמנית + אוטובוסים.
בשיא החום, בשיא החורף.. זה לא פרקטי בכלל
אבל יפה שאתה מצליח להתמיד
לי זה נוח ולא מפריע.
אני מתחמם קצת בעמידה באוטובוס ובהליכה 10 דקות למכון, ועושה קצת COOL DOWN בהליכה חזור לאוטובוס מה רע 😛

לא מבין תגובות של חלק מהחברי'ה פה, ממתי מכונים גדולים(שנבנו בתקציב של מיליונים וערוכים ל3000-5000 מנויים בשוטף) נבנו כמכוני "הארדקור"?
חדר כושר מהסוג ש"אנחנו צריכים" בחיים לא יהיה גדול ומסחרי, פשוט כי אי אפשר לתכנן כזה מכון ביעילות(וזה בסדר, בשביל זה יש מכונים קטנים)

חוץ מזה עדיף ללכת למכון שכונתי שבו אתה תשלם 1500 שקל פחות לשנה ולא תשלם על דברים שאתה בכלל לא צריך(סאונות, 2 בריכות, הליכונים "חכמים" שעולים יותר מקטנוע, 7 חדרי סטודיו וכו')

אצלי הבעיה שהמקום הוא לא מכון הארדקור אלא פשוט מכון כושר רגיל וקטן. פשוט המאמנים שם מכירים אותי כי אני מתאמן שם הרבה זמן והם לא מבלבלים בשכל יותר מדי.

מה גם שהמנוי שאני משלם שם שווה במחיר אם לא יקר יותר מהחדר כושר המסחרי שזה מה שיותר מבאס.

אני עורך כי לא ראיתי בהתחלה שכתבת.
חבר הלך ואמר שהוא עשה קרוספיט (בתכל'ס ליפטר שרק הלך ללמוד טכניקה) אז בא אליו מדריך שהסביר לו והראה לו את הראק הבנץ' וכו'. בפייסבוק שלהם העלו ברוב הסניפים סקוואטים, דדליפטים, קלינים ואפילו סנאצ'ים ככה שעושה רושם שהם רציניים.

בהחלט עושה לי חשק לעשות מנוי רק מה שעוצר בעדי זה המחיר(שבטח כבר עלה התייקר) והמרחק מהבית(25 דק' הליכה לפחות)

אצלי הבעיה שהמקום הוא לא מכון הארדקור אלא פשוט מכון כושר רגיל וקטן. פשוט המאמנים שם מכירים אותי כי אני מתאמן שם הרבה זמן והם לא מבלבלים בשכל יותר מדי.

מה גם שהמנוי שאני משלם שם שווה במחיר אם לא יקר יותר מהחדר כושר המסחרי שזה מה שיותר מבאס.

בהחלט עושה לי חשק לעשות מנוי רק מה שעוצר בעדי זה המחיר(שבטח כבר עלה התייקר) והמרחק מהבית(25 דק' הליכה לפחות)
כן, המרחק בעייתי בשבילך.
20-30 דקות זה לא מצדיק אוטובוס ורחוק מדי להליכה, מרחק לא נוח בשום מצב. אולי תסע על אופניים או באוטו אם יש? אופניים זה בטח 5-10 דקות נסיעה אתה לא אמור להתעייף מזה ממש.

@WhiteOwl

לעשות את כל העלייה של אלופי צה"ל בין אם זה ברגל או באופניים זה לא כיף לאף אחד.

אוטו יכול להיות רק בערב כשאמא שלי חוזרת. מה גם שאחי מתאמן בספייס ככה שאני לא רוצה כל הזמן להסתמך על הרכב כי גם הוא לוקח אותו.

אני עובד במשמרות ככה שאני חייב מדי פעם לעשות אימוני בוקר וזה גם יצור לי בעיה.

אתה מכיר מישו מחולון שהוא בראש שלנו ונרשם לספייס כדי שהוא יוכל לתת לי חוות דעת ?

נערך לאחרונה:
10489852_722034044500851_5134075923152327085_n.jpg

10527270_719452541425668_6236871445598730437_n.jpg
10532943_730711890299733_3559361325156170556_n.jpg

1937463_730798303624425_6869844726190668222_n.jpg

סעמק איזה מקום

הספייס החולוני סבבה לגמרי. בעיקר בגלל שהוא חדש.
יש לך שקט באיזור של המשקולות החופשיות בלי יותר מידי משחקים. מגוון לא רע - 3 ספות BP ישרות, 2 עם שיפוע חיובי, 1 עם שיפוע שלילי, 2 כלובים + עוד אחד במתקן מולטיטריינר, ועוד הרבה מכשירים (שבד"כ תפוסים ע"י נשים).

אני הגעתי בבוקר אז יכול להיות שבערב המצב שונה.

הספייס החולוני סבבה לגמרי. בעיקר בגלל שהוא חדש.
יש לך שקט באיזור של המשקולות החופשיות בלי יותר מידי משחקים. מגוון לא רע - 3 ספות BP ישרות, 2 עם שיפוע חיובי, 1 עם שיפוע שלילי, 2 כלובים + עוד אחד במתקן מולטיטריינר, ועוד הרבה מכשירים (שבד"כ תפוסים ע"י נשים).

אני הגעתי בבוקר אז יכול להיות שבערב המצב שונה.

אתה חולוני ? ואיך המצב בבוקר ?

ו-4 ספות ? לא 3 ?

אכן חולוני.
בבוקר רגוע, הרבה מקום ובלי לחץ.
אז מי מגיע מחר?

סטינו מהנושא לגמרי 😃

כרגע אני רשום בפרייבט ג'ים, נראה מה ילך לי שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית