עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואתה (אני מניח) בתור אחד שלוקח קריאטין, אתה מרגיש שהוא משפיע ?כח ואנרגיה אלו שני דברים שונים.
קפאין מעורר.
סוכר נותן אנרגיה.
קריאטין נותן כח.
שילוב של שלושתם יביא לתוצאות מדהימות.
אם היו אומרים לי לבחור רק תוסף אחד מבין כל מה שאני לוקח, הייתי הולך רק על קריאטין.ואתה (אני מניח) בתור אחד שלוקח קריאטין, אתה מרגיש שהוא משפיע ?
שווה ?
הבנתי, תודה על העזרה גבראם היו אומרים לי לבחור רק תוסף אחד מבין כל מה שאני לוקח, הייתי הולך רק על קריאטין.
הייתי מוותר על אבקת חלבון, שמן דגים ומולטי בשביל הקריאטין.
זה בעצם התוסף היחיד שמשפיע בצורה דרמטית על הביצועים של הכח.
איזה קריאטין ניסית?אלא אם כן אתה דפוק כמוני ואתה נמצא באחוזים המועטים באוכלוסיה שקריאטין לא משפיע עליהם (כנראה). סעמק.
אוקי, לא ממש קראתי את את התגובות.זה מה שחשבתי אבל אז @Vile הסביר לי מה זה
אני מתכנן לקנות אני אנסה, יש הבדל בסוגים ? כי קראתי באינטרנט וראיתי שיש כמה סוגים ?אוקי, לא ממש קראתי את את התגובות.
זה נותן לך יותר כוח באופן כללי, עוזר להתאוששות. תיקח קריאטין, זה תוסף מעולה.
קנה Monohydrate שכתוב עליו Micronized.אני מתכנן לקנות אני אנסה, יש הבדל בסוגים ? כי קראתי באינטרנט וראיתי שיש כמה סוגים ?
קנה Monohydrate שכתוב עליו Micronized.
אל תקנה סתם של חברה יקרה כי קריאטין מונו הוא קריאטין מונו בכל מקום.
זה כמו לקנות אורז בסמטי משופרסל או מגה, שניהם אותו דבר.
קח את מה שיותר זול, סתכל בתווית שלא מכניסים שם עוד רכיבים.
כן.הקריאטין של דיימטייז טוב?
מה ההבדל?כן.
יש גם את של ARO אם אתה מכיר, הוא יותר זול והוא מיקרוני, שזה יותר טוב מלא-מיקרוני.
מונו, של ויטקוסט.איזה קריאטין ניסית?
איזה סוג ואיזו חברה?
כן. 5 גרם ביום (כפית) בלי הפסקות ובלי כלום עם איזה חצי ליטר מים ותשתה 3-4 ליטרים במהלך היום.הקריאטין של דיימטייז טוב?
אפשר לשתות את זה עם האבקת חלבון ? כאילו לשים ביחד בשייקר?כן. 5 גרם ביום (כפית) בלי הפסקות ובלי כלום עם איזה חצי ליטר מים ותשתה 3-4 ליטרים במהלך היום.
העמסה תגרום לגוף לרוות בקריאטין יותר מהר.אפשר לשתות את זה עם האבקת חלבון ? כאילו לשים ביחד בשייקר?
ושמעתי שיש שיטת העמסה שלוקחים איזה 20 גרם ביום למשך זמן מסוים...
מה עדיף ?
מונו, של ויטקוסט.
אפשר עם החלבון. לא משנה מתי ואיך תיקח.אפשר לשתות את זה עם האבקת חלבון ? כאילו לשים ביחד בשייקר?
ושמעתי שיש שיטת העמסה שלוקחים איזה 20 גרם ביום למשך זמן מסוים...
מה עדיף ?