הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גיינר, צריך עזרה.

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
נניח ואני קונה גיינר, ובשביל לעלות במשקל התברר לי שאני צריך לצרוך 2600 קלוריות ביום בערך וזה מה שאני צורך ובכל זאת תקוע במשקל, אז אני צריך לקחת מנה שלמה של גיינר? (מנה זה 2 סקופים, ובגיינר של דימטייז יש 1280 קלוריות למנה)
אם אקח מנה אז כנראה שאהיה בפלוס קלורי ענק, ואני לא יודע אם אני צריך מנה או חצי מנה ואולי חצי מנה תספיק לי..
מה דעתכם? מה גם שאני לא יודע בדיוק כמה הגוף שלי שורף ביום אחד

אם התברר לך שאתה צריך 2600 קלוריות וזה מה שאתה אוכל ואתה עדיין לא עולה במשקל, כנראה שהתברר לך לא נכון. מאוד פשוט.
הגיינר בסה"כ בא להשלים לך את הקלוריות החסרות בתפריט, אבל זו צריכה להיות ברירת מחדל האחרונה שלך. מה גם שזה מאוד יקר(בארץ לפחות).
תנסה לאכול קצת יותר עד שתראה עלייה במשקל. במידה והעלת עוד קלוריות בתפריט ועדיין לא עלית במשקל גוף וקשה לך לאכול יותר, אז כבר תשתמש בגיינר.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני לא מסוגל לאכול מעבר לזה בד"כ..
השאלה היא האם לקחת סקופ אחד ביום או 2 סקופים ביום (מנה שלמה)

תקח כמה שחסר לך להשלמת הקלוריות היומית. כלומר- נניח ואתה מקבל ביום 1300 קלוריות מאוכל אז תקח מנה שלמה (1280 קלוריות) של גיינר. אם אתה אוכל 2000 קלוריות מאוכל אז תצרוך רק חצי מנה..הגיינר בא נטו להשלים לך חוסרים שאתה לא מקבל מהמזון

• פותח/ת השרשור
אוקיי, לקחת חצי מנה במשך שבוע ולראות אם אני עולה במשקל?
במידה ולא, לקחת מנה שלמה?

אני גם אשלב את זה עם חלב כנראה

נניח ואני קונה גיינר, ובשביל לעלות במשקל התברר לי שאני צריך לצרוך 2600 קלוריות ביום בערך וזה מה שאני צורך ובכל זאת תקוע במשקל, אז אני צריך לקחת מנה שלמה של גיינר? (מנה זה 2 סקופים, ובגיינר של דימטייז יש 1280 קלוריות למנה)
אם אקח מנה אז כנראה שאהיה בפלוס קלורי ענק, ואני לא יודע אם אני צריך מנה או חצי מנה ואולי חצי מנה תספיק לי..
מה דעתכם? מה גם שאני לא יודע בדיוק כמה הגוף שלי שורף ביום אחד
אל תתייחס לעניין המנות , פשוט תקח כמה שאתה צריך מבחינת קלוריות.
הקטע של המנות זה תרגיל שיווקי בשביל שאנשים יצרכו הרבה יותר ממה שהם באמת צריכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית