הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע No Bull Muscle-Building Plan By Baggett

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
להורדה: http://uploading.com/files/Z2SE74QR/The.No.Bull.Muscle.Building.Plan.rar.html

תוכנית בסגנון סייקל לעלייה במסה של KELLY BAGGETT..
סייקל של 14 ימים, 11 מתוכם הם ימים עם HIGH CALORIE INTAKE, כאשר ה-11 ימים מתחילים ביומיים העמסת פחמימות, ובסוף ה-11 יום יש עוד 3 ימים עם LOW CALORIE AND CARB INTAKE.

זה יוצא ככה:
יום 1 - העמסת פחמימות
יום 2 - העמסת פחמימות
יום 3 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 4 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 5 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 6 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 7 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 8 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 9 - מאזן חיובי - חלוקת ZONE
יום 10 - מאזן חיובי -חלוקת ZONE
יום 11 - מאזן חיובי -חלוקת ZONE
יום 12 - גרעון קלורי קל (עד 50 גרם פחמימה)
יום 13 - גרעון קלורי קל (עד 50 גרם פחמימה)
יום 14 - גרעון קלורי קל (עד 50 גרם פחמימה)

ניתן לשלב איתה תוכנית אימונים בסגנון SS, 5X5 ודומיהם.. או לחילופין להשתמש בתוכנית האימונים שמוצעת בספר.
בעיקרון כל תוכנית שמאפשרת התקדמות (Loading) מאימון לאימון ומתבצעת לפחות 3 פעמים בשבוע.

המטרה של התוכנית הזו, כאמור, עלייה נקייה במסה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות אחי..
במידה והייתי שמן בעבר (לפני 3 שנים הייתי 25 קילו יותר ועכשיו הגעתי למצב של תת משקל), ירדתי בצורה לא מבוקרת ואיבדתי המון שריר.. מאז אני מנסה לעלות במשקל אבל מפחד מזה.
זה שהייתי שמן בעבר יכול להצביע על זה שקל לי לצבור שומן ביתר קלות מאחרים? (או על היותי אנדומורף?)
אם כן, יש צורך בהגבלת סוג (א"ג/א"נ) ו/או תזמון הפחמימות במהלך היום? הן במסה והן בחיטוב.

תודה על התשובות אחי..
במידה והייתי שמן בעבר (לפני 3 שנים הייתי 25 קילו יותר ועכשיו הגעתי למצב של תת משקל), ירדתי בצורה לא מבוקרת ואיבדתי המון שריר.. מאז אני מנסה לעלות במשקל אבל מפחד מזה.
זה שהייתי שמן בעבר יכול להצביע על זה שקל לי לצבור שומן ביתר קלות מאחרים? (או על היותי אנדומורף?)
אם כן, יש צורך בהגבלת סוג (א"ג/א"נ) ו/או תזמון הפחמימות במהלך היום? הן במסה והן בחיטוב.

תלוי בהרבה גורמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית