הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכף הרגל וסקוואט

• פותח/ת השרשור Gkfgjd
  • פורסם בתאריך

Gkfgjd

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
3
74
3
יש לי דלקת בתחילת כף הרגל(בחיבור לרגל) אבל לא מרגיש את הדלקת בזמן הסקוואט. מומלץ להפסיק בכל זאת?

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר שיש לך "דלקת" ? במה זה מתבטא?
כרגע מתבטא בכאבים באיזור הדלקת בין כף הרגל לרגל בזמן הדריכה(שמחלימים לאט כי לקחתי מנוחה) וכאבים בתאומים בשכיבה. זה גם התבטא בחוסר תחושה ברגל פלוס סוג של נימול אחרי כמה דקות של ריצה וכאבים חזקים באיזור בין כף הרגל לרגל. הלכתי לאולטראסאונד והסתבר שזו דלקת. חוסר תחושה אחרי ריצה היה ב2 הרגליים אבל רק בימין היו כאבים לא שבמאמץ ורק שם נמצאה דלקת רצינית.
זה לא כואב בזמן סקוואט אלא רק בהליכה/ריצה

כרגע מתבטא בכאבים באיזור הדלקת בין כף הרגל לרגל בזמן הדריכה(שמחלימים לאט כי לקחתי מנוחה) וכאבים בתאומים בשכיבה. זה גם התבטא בחוסר תחושה ברגל פלוס סוג של נימול אחרי כמה דקות של ריצה וכאבים חזקים באיזור בין כף הרגל לרגל. הלכתי לאולטראסאונד והסתבר שזו דלקת. חוסר תחושה אחרי ריצה היה ב2 הרגליים אבל רק בימין היו כאבים לא שבמאמץ ורק שם נמצאה דלקת רצינית.
זה לא כואב בזמן סקוואט אלא רק בהליכה/ריצה

דלקת לרוב לא מתבטאת בנימול או חוסר תחושה. אלה הם סימנים נוירולגיים שמאותתים על איזשהי פגיעה בהולכה העצבית באזור. יכול להיות כמובן שבנוסף קיימת פגיעה במבנים אחרים , ולכן יש כאב.
האם זה חוזר על עצמו כבר הרבה זמן? אתה רץ כבר הרבה זמן עם תוכנית מסודרת?

• פותח/ת השרשור
דלקת לרוב לא מתבטאת בנימול או חוסר תחושה. אלה הם סימנים נוירולגיים שמאותתים על איזשהי פגיעה בהולכה העצבית באזור. יכול להיות כמובן שבנוסף קיימת פגיעה במבנים אחרים , ולכן יש כאב.
האם זה חוזר על עצמו כבר הרבה זמן? אתה רץ כבר הרבה זמן עם תוכנית מסודרת?
דבר ראשון תודה על התשובה אחי.
אתה צודק, באמת אין קשר. הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שזה כנראה פגיעה באיזור שאני לא זוכר את שמו.
אני לא רץ רגיל, אני משחק כדורגל. אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד שהתחלתי לשחק נעליים שגדולות עליי מאוד. אני אבדוק אם עם נעליים אחרות אםהבעיה חוזרת. במידה שכן, אעשה mri.

עכשיו לגבי הדלקת. אני לא מרגיש אותה בסקוואט כ"כ, אפשר להמשיך להפסיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית