שלום,
אני מתאמן חודש בחדר כושר, עושה עלייה במסת שריר וכוח.
רציתי עזרה בלבנות את התפריט שאוכל לראות את התוצאות בצורה המקסימלית ואת התפריט בעצם הכי "תורם" לעלייה במסה בלי ג'אנק.
בן 16 גובה 1.73 משקל 64.5 קילו (בדקתי היום) וכשהתחלתי שקלתי 63 קילו.
המדריך בחדר כושר כתב לי בפגישה הראשונה:
BMR - 1689 (שהתחלתי לפני פחות מחודש שקלתי 63)
והוא כתב גם BMR - 2026.8 שפה אני חושב שהתייחס לזה שאני משחק כדורגל שעה/שעתיים בחופש (במהלך השנה אני בקבוצה).
אבל אתמול כבר התחלתי את האימונים 3 פעמים בשבוע באורך של שעה וחצי.
במכון אני מתאמן גם 3 פעמים בשבוע.
והוא כתב שאני צריך לאכול 2500 בערך:
שומן - 70 גרם
חלבון - 120 גרם
פחמימה - 347 גרם
ואמר לנסות לאכול בערך כל 3 שעות.עכשיו, דיברו איתי כמה אנשים בחדר כושר ואמרו לי שאני צריך לאכול יותר מ2500 ואני משתדל לאכול בסביבות ה2500.
אם תוכלו בבקשה לבנות לי תפריט (כי לפי דעתי הוא יכול להיות שקצת לא הסביר לי נכון ואני צריך יותר) לפי הנתונים שלי ומה שאמרתי או גם לפני מה שאתם חושבים בין אם זה יותר חלבון נגיד או אם לאכול יותר מ2500.
תודה מראש!
אני מתאמן חודש בחדר כושר, עושה עלייה במסת שריר וכוח.
רציתי עזרה בלבנות את התפריט שאוכל לראות את התוצאות בצורה המקסימלית ואת התפריט בעצם הכי "תורם" לעלייה במסה בלי ג'אנק.
בן 16 גובה 1.73 משקל 64.5 קילו (בדקתי היום) וכשהתחלתי שקלתי 63 קילו.
המדריך בחדר כושר כתב לי בפגישה הראשונה:
BMR - 1689 (שהתחלתי לפני פחות מחודש שקלתי 63)
והוא כתב גם BMR - 2026.8 שפה אני חושב שהתייחס לזה שאני משחק כדורגל שעה/שעתיים בחופש (במהלך השנה אני בקבוצה).
אבל אתמול כבר התחלתי את האימונים 3 פעמים בשבוע באורך של שעה וחצי.
במכון אני מתאמן גם 3 פעמים בשבוע.
והוא כתב שאני צריך לאכול 2500 בערך:
שומן - 70 גרם
חלבון - 120 גרם
פחמימה - 347 גרם
ואמר לנסות לאכול בערך כל 3 שעות.עכשיו, דיברו איתי כמה אנשים בחדר כושר ואמרו לי שאני צריך לאכול יותר מ2500 ואני משתדל לאכול בסביבות ה2500.
אם תוכלו בבקשה לבנות לי תפריט (כי לפי דעתי הוא יכול להיות שקצת לא הסביר לי נכון ואני צריך יותר) לפי הנתונים שלי ומה שאמרתי או גם לפני מה שאתם חושבים בין אם זה יותר חלבון נגיד או אם לאכול יותר מ2500.
תודה מראש!