הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון כבד אחרון לפני התחרות , סינגלים

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
מ.ג 65~
גובה 169

מתכוון להחרות בעד 67.5 ק"ג בקטגוריה T3

אתמול היה התכנון לעשות אימון Openers , אבל הייתי קצת יותר מדי עם מוטיבציה והחלטתי להעלות קצת בסקוואט ובדדליפט (זה לא האופנרים שאני מתכוון להכנס איתם)

סקוואט , 120 לסינגל

דדליפט 140 לסינגל (גב עגול רצח)

בנצ' עם עצירה לא צולם כי אני חלש רצח בלחיצות

לכל המתעניינים , כן אני אתחרה ללא רצועות וכנראה ללא חגורה , הזמנתי RDX וכבר חודש שהמשלוח לא מגיע

אמשח לקבל הערות על טכניקה ,על כמה אני גרוע וחלש , או כל דבר אחר
שיהיה בהצלחה לכל המתחרים 😃

תשלח להם הודעה על זה ומקסימום אם הם לא ישלחו חד שתאיים בפידבק שלילי . לי שלחו חדש.
מ.ג 65~
גובה 169

מתכוון להחרות בעד 67.5 ק"ג בקטגוריה T3

אתמול היה התכנון לעשות אימון Openers , אבל הייתי קצת יותר מדי עם מוטיבציה והחלטתי להעלות קצת בסקוואט ובדדליפט (זה לא האופנרים שאני מתכוון להכנס איתם)

סקוואט , 120 לסינגל

דדליפט 140 לסינגל (גב עגול רצח)

בנצ' עם עצירה לא צולם כי אני חלש רצח בלחיצות

לכל המתעניינים , כן אני אתחרה ללא רצועות וכנראה ללא חגורה , הזמנתי RDX וכבר חודש שהמשלוח לא מגיע

אמשח לקבל הערות על טכניקה ,על כמה אני גרוע וחלש , או כל דבר אחר
שיהיה בהצלחה לכל המתחריםQUOTE

להבא תדע שלא ממש חכם לתת סינגלים כבדים פחות משבוע לפני התחרות, במיוחד בסקוואט ועוד יותר בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
תשלח להם הודעה על זה ומקסימום אם הם לא ישלחו חד שתאיים בפידבק שלילי . לי שלחו חדש.

חשבתי על זה , אני אחכה שיעבור חודש ואז אשלח (עוד כמה ימים)

להבא תדע שלא ממש חכם לתת סינגלים כבדים פחות משבוע לפני התחרות, במיוחד בסקוואט ועוד יותר בדדליפט.

הייתי בSS עד עכשיו , והבנתי שכל אימון בSS חשוב כי מתקדמים מאימון לאימון וחבל לעצור את ההתקדמות הזו מוקדם מדי
בכל מקרה הכל בייעוצו של יניב גופט שעוזר לי בהכנות לתחרות , אני מאמין שהוא יודע מה הוא אומר

בשביל מה לעשות את זה ?
כמה פעמים כבר כתבתי לך לא לעשות את זה.

אני חושב שאתה מתבלבל אחי , לא אמרת לי בחיים כלום על זה 😕

הייתי בSS עד עכשיו , והבנתי שכל אימון בSS חשוב כי מתקדמים מאימון לאימון וחבל לעצור את ההתקדמות הזו מוקדם מדי
בכל מקרה הכל בייעוצו של יניב גופט שעוזר לי בהכנות לתחרות , אני מאמין שהוא יודע מה הוא אומר
זה לא משנה מה התוכנית שעשית לפני תחרות, בערך 3 שבועות לפני התחרות אתה משנה את התכנון ומתכון לתחרות, ולא סתם ממשיך בתוכנית עד השבוע האחרון.
אם ילך לך טוב, אז סבבה, אבל אם לא, תלמד מטעויות של עצמך לתחרויות הבאות.
אני נתקלתי בזה בתחרות הראשונה והשניה שלי, מאז למדתי פחות או יותר לתכנן לבד ובתחרות האחרונה זה עבד לי יופי.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה מה התוכנית שעשית לפני תחרות, בערך 3 שבועות לפני התחרות אתה משנה את התכנון ומתכון לתחרות, ולא סתם ממשיך בתוכנית עד השבוע האחרון.
אם ילך לך טוב, אז סבבה, אבל אם לא, תלמד מטעויות של עצמך לתחרויות הבאות.
אני נתקלתי בזה בתחרות הראשונה והשניה שלי, מאז למדתי פחות או יותר לתכנן לבד ובתחרות האחרונה זה עבד לי יופי.

ברור אחי מטעויות לומדים , מקווה לטוב לתחרות
ד"א , איך הטכניקה?

אמרתי לך, אמרתי ליהב, אמרתי גם לאייל מזוז בפורום כספ.

מצטער אחי לא זכור לי דבר כזה

ברור אחי מטעויות לומדים , מקווה לטוב לתחרות
ד"א , איך הטכניקה?

לא אוהב לתת ביקורות על סקוואט, אז אמנע מזה.
בקשר לדדליפט, אתה באמת עגלגל.
תנסה להסתכל מטר וחצי קדימה על הרצפה, עם כל הראש ולא רק עם העיניים ותסובב אגן.
כשאתה מושך ומסתכל קדימה עם הצוואר למעלה, זה מקשה עליך להיות מכווץ כמו שצריך.

הסט אפ שלך נראה לא תקין לדעתי בדדליפט התחת נראה לי קצת גבוה מידי חוץ מזה אל תמשוך עם גב עגול רק בתחרות אני בפציעה כבר 3 שבועות בגלל טכניקה לא טובה בדד,שמור על עצמך. ונתראה בתחרות גיבור

לא לעשות סינגלים לפני תחרות

צודק, למרות שאני זוכר שמישהו אמר לי את זה פעם לא זכרתי שזה אתה
לא לעשות סינגלים לפני התחרות אתם מבזבים אימון שיכולתם לעלות בו עוד משקלים

צודק, למרות שאני זוכר שמישהו אמר לי את זה פעם לא זכרתי שזה אתה
לא לעשות סינגלים לפני התחרות אתם מבזבים אימון שיכולתם לעלות בו עוד משקלים
בנוסף שורפים את עצמך. שחכתי להגיד בהצלחה בתחרות !

הסט אפ שלך נראה לא תקין לדעתי בדדליפט התחת נראה לי קצת גבוה מידי חוץ מזה אל תמשוך עם גב עגול רק בתחרות אני בפציעה כבר 3 שבועות בגלל טכניקה לא טובה בדד,שמור על עצמך. ונתראה בתחרות גיבור
פציעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית