Bariah משתמש משקיע 3,440 1,062 נק' מוניטין: 6,732 0 3,440 1,062 19/7/09 #1 יש לי שתי שאלות על כורכום (כן נשמע מפגר קצת P: ) 1.שמעתי פעם על מחקר שכורכום זה נוגד השמנה בצורה כלשהי, שווה לשלב את זה במאסה כדי לקבל עלייה יותר נקיה במאסה? 2.חבר שלי אמר לי שמי שאוכל כורכום מקבל גוון צהוב בעור ( :|||| ), זה נכון?
יש לי שתי שאלות על כורכום (כן נשמע מפגר קצת P: ) 1.שמעתי פעם על מחקר שכורכום זה נוגד השמנה בצורה כלשהי, שווה לשלב את זה במאסה כדי לקבל עלייה יותר נקיה במאסה? 2.חבר שלי אמר לי שמי שאוכל כורכום מקבל גוון צהוב בעור ( :|||| ), זה נכון?
ק קפטן קקי אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 19/7/09 #2 לגבי סעיף 2' - הנה תמונה של חבר שלי עם השוואה של לפני ואחרי מה שקרה לו אחרי שהוא אכל כורכום, משמאל זה הלפני ומימין אחרי: Upvote 0 Downvote
לגבי סעיף 2' - הנה תמונה של חבר שלי עם השוואה של לפני ואחרי מה שקרה לו אחרי שהוא אכל כורכום, משמאל זה הלפני ומימין אחרי:
P-a-n-1-c משתמש משקיע 4,641 4 נק' מוניטין: 2,512 0 4,641 4 19/7/09 #3 כוכרום זה חובה כמבשלים אורז, ובכלל זה אחלה תבלין. כדי למנוע ליצנות מיותרת אני נועל, אם לא הבנת - אין שום בעיה בצריכת כורכום. Upvote 0 Downvote
כוכרום זה חובה כמבשלים אורז, ובכלל זה אחלה תבלין. כדי למנוע ליצנות מיותרת אני נועל, אם לא הבנת - אין שום בעיה בצריכת כורכום.