עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין סיבה לקחת סתםיש לי קפסולות של 900 מג שאני לוקח על בסיס יומי. אבל אני לוקח 1 ביום. האם מומלץ לקחת 2? אין לי פציעה או משהו כזה. שואל בקטע של כמות אפקטיבית
דווקא אני ראיתי שהוא עושה לא מעט, גם לא בפציעהאין סיבה לקחת סתם
זה כדורים לא זולים
גם בפציעה הם לא הוכחו חד משמעית (אישית אני לוקח למרות זאת במקרה של פציעה)
אין סיבה לקחת סתם
זה כדורים לא זולים
גם בפציעה הם לא הוכחו חד משמעית (אישית אני לוקח למרות זאת במקרה של פציעה)
במקרה הזה יש באמת המון מחקרים בעד, אבל יש גם כמה נגד שקשה להתעלם מהם, אישית אני חושב שזה כן תורם כי בפציעה אני לוקח ומרגיש שזה עוזר.דווקא אני ראיתי שהוא עושה לא מעט, גם לא בפציעה
Curcumin - Scientific Review on Usage, Dosage, Side Effects | Examine.com
נגד? מה החסרונות של לקחת כורכומין?אבל יש גם כמה נגד
צודק, לא נגד.נגד? מה החסרונות של לקחת כורכומין?
נגד? מה החסרונות של לקחת כורכומין?
אין, אם אתה אוהב לזרוק כסף. אבל אז גם אין חסרון בלבצע העברה בנקאית לחשבון שלי.
הייתה לי פציעה בכתף. במשך שנתיים הרגשתי כאב כזה מציק בבנץ. קניתי כורכום. אחרי כ 2-3 שבועות הפסקתי כמעט להרגיש את הכתף בבנץ. ואחרי שסיימתה את הקוספא (ניראה לי חודש) לא הרגשתי יותר כאבים בכלל.אשמח לדעת מדוע יש סיבה לחשוב שהוא לא.
היה לי משהו דומה. לא שנתיים אבל כמה חודשים כאב מרפק. גם לי אין דרך לדעת שהכורכומין זה מה שעזר אבל אם לא אז זה צירוף מקרים נורא מוזר.הייתה לי פציעה בכתף. במשך שנתיים הרגשתי כאב כזה מציק בבנץ. קניתי כורכום. אחרי כ 2-3 שבועות הפסקתי כמעט להרגיש את הכתף בבנץ. ואחרי שסיימתה את הקוספא (ניראה לי חודש) לא הרגשתי יותר כאבים בכלל.
לא יכול לדעת ב 100% שזה מה שעזר. אבל מוזר שפתאום אחרי שנתיים זה הפסיק.
לכן חושב שאם יש כסף להשקיעה בזה כדאי לנסות
אשמח לדעת מדוע יש סיבה לחשוב שהוא לא.
לא מעט מחקרים שמראים שהוא כן. ידוע לי שזה לא 100% ולא על כל אחד,כמו כל תוסף מזון, אבל נראה שבעניין של הכורכום יש יותר סיבות לחשוב שהוא כן יעיל. לא רק בתור נוגד דלקות
שווה לכתוב ספר ?סיפור מרתק.
שווה לכתוב ספר ?
אני יכתוב בהתחלה שהו 39.99 אבל רק ל 100 הראשונים זה ב 9.99.e-book, ואתר שכולל מלא סיפורי הצלחה ומוכר אותו ב-39.99$ .
איפה הם?