הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה כורכום אתם לוקחים?

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
יש לי קפסולות של 900 מג שאני לוקח על בסיס יומי. אבל אני לוקח 1 ביום. האם מומלץ לקחת 2? אין לי פציעה או משהו כזה. שואל בקטע של כמות אפקטיבית

יש לי קפסולות של 900 מג שאני לוקח על בסיס יומי. אבל אני לוקח 1 ביום. האם מומלץ לקחת 2? אין לי פציעה או משהו כזה. שואל בקטע של כמות אפקטיבית
אין סיבה לקחת סתם
זה כדורים לא זולים

גם בפציעה הם לא הוכחו חד משמעית (אישית אני לוקח למרות זאת במקרה של פציעה)

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לקחת סתם
זה כדורים לא זולים

גם בפציעה הם לא הוכחו חד משמעית (אישית אני לוקח למרות זאת במקרה של פציעה)

נכון לא זולים. אבל 250 שח ל 240 כדורים זה עסקה טובה במיוחד אם לוקחים אחד ביום. מחזיק לכמעט שנה. לוקח לא רק בגלל פציעה, אלא כי יש לזה עוד יתרונות

דווקא אני ראיתי שהוא עושה לא מעט, גם לא בפציעה
Curcumin - Scientific Review on Usage, Dosage, Side Effects | Examine.com
במקרה הזה יש באמת המון מחקרים בעד, אבל יש גם כמה נגד שקשה להתעלם מהם, אישית אני חושב שזה כן תורם כי בפציעה אני לוקח ומרגיש שזה עוזר.
אבל אני אחד ופלסיבו זה התרופה הכי טובה שיש חח
אז לא רוצה להמליץ סתם לכן אומר את כל מה שיודע בנושא.

יש מחקרים בעד, אבל יש כמה נגד. אישית אני חושב שזה עוזר על סמך עצמי בלבד (מה שלא מעיד על הכלל)

אשמח לדעת מדוע יש סיבה לחשוב שהוא לא.
הייתה לי פציעה בכתף. במשך שנתיים הרגשתי כאב כזה מציק בבנץ. קניתי כורכום. אחרי כ 2-3 שבועות הפסקתי כמעט להרגיש את הכתף בבנץ. ואחרי שסיימתה את הקוספא (ניראה לי חודש) לא הרגשתי יותר כאבים בכלל.

לא יכול לדעת ב 100% שזה מה שעזר. אבל מוזר שפתאום אחרי שנתיים זה הפסיק.

לכן חושב שאם יש כסף להשקיעה בזה כדאי לנסות

הייתה לי פציעה בכתף. במשך שנתיים הרגשתי כאב כזה מציק בבנץ. קניתי כורכום. אחרי כ 2-3 שבועות הפסקתי כמעט להרגיש את הכתף בבנץ. ואחרי שסיימתה את הקוספא (ניראה לי חודש) לא הרגשתי יותר כאבים בכלל.

לא יכול לדעת ב 100% שזה מה שעזר. אבל מוזר שפתאום אחרי שנתיים זה הפסיק.

לכן חושב שאם יש כסף להשקיעה בזה כדאי לנסות
היה לי משהו דומה. לא שנתיים אבל כמה חודשים כאב מרפק. גם לי אין דרך לדעת שהכורכומין זה מה שעזר אבל אם לא אז זה צירוף מקרים נורא מוזר.

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת מדוע יש סיבה לחשוב שהוא לא.

לא מעט מחקרים שמראים שהוא כן. ידוע לי שזה לא 100% ולא על כל אחד,כמו כל תוסף מזון, אבל נראה שבעניין של הכורכום יש יותר סיבות לחשוב שהוא כן יעיל. לא רק בתור נוגד דלקות

לא מעט מחקרים שמראים שהוא כן. ידוע לי שזה לא 100% ולא על כל אחד,כמו כל תוסף מזון, אבל נראה שבעניין של הכורכום יש יותר סיבות לחשוב שהוא כן יעיל. לא רק בתור נוגד דלקות

איפה הם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית