הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כורכום- כדאי?

מצב
השרשור נעול

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
אמא שלי שמעה הרבה המלצות על כורכום ואני רוצה להזמין לה טבליות כורכום מחו"ל (יש לי קופון של 10% אז חשבתי לנצל).
אז בקיצור האם כורכום מועיל וכדאי לקנות אותו או שסתם עוד גימיק שיווקי?
ואם כן לקנות, אז איזה? פשוט יש באתר הרבה סוגים וגדלים שונים.
יש 1160 מ"ג עם תשלובת C3 וביופרין. ויש טבליות של 800 מ"ג בלי שום תוספות.
תודה רבה מראש!

לגבי הסוג אני לא יודע בידיוק, אבל אם אתה משיג במחיר נורמלי זה דווקא אחלה, יש לו כל מני תועלות בריאותיות, בעיקר נוגד דלקת מערכתית ואנטי-סרטני

מאז שאני התחלתי לקחת אותו הרגשתי שיפור די גדול בין אם זה בכתף שכל הזמן היו לי בעיות איתה ובין אם זה בכאבים במפרקי כף היד שנעלמו.
בכל אופן אני כן ממליץ לקחת,זה גם טוב מאוד למערכת החיסונית.

שלום לכולם.
אמא שלי שמעה הרבה המלצות על כורכום ואני רוצה להזמין לה טבליות כורכום מחו"ל (יש לי קופון של 10% אז חשבתי לנצל).
אז בקיצור האם כורכום מועיל וכדאי לקנות אותו או שסתם עוד גימיק שיווקי?
ואם כן לקנות, אז איזה? פשוט יש באתר הרבה סוגים וגדלים שונים.
יש 1160 מ"ג עם תשלובת C3 וביופרין. ויש טבליות של 800 מ"ג בלי שום תוספות.
תודה רבה מראש!
שים לב שהוא עם תמצית פלפל שחור (ברח לי השם הלועזי), הספיגה תיהיה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
לגבי הסוג אני לא יודע בידיוק, אבל אם אתה משיג במחיר נורמלי זה דווקא אחלה, יש לו כל מני תועלות בריאותיות, בעיקר נוגד דלקת מערכתית ואנטי-סרטני
תודה רבה על התגובה. אני חושב שהמחיר די סבבה (תלוי בסוג) אבל אני בטוח שיותר זול מבארץ.

מאז שאני התחלתי לקחת אותו הרגשתי שיפור די גדול בין אם זה בכתף שכל הזמן היו לי בעיות איתה ובין אם זה בכאבים במפרקי כף היד שנעלמו.
בכל אופן אני כן ממליץ לקחת,זה גם טוב מאוד למערכת החיסונית.
תודה רבה על התגובה. אני שמח לשמוע ממישהו שהתנסה בזה.

שים לב שהוא עם תמצית פלפל שחור (ברח לי השם הלועזי), הספיגה תיהיה טובה יותר.
בטבליות של ה-1160 מ"ג יש אותו לעומת הטבליות של ה-800 מ"ג ששם אין אותו. ההבדל במחיר די גדול אבל אם זה באמת מועיל אז שווה לשלם יותר.

תודה לכולם על התגובות, אני אזמין כנראה את הטבליות של ה-1160 מ"ג. אני חושב שאפשר לנעול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית