הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת גב ומגנזיום

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך

Daniel1

משתמש קבוע
1,390
903
נק' מוניטין:
2,143
1,390
903
היי,
רציתי לשאול עד כמה נחוצה חגורת גב בתוכנית ss, לפי מה לבחור חגורה ואיפה אפשר לקנות.
בנוסף רציתי לדעת כמה נחוץ מגנזיום ולפי מה לבחור אחד ( האם אפשר לקנות סתם מebay)

תודה

חגורה מגיעה במצב שבו אתה מגיע למשקלים כבדים מאוד וכשקשה לך לשמור על טכניקה ראויה עם גב וחזה בפורמה ראויה.

כנ"ל לגבי המגנזיום - שימוש במגנזיום עוזר באחיזה טובה יותר של המוט ומונע החלקה כשעובדים עם משקל כבד. וכן אפשר לקנות ב-EBAY.

את 2 המוצרים לרוב כולם יקנו מאתרים בחו"ל(יותר מזה אסור לי לדבר בגלל שאסור לדבר על אתרים בחו"ל)

אם אינך רוצה להתעסק בזה אתה יכול לנסות לחפש או להעלות פוסט בפורום מכירה/ קנייה של מה שאתה מחפש.

בנוגע למגנזיום - תברר במכון שלך אם בכלל מותר להשתמש במגנזיום כי לרוב לא מסכימים בגלל שהוא מלכלך מאוד, אם מותר זה יהיה האופציה הראשונה שלך לקנייה בגלל שהוא מאוד זול, אם לא יש(ואני עוד כמה כבר קנינו כזה דבר) נוזל שהוא דמוי מגנזיום שברגע שאתה שם על הידיים ונותן לו להתייבש הוא הופך לאבקה. תוכל למצוא באיביי כמו שאמרתי.

בנוגע לחגורה - תוכל לבדוק באיביי חברה בשם RDX שמוכרת חגורות במחירים סבבה ומתאימה לחבר'ה מתחילים אבל ממה שהבנתי הן לא ברמה של חברות מוכרות יותר בשוק כמו טיטאן או אינזר שהחגורות שלהם ברמה מקצועית יותר והמחירים בהתאם וניתן למצוא אותם רק באתרים יעודיים שעובדים עם אותן חברות.

יש המלצות ספציפיות לגבי מה לקנות ואיפה?
בנוסף למה שעוז אמר לך, אין צורך במגנזיום ישר.
תנסה לסחוט כמה שתוכל מהאחיזה הרגילה והמשולבת. ברגע שלא תוכל להמשיך להחזיק את המוט מבלי שיחליק אז תשמש במגנזיום. בינתיים אין צורך(אלא אם המוט כבר עכשיו מחליק לך).

אני רק אעיר שאסור לדבר על הזמנות מחו"ל של תוספי תזונה, עם ציוד אין בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית