הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתחום התזונה

אך כרגע הוא כבר בולט יותר ממה שהייתי רוצה
עד שלא תעלי תמונה אי אפשר יהיה להבין על מה את מדברת
ובכל זאת אגיד שלכל אחת/ד יש מבנה גוף עם אזורים מפותחים יותר או פחות. אחת המטרות באימון גופני היא ליצור איזון הרמוני יותר של הגוף. אצלי למשל החלק שהתפתח הכי מהר היה הכתפיים ובאמת הדאיג אותי שהן הופכות שריריות ובולטות מידי. היתה תקופה שהעליתי משקלים בכל הגוף ורק בכתפיים המשכתי לעבוד עם משקולות 2-3 ק"ג. זאת היתה כמובן שטות מוחלטת.
אין ספק שהכתפיים שלי גם היום דומיננטיות אבל הוספתי להן גם שרירי ידיים וגב דומיננטים.
ושאלה נוספת מתי בדיוק מעירים לך על שרירי הרגליים? כי מסת השריר הזו שבולטת מאוד בעיקר בזמן האימון, בגלל זרימת הדם אל השרירים, היא הרבה פחות מודגשת ביום יום. אם ההערות האלה נאמרות בסמוך או בשעת אימון תתעלמי מהם לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
היי שוב לכל מי שניסה לעזור סורי שלא הגבתי ולא העלתי תמונה אבל מה שכן יישמתי את מה שהבנתי מכאן-הקפדתי באופן חזק יותר על התפריט(הוספתי חלבון הורדתי פחמימה) ובנוסף לכך התחלתי לעבוד חזק יותר לפי ab והגדלתי את המשקלים במיוחד עם המוט ... הכל טוב ויפה אמנם במשקל ירדתי רק קילו אך כבר ניתן לראות שיפור יחסית מטורף והתרגלתי למראה השרירי של הרגל(שווה את הפאן שבדבר) אך הופיעו להם סמני מתיחה נוראיים באזור הטוסיק,ירך-למשהי מהנשים יש פתרון??זה נראה רע מאוד ואין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה כדי למנוע מזה להתפשט ולגבי השאלה שלך מרטין ההערות באות גם במשך היום אך ללא ספק בולט עוד יותר קרוב לזמן האימון או באימון עצמו

הופיעו להם סמני מתיחה נוראיים באזור הטוסיק,ירך-למשהי מהנשים יש פתרון??
סמני מתיחה אכן עלולים להופיע בעקבות ירידה משמעותית במשקל (מה שמעלה את השאלה כמה כבר היה לך לרדת מ-52 ק"ג)
לצערנו אין ממש מה לעשות בנידון.
כל הקרמים למיניהם יסייעו במסז' טוב לגוף ולא יותר מזה. מה שכן הסימנים בדרך כלל דוהים אחרי זמן מה ויהיו הרבה פחות מורגשים.
הסימנים נוצרו רק עכשיו בעקבות הירידה של ה1 ק"ג הזה?

• פותח/ת השרשור
תמיד היו לי טיפה אהל עכשיו התווספו עוד כמה הרבה יותר בולטים מה שממש מוזר כי זה בסהכ קילו

שחקנית קולנוע מפורסמת אמרה פעם שבגיל מסויים כל אישה צריכה להחליט אם היא בוחרת בישבן או בפנים...😆
צחוק צחוק אבל,
תהליך של חיטוב הוא תמיד מורכב ותמיד מערב סוג של give and take
את רוצה להוריד את הבטן אבל בדרך מאבדת גם את הישבן והחזה
את מורידה שומן ובמקומו מקבלת עור נפול או סמני מתיחה
פגשתי נשים שעברו ניתוח קיצור קיבה איבדו 60-70 ק"ג והיום לצד התחושה הבריאה והטובה יותר הן פחות מרוצות מהגוף שלהן.
יש כאן סטים של התחשבנויות שכל אחד צריך לעשות עם עצמו

אנשים שואלים "איך אני יודע שסיימתי לחטב"?
התשובה פשוטה, כש"מחיר" החיטוב הופך יקר יותר מעלות המצב הקיים!
ולא מדובר כאן כלל על כסף.

אני סיימתי תהליך חיטוב ארוך בלי שהגעתי ליעד שלי כי הפנים שלי רזו בצורה קיצונית מידי ואנשים סביבי היו בטוחים שאני חולה סופנית.
אני גם הרגשתי שכדי להמשיך לחיות מ1200 קלוריות (עם שלוש שעות אירובי אינטנסיבי) אני צריכה לפתח חומות הגנה שגובלות בהפרעת אכילה
בנקודת הזמן ההיא המחיר היה גבוה מידי עבורי.

חצי שנה אחרי, ה"עולם הכלכלי" של כולנו השתנה
והחיטוב הבא מדגדג...
ובזאת סיימתי את הרצאתי בנושא "יתרונות השכחה ותרומתו המכרעת לגידול האוכלוסיה על כדור הארץ" 😣
😃

• פותח/ת השרשור
חבל שה״take" הגיעה כל כך מהר אחרי ירידה כה קטנה מה גם שהגרעון שלי לא כל כך גדול ככה שבכלל אין לי מושג מה זה אבל בלי שום קשר תודה רבה על ההתייחסות וההשקעה!

חבל שה״take" הגיעה כל כך מהר אחרי ירידה כה קטנה מה גם שהגרעון שלי לא כל כך גדול ככה שבכלל אין לי מושג מה זה אבל בלי שום קשר תודה רבה על ההתייחסות וההשקעה!

אני מצטערת אם הייתי אירונית מידי. לא התכוונתי לייאש אותך, רק לחבר למציאות.
תמשיכי בדרך שלך, ואני בטוחה שתצליחי להשיג תוצאות יפות.

• פותח/ת השרשור
חחחח הבנתי את הכוונה שלך אחרי שהצגת את זה ככה קלטתי שאחרי כל השנים האלה היו כבר הרבה טאייקים בכל מקרה בקרוב תהיי לי הפסקה בהתקדמות בגלל גיוס אבל אחר כך השמיים הם הגבול

Back
למעלה תחתית