הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר שאלה , לגבי תזונה ב-SW , יש לי ערכים.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
  • פותח/ת השרשור
בעקרון אתה אומר שזה טוב נכון ? את התפריט אני בונה על הערכים הללו שציינתי.
כן רק תרשום כאן גם את התפריט מבחימת מוצרים

האם זה ישתלב טוב עם 3 - 4 פעמים של אימונים כאלו :
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/738326_485465534838410_2056317299_o.jpg
כן

• פותח/ת השרשור
כן רק תרשום כאן גם את התפריט מבחימת מוצרים

כן

אני אעשה תפריט לפי הערכים האלו , למרות שמאוד קשה לי לעשות לפי הערכים הללו , כי אני לא ממש מבין בזה.

השאלה אם זה לא יהיה מוגזם 200 - 300 קל' יותר ? וזה הערכים שעשיתי שרציתי להירשם למכון כושר , אז כמה חלבון , פחמימה ושומן אני צריך להוריד מזה ?

השאלה אם זה לא יהיה מוגזם 200 - 300 קל' יותר ?
לא, זה אפילו מעט, אבל טוב מאוד להתחלה.

אני אעשה תפריט לפי הערכים האלו , למרות שמאוד קשה לי לעשות לפי הערכים הללו , כי אני לא ממש מבין בזה.
עשית בסדר גמור, כנס למחשבון תזונה ותתחיל להוסיף מוצרים לאט לאט עד שתגיע בערך לערכים שלך

• פותח/ת השרשור
לא, זה אפילו מעט, אבל טוב מאוד להתחלה.

עשית בסדר גמור, כנס למחשבון תזונה ותתחיל להוסיף מוצרים לאט לאט עד שתגיע בערך לערכים שלך

אתה מודע לבעיה שלי.

אני פוחד להשמין מזה , לדעתך אני אשמין או שאני אראה תוצאות של שירירים וכו' ועדיין אשאר חטוב ? (ככה אני רוצה).

עשיתי שינוי במחשבה כפי שאתה רואה.

להשמין זה משהו אחד, לעלות משקל זה משהו אחר.

כדי להשמין צריך ממש "להשקיע" בזה..לאכול יותר מדי מהדברים הלא נכונים, לא להתאמן בכלל.

אתה מתכנן להתאמן וכמתחיל כל דבר שתעשה יעזור, ביחד עם עלייה קלורית זה יהיה טוב.

אתה תעלה במשקל, וכשעולים במשקל אף פעם לא עולים 100% שריר גם לא עם תוכנית אימון הכי טובה שיש. תמיד עולים גם בשומן. זה לא פשוט בהתחלה כי אתה עלול להרגיש כאילו שאתה "מאבד את מה שהשגת" רק תמיד תזכור שמה שהשגת זה לא דבר טוב. אתה בעצמך אמרת שאתה לא אוהב את המראה שלך, ואתה חושב שאתה רזה מדי.

גבר צריך מראה שרירי וגם קצת שומן לא יזיק..

תתחיל דרך חדשה תתחיל להתאמן ולאכול והמחשבות שלך יעלמו מעצמן

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
להשמין זה משהו אחד, לעלות משקל זה משהו אחר.

כדי להשמין צריך ממש "להשקיע" בזה..לאכול יותר מדי מהדברים הלא נכונים, לא להתאמן בכלל.

אתה מתכנן להתאמן וכמתחיל כל דבר שתעשה יעזור, ביחד עם עלייה קלורית זה יהיה טוב.

אתה תעלה במשקל, וכשעולים במשקל אף פעם לא עולים 100% שריר גם לא עם תוכנית אימון הכי טובה שיש. תמיד עולים גם בשומן. זה לא פשוט בהתחלה כי אתה עלול להרגיש כאילו שאתה "מאבד את מה שהשגת" רק תמיד תזכור שמה שהשגת זה לא דבר טוב. אתה בעצמך אמרת שאתה לא אוהב את המראה שלך, ואתה חושב שאתה רזה מדי.

גבר צריך מראה שרירי וגם קצת שומן לא יזיק..

תתחיל דרך חדשה תתחיל להתאמן ולאכול והמחשבות שלך יעלמו מעצמן

בהצלחה!!

צודק !

אין לי בעיה שיהיה לי שומן באזור הידיים ולרוב זה מתאים עם השריר , אבל אני רוצה שהבטן תשאר שטוחה והפנים ישארו רזות כי אני לא אוהב ממש את המראה שלי עם פנים שמנות.

וכמה זמן לעשות את האימון ? שעה ? ופשוט לעשות חזרות אחרי חזרות ללא הגבלה למשך שעה ? כי אין ממש תוכנית מוכנה.

אין לי בעיה שיהיה לי שומן באזור הידיים ולרוב זה מתאים עם השריר , אבל אני רוצה שהבטן תשאר שטוחה והפנים ישארו רזות כי אני לא אוהב ממש את המראה שלי עם פנים שמנות.
זה לא כל כך נתון לשליטתך. אבל גם שומן בבטן לא מזיק. אל תפחד משומן, תדע מה אתה עושה ואל תחייה בפחד..
וכמה זמן לעשות את האימון ? שעה ? ופשוט לעשות חזרות אחרי חזרות ללא הגבלה למשך שעה ? כי אין ממש תוכנית מוכנה.
יש לתוכניות האלה מספר חזרות לכל תרגיל, אני לא יודע להגיד כמה זמן זה אמור לקחת.

הדבר היחיד שאני יכול לייעץ לך לגבי האימונים זה עם הזמן להתחיל להוסיף משקל עלייך לכל התרגילים (קח תיק אפילו עם אבנים או משהו) כדי להעלות את דרגת הקושי

• פותח/ת השרשור
זה לא כל כך נתון לשליטתך. אבל גם שומן בבטן לא מזיק. אל תפחד משומן, תדע מה אתה עושה ואל תחייה בפחד..

יש לתוכניות האלה מספר חזרות לכל תרגיל, אני לא יודע להגיד כמה זמן זה אמור לקחת.

הדבר היחיד שאני יכול לייעץ לך לגבי האימונים זה עם הזמן להתחיל להוסיף משקל עלייך לכל התרגילים (קח תיק אפילו עם אבנים או משהו) כדי להעלות את דרגת הקושי
תודה רבה לך 😃.

זה מה שאני אעשה , אני אקח תיק ואשים בו חול ואבנים.

מה אתה אומר להתחיל מהאימונים האלה ?

https://www.facebook.com/Madbarz.1/...1445808573716/485465534838410/?type=3&theater

ולא הבנתי ממש איך זה עובד ? בתמונה כתוב 90 חזרות + 30 שניות הפסקה ביניהם ...

מה אתה אומר להתחיל מהאימונים האלה ?
אם אני זוכר נכון, באתר של madbarz יש המון סוגי אימונים מסווגים לפי רמות תתחיל מהמרמה הקלה ביותר ותתקדם לאט לאט.

ולא הבנתי ממש איך זה עובד ? בתמונה כתוב 90 חזרות + 30 שניות הפסקה ביניהם ...
לא, אתה מתחיל מצד שמאל למטה של התמונה ועושה את מספר החזרות שכתוב שם ומתקדם בין התרגילים עם מנוחה של 30 שניות. כשאתה מסיים סיבוב (מגיע לצד ימין למטה) אתה נח דקה. עושה 3 סיבובים כאלה.

תתחיל ככה. במתח אם אתה לא מסיים את החזרות שצויינו תעשה חזרוץ שליליות, זאת אומרת תקפוץ לגובה המוט ורד לאט לאט למטה.

אם תצליח הכול די בקלות, אז באימון הבא תוסיף מעט משקל, לא יןתר מדי. ותוסיף כל אימון משקל.

ושוב..האימונים האלה טובים להתחלה אבל תכוון לחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית