הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דד ליפט לביקורת

מצב
השרשור נעול

Augustus

משתמש מתחיל
87
7
נק' מוניטין:
10
87
7
התרגיל הכי מעצבן בתוכנית.. אני אימון אחד עולה ל110 ומצליח בקלות ובאימון האחר אני לא מצליח לעשות 100.. עוד הערה, החזרה הראשונה הכי קשה לי.. בדכ אם אני ׳מרביץ׳ את החזרה הראשונה הבאות ממש קלות לי.. משמע - טכניקת דד ליפט לביקורת: אגב, יש פה 90 קילו

במבט חטוף:
  1. האגן שלך עולה במידה רבה, עוד לפני שהמוט מתנתק מהקרקע. הסיבה היא שהסטאפ שלך אינו מתאים (לך). עליך לזכור ליצור מערכת (גוף+מוט) מתוחה והשיחה לחלוטין. נסה לעשות סטים', כך שהאגו שלך יתחיל מהגובה שבו אתה יכול לראות את המוט מתחיל לזוז בסירטון שלך. לפני תחילת ההרמה, כולל את כל השרירים הרלוונטיים ומתוך טיפה את המוט, על-מנת לשחרר כל חופש שקיים במערכת.
  2. נראה שאתה עובד טיפה עם הידיים. זה נראה בסירטון שקיימת כפיפה מסוימת, לא זניחה, במרפק שלך. שחרר לחלוטין את הדו ראשי. חשוב על הזרועות שלך כעל חבלים שהמוט תלוי עליהם. יחד עם זאת, משום את המוט אל הרגל ונסה "לגלח" את רגל עם המוט = החלקה אפסית. בין השאר, זה יפעיל את הלטיסימוס, מה שיתרום לחיזוק הגב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית