הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אתם סופרים את הערכים של האוכל?

• פותח/ת השרשור MiChel
  • פורסם בתאריך

MiChel

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי,
איך אתם סופרים את הערכים התזונתיים של האוכל?
הרי המחשבוני תזונה טועים בגדול...

• פותח/ת השרשור
..

שמע, אני מרגיש קצת מפגר אבל אני לא מוצא שם את החיפוש לערכים של האוכל.. יש לך
לינק ישיר?
ד״א, זה ידוע שהאחרים ממש מטעים?

אני משתמש ביומן תזונה של http://www.netogreen.co.il

תחת סעיף תזונה גש ליומן תזונה

בדקתי את התוצאות שם מול מה שכתוב על המוצרים שאני צורך וחוץ מסטיות קטנות הכל נראה בסדר. כמשתמש רשום אתה יכול לנהל יומן תזונה ולהוסיף כל פעם מה שנאכל או לתכנן את הארוחות. כו כן אתה יכול להוסיף מזונות קבועים וארוחות קבועות בלחיצה אחת.

יש לך שם גם היסטוריה אחורה, וחישוב ממוצעים לתקופות... בקיצור אני חושב שזה אחלה דבר.

• פותח/ת השרשור
מצאתי בnutritiondata... איך פספתי את זה ה' יודע.
בכל מקרה תודה.

אני אבדוק את הנטו גרין הזה.. אם כך זה יכול להיות אלטרנטיבה לא רעה..

תודה :]

מצאתי בnutritiondata... איך פספתי את זה ה' יודע.
בכל מקרה תודה.

אני אבדוק את הנטו גרין הזה.. אם כך זה יכול להיות אלטרנטיבה לא רעה..

תודה :]
אתה יכול לכתוב איפה? כי אני לא מצאתי חח...

מכוון שהתפריט שלי לא בדיוק מגוון (סדירניק ככה שרוב היום במשרד וכשאני חוזר אין ממש זמן לדברים מורכבים) השקעתי מעט זמן ובניתי באקסל מחשבון תזונה משלי, שאת מאגר הערכים בו הזנתי לפי הסימון התזונתי שמופיע על האריזות של כל המוצרים (או לפי nutrition data במקרה של היעדר אריזה) + קיימת בו אפשרות להכניס ערכים ממקור חיצוני.

פשוט וקל.

את כל המוצרים כמובן שקלתי בקפידה כדי שיהיה אפשר להתעסק עם כמויות ולא עם משקל (יותר נוח).

הם בהחלט נראים כמקור הכי מקצועי לתחום זה...אין מה לעשות אלא לקוות שזה אכן כך.
הבעייה בה אני נתקלתי איתם, היא שלא תמיד פשוט לאתר את שם או סוג המאכל בו אתה מעונין ואשר אותו אתה מכיר בעברית.
להרבה ירקות (רק כדוגמא) יש עשרות וורסיות וזנים...האתר לפעמים "עשיר" מידי במידע

הם בהחלט נראים כמקור הכי מקצועי לתחום זה...אין מה לעשות אלא לקוות שזה אכן כך.
הבעייה בה אני נתקלתי איתם, היא שלא תמיד פשוט לאתר את שם או סוג המאכל בו אתה מעונין ואשר אותו אתה מכיר בעברית.
להרבה ירקות (רק כדוגמא) יש עשרות וורסיות וזנים...האתר לפעמים "עשיר" מידי במידע
שיטה טובה היא לחפש משהו ואז כאשר אתה מקבל את התוצאות למעלה יהיו קטגוריית תבחר את הקטגוריה שאתה רוצה ואז אם זה ירק או פרי הייתי מתמקד בשם שרשום בסוגריים
Includes USDA commodity food XXXX,XXXX

מה שהם הכי טובים בו (וזה ביחוד מאוד מאוד נוח לאמריקאיים) זה תיעוד של מאות מאכלים ספציפיים שמוגשים בעשרות רשתות הפסט פוד שיש להם שם.

זה הרבה יותר נוח מאשר (לדוגמא) לנסות לחשב איכשהו מה ההרכב של מנת "נתח קצבים ברוטב פלפל וחרדל + תפו"א גרטן" שאכלתי היום לצהריים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית