הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשרות בגיינר

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
יש לי את הגיינר של דיימטיז והוא לא כשר ושתיתי ממנו כבר פעמיים וזה מאוד מפריע לי העניין הזה.
שאלתי רב והוא אמר שזה עשוי ממי גויים ועדיף לקנות גיינר שנוצר בארץ..
מה עושים? אני מפחד לשתות את זה

תשאל את הרב ואם רשום בגיינר שמיוצר בארץ ורשום עליו שיש לו רכיבים נוכריים בפנים זה כשר ? או שזה גם לא מתאים ?

יש לי את הגיינר של דיימטיז והוא לא כשר ושתיתי ממנו כבר פעמיים וזה מאוד מפריע לי העניין הזה.
שאלתי רב והוא אמר שזה עשוי ממי גויים ועדיף לקנות גיינר שנוצר בארץ..
מה עושים? אני מפחד לשתות את זה

היי, הייתה לי את אותה הבעיה
בהתחלה שאלתי רב שהוא גם דיין והוא היה בחו"ל ומכיר את הייצור של האבקות מקרוב והוא הסביר לי שמבחינת החלב כיום בעולם כשיש פיקוח וחותמות אין בעיה כי רוב החלב בעולם לייצור גיינר/אבקת חלבון וכדומה בא מאבקת חלבון של פרה[כמובן שאי אפשר לדעת שאם יש גם חברה עם תקנים וכדומה שהחלב שלהם מפרה..] וכמובן שגם אין בעיה שהמפעל עובד בשבת כי אלו גויים וגם מכונות שעובדות לרוב אוטומטית..
אבל יש כמה סיבות הלכתיות לכשרות ולאו דווקא "מיי גויים" שלא הבנתי למה בידיוק הרב שלך התכוון..
בכל מקרה , יצרתי קשר עם כבר מלפני שנה Dymatize וממה שהם ענו לי זה שהמוצר ללא תעודת כשרות, שלחתי מייל נוסף האם יכול להיות שיש בפנים מוצרים לא כשרים למרות שאין כשרות והם הסבירו לי שבמתקן שבו הם מייצרים את הגיינר יש גם ייצור של דברים שמיכילים חיות מהים,רכיכות,צדפות,ג'לטין וכדומה..
דבר שני הוא הסביר לי שיש צבעי מאכל לא כשרים שמגיעים מכל מיני מקורות שונים.

בשורה התחתונה ממה שהבנתי וחקרתי ושאלתי את Dymatize וגם את החברה MusclePharm לא מזמן המוצרים האלה לא כשרים בכלל מהסיבות שרשמתי..ואם אתה שומר באמת אז אסור לשתות אותם [ אני מכרתי את שלי וקניתי כשר ].

• פותח/ת השרשור
היי, הייתה לי את אותה הבעיה
בהתחלה שאלתי רב שהוא גם דיין והוא היה בחו"ל ומכיר את הייצור של האבקות מקרוב והוא הסביר לי שמבחינת החלב כיום בעולם כשיש פיקוח וחותמות אין בעיה כי רוב החלב בעולם לייצור גיינר/אבקת חלבון וכדומה בא מאבקת חלבון של פרה[כמובן שאי אפשר לדעת שאם יש גם חברה עם תקנים וכדומה שהחלב שלהם מפרה..] וכמובן שגם אין בעיה שהמפעל עובד בשבת כי אלו גויים וגם מכונות שעובדות לרוב אוטומטית..
אבל יש כמה סיבות הלכתיות לכשרות ולאו דווקא "מיי גויים" שלא הבנתי למה בידיוק הרב שלך התכוון..
בכל מקרה , יצרתי קשר עם כבר מלפני שנה Dymatize וממה שהם ענו לי זה שהמוצר ללא תעודת כשרות, שלחתי מייל נוסף האם יכול להיות שיש בפנים מוצרים לא כשרים למרות שאין כשרות והם הסבירו לי שבמתקן שבו הם מייצרים את הגיינר יש גם ייצור של דברים שמיכילים חיות מהים,רכיכות,צדפות,ג'לטין וכדומה..
דבר שני הוא הסביר לי שיש צבעי מאכל לא כשרים שמגיעים מכל מיני מקורות שונים.

בשורה התחתונה ממה שהבנתי וחקרתי ושאלתי את Dymatize וגם את החברה MusclePharm לא מזמן המוצרים האלה לא כשרים בכלל מהסיבות שרשמתי..ואם אתה שומר באמת אז אסור לשתות אותם [ אני מכרתי את שלי וקניתי כשר ].

היית חייב לספר לי על זה???????
איזה פירוט הבאת פה.. ואני כן שומר כשרות ושתיתי ממנו פעמיים כבר..
מה עושים אז? למכור?

היית חייב לספר לי על זה???????
איזה פירוט הבאת פה.. ואני כן שומר כשרות ושתיתי ממנו פעמיים כבר..
מה עושים אז? למכור?
שאלת , אז עניתי לך תשובה מלאה שתדע את המצב..
תאמין לי שגם אותי זה מבאס, אני סובל מרגישות ללקטוז וסבוריאה ויש לי בעיה עם כל המוצרים הכשרים וההישראלים..אבל אין מה לעשות אם אתה שומר כשרות באמת אז אתה צריך לדעת שאסור לך לשתות את זה עם כל הבאסה,פשוט תמכור ותקנה משהו ישראלי לא חסר.
יש לך פה את AminoShop שמוכרת גיינרים כשרים של אקסטרים במחירים מעולים אז שווה לך לנסות..ויש גם את Probody שניסיתי בזמנו והוא אחלה.

• פותח/ת השרשור
שאלת , אז עניתי לך תשובה מלאה שתדע את המצב..
תאמין לי שגם אותי זה מבאס, אני סובל מרגישות ללקטוז וסבוריאה ויש לי בעיה עם כל המוצרים הכשרים וההישראלים..אבל אין מה לעשות אם אתה שומר כשרות באמת אז אתה צריך לדעת שאסור לך לשתות את זה עם כל הבאסה,פשוט תמכור ותקנה משהו ישראלי לא חסר.
יש לך פה את AminoShop שמוכרת גיינרים כשרים של אקסטרים במחירים מעולים אז שווה לך לנסות..ויש גם את Probody שניסיתי בזמנו והוא אחלה.

אבל הבנתי שהגיינרים הישראליים הרבה פחות איכותיים מדיימטיז וכאלה..
ואני חושב שאני מעדיף דימטייז אבל אם זה לא כשר אז אין לי ממש ברירה
האקסטרים הזה טוב? איך הטעם שלו

אבל הבנתי שהגיינרים הישראליים הרבה פחות איכותיים מדיימטיז וכאלה..
ואני חושב שאני מעדיף דימטייז אבל אם זה לא כשר אז אין לי ממש ברירה
האקסטרים הזה טוב? איך הטעם שלו
אני מבין אותך והייתי באותו מצב כמוך זה מבאס אבל אין מה לעשות , בחירה שלך אם לשתות למרות שאת יודע שזה לא כשר או פשוט למכור ולקנות ישראלי שזה לא כזה נורא כמו שאתה חושב.
גם אם הם פחות איכותיים זה כשר ואני מעדיף את זה.
האקסטרים הזמנתי היום ורק בשלישי כנראה אני אהיה בבית לטעום אם תרצה תחכה ואתן לך חוות דעת ..

• פותח/ת השרשור
אני מבין אותך והייתי באותו מצב כמוך זה מבאס אבל אין מה לעשות , בחירה שלך אם לשתות למרות שאת יודע שזה לא כשר או פשוט למכור ולקנות ישראלי שזה לא כזה נורא כמו שאתה חושב.
גם אם הם פחות איכותיים זה כשר ואני מעדיף את זה.
האקסטרים הזמנתי היום ורק בשלישי כנראה אני אהיה בבית לטעום אם תרצה תחכה ואתן לך חוות דעת ..

חיפשתי קצת באינטרנט ואומרים שגם בגיינרים הישראלים יש חלק מהרכיבים שיש בדימטייז וכאלה... אז אני לא יודע מה לעשות.
יש תגובות אחרות שאמרו שזה מוגזם והכל ולא אמורה להיות בעיה עם גיינר

חיפשתי קצת באינטרנט ואומרים שגם בגיינרים הישראלים יש חלק מהרכיבים שיש בדימטייז וכאלה... אז אני לא יודע מה לעשות.
יש תגובות אחרות שאמרו שזה מוגזם והכל ולא אמורה להיות בעיה עם גיינר
א.זה שיש בגיינר ישראלי וגיינר מחו"ל אותם מרכיבים אז מתכוונים למרכיבים שבונים כל גיינר מן הסתם.
ב.המרכיבים עצמם שיש בדימייטיז שהופכים אותו ללא כשר לא נמצאים בגיינרים כשרים , ובנוסף לא מייצרים אותם במקום ובמתקן שבו מייצרים גם דברים לא כשרים שחתיכות מהם יכולות להגיע לגיינר שלך.
ודווקא הרב אמר לי שעם אבקת חלבון אין בעיה אבל דווקא עם גיינר יש יותר בעיה בגלל המרכיבים שלו .. בסופו של דבר לשיקולך אני לא בא לשכנע אותך למכור כי גם אני שומר כשרות או לומר לך מה לעשות.
תעשה מה שנכון בעינייך.

• פותח/ת השרשור
א.זה שיש בגיינר ישראלי וגיינר מחו"ל אותם מרכיבים אז מתכוונים למרכיבים שבונים כל גיינר מן הסתם.
ב.המרכיבים עצמם שיש בדימייטיז שהופכים אותו ללא כשר לא נמצאים בגיינרים כשרים , ובנוסף לא מייצרים אותם במקום ובמתקן שבו מייצרים גם דברים לא כשרים שחתיכות מהם יכולות להגיע לגיינר שלך.
ודווקא הרב אמר לי שעם אבקת חלבון אין בעיה אבל דווקא עם גיינר יש יותר בעיה בגלל המרכיבים שלו .. בסופו של דבר לשיקולך אני לא בא לשכנע אותך למכור כי גם אני שומר כשרות או לומר לך מה לעשות.
תעשה מה שנכון בעינייך.

שתיתי משהו כמו 2-3 סקופים.. בכמה אוכל למכור בערך? קשה לי להאמין שיהיו קונים..
זה עלה לי פאקינג 400 שקל, לא צחוק.. ואם אגיד להורים שזה לא כשר בטח הם יהיו מודאגים

שתיתי משהו כמו 2-3 סקופים.. בכמה אוכל למכור בערך? קשה לי להאמין שיהיו קונים..
זה עלה לי פאקינג 400 שקל, לא צחוק.. ואם אגיד להורים שזה לא כשר בטח הם יהיו מודאגים
כן זה מבאס מאוד הפסדתי גם הרבה כסף על זה אבל אין מה לעשות לי הכשרות הייתה יותר חשובה..
תנסה למכור ב 340-350 יש לך פה פורום קנייה ומכירה תנסה אולי שמה..

ב 250 שקל אתה יכול לקנות מפה אחד כשר +משלוח , וב400 אתה מקבל שתיים כולל משלוח אז תעשה את החישוב שלך.[שיוצא לך 63 סקופים משהו כזה]

• פותח/ת השרשור
כן זה מבאס מאוד הפסדתי גם הרבה כסף על זה אבל אין מה לעשות לי הכשרות הייתה יותר חשובה..
תנסה למכור ב 340-350 יש לך פה פורום קנייה ומכירה תנסה אולי שמה..

ב 250 שקל אתה יכול לקנות מפה אחד כשר +משלוח , וב400 אתה מקבל שתיים כולל משלוח אז תעשה את החישוב שלך.[שיוצא לך 63 סקופים משהו כזה]

המחיר הזה נחמד, השאלה עד כמה הגיינר הזה שווה באמת ומה המשקל שלו... כי בדימטייז יש 5 קילו.
עד ששכנעתי את ההורים שיסכימו לי גיינר עכשיו אגיד להם שזה לא כשר..
יש תירוץ אחר?

המחיר הזה נחמד, השאלה עד כמה הגיינר הזה שווה באמת ומה המשקל שלו... כי בדימטייז יש 5 קילו.
עד ששכנעתי את ההורים שיסכימו לי גיינר עכשיו אגיד להם שזה לא כשר..
יש תירוץ אחר?
הטעם נראה לי סיבה הכי טובה לומר

יש גיינרים תוצרת הארץ שהם באים במשקל של 9 קילו אם 1,250 קלוריות (בלי תוספת חלב) הטעמים שלהם טובים. אבל סביר להניח שהאיכות של מוצרים מחו'ל יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
הכשרות חשובה לי.
ועכשיו אני מנסה לברר מי משקר לי, כי דימטייז אמרו לי בפייסבוק שלהם שאין חומרים לא כשרים במוצר הזה....
שילמתי הרבה כסף ואני צריך לפתור תעלומה בעצמי

הכשרות חשובה לי.
ועכשיו אני מנסה לברר מי משקר לי, כי דימטייז אמרו לי בפייסבוק שלהם שאין חומרים לא כשרים במוצר הזה....
שילמתי הרבה כסף ואני צריך לפתור תעלומה בעצמי

כמו שרשמתי לך, גם אם אין חומרים לא כשרים מהתשובה שאני קיבלתי מהם לפני שנה באותו מקום שבו הם מייצרים את הגיינר שלהם הם מכינים עוד דברים לא כשרים וזה אסור..תשאל אותם לגבי זה.
את השיחה עם דיימיטז מן הסתם כבר אין לי כי זה מלפני שנה + אבל יש לי את של MusclePharm אם תרצה לראת ואני מניח שכולם מייצרים באותה הדרך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית