עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום,
סיימתי עכשיו PCT של שבועיים כלומיד, 50 מ"ג כל יום..
שמעו התרופה הזו זיינה אותי. לחץ דם גבוה(ממש)ומצבי רוח.
רציתי לדעת, לעתיד, האם יש איזו תרופה שיכולה להוות אלטרנטיבה טובה לכלומיד בPCT?
תודה!
היי,אני חייב לציין שאני מתמודד עם אותם תופעות לוואי ומצטרף לשאלה.
שאלה לפותח הפוסט: אתה יכול לפרט את התופעות ? בנוסף ...האם עברו לך התופעות אחרי שהפסקת? .... אני סובל ממצבי רוח , סחרחורות רבות ....
הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה פרגניל, אבל אופן הפעולה שלהם שונה(אופן פעולה מדויק מתואר בספר אנבוליקס..הוא פשוט לא לידי כרגע)..אזהר ואומר שאפילו מנוגד.התופעות המתוארות מעט מוגזמות. כמעט ואין תחליף לכלומיד עקב פעולתו בהיפותלמוס לגירוי הפרשת גונדוטרופינים.
@Vosegus , קח כמשימה לפתוח פוסט ולהציע תחליף לכלומיד על שלל פעולותיו.
הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה פרגניל, אבל אופן הפעולה שלהם שונה(אופן פעולה מדויק מתואר בספר אנבוליקס..הוא פשוט לא לידי כרגע)..אזהר ואומר שאפילו מנוגד.
יוצא שאם לא אשתמש בכלומיד אלא בפרגניל, ציר הHPTA עדיין ישאר מושבת.
אך נתקלתי היום בדיוק במאמר הזה-
http://www.kilogram.co.il/1428/הורמון-ה-hmg-ושילובו-עם-hcg/
שמתעסק בשילוב בין HMG וHCG
נסה לחשוב:@Tom , תתיחס אלינו? אנחנו במתח… 📢
אפשר להתאושש גם ללא SERM בכלל. למעשה, כמעט בטוח שתתאושש.דרך אגב, אפשר להתאושש מצויין מסייקל רק על ידי לקיחת נולבדקס. כל האנדיקרינולוגים אומרים שהחומרים שלוקחים בתקופת ההתאוששות מסייקל הם מוגזמים. צריך להתחיל עם נולבדקס, לעשות בדיקת דם אחרי שבועיים ולראות אם משהו זז, אם לא אז אפשר לשקול שימוש בכלומיד..
למרות שלפי דעתי אם לוקחים חומרים שמשביתים חזק אז אולי אפשר לשקול שימוש גם בכלומיד (אני מדבר על טרן או דקה במינונים גבוהים).
אפשר להתאושש גם ללא SERM בכלל. למעשה, כמעט בטוח שתתאושש.
פעולת כלומיד לגירוי הפרשת גונדוטרופינים וע"י כך קידום ההתאוששות מובהקת ועדיפה בסדר גודל על זו של טמוקסיפן, בעוד זו של טמוקסיפן עדיפה לאין שיעור במניעת פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד למשל (ומניעת ג'ינו למשל).
אם כבר אז אולי רצוי וכדאי להחליף טמוקסיפן ברלוקסיפן.
אתה אומור שכל האנדוקרינולוגים אומרים שלא?
בוקרה פי אל'מישמיש...
פחות רעיל לכבד, פחות תופעות לוואי ויוצא מהר יותר מהמערכת (חשוב למתחרים). מישהו רוצה לתקן אותי?מדוע להשתמש ברלוקסיפן במקום טמוקסיפן?
והוא לא חוסם את האסטרוגן בעצם, בשונה מהטמוקסיפןפחות רעיל לכבד, פחות תופעות לוואי ויוצא מהר יותר מהמערכת (חשוב למתחרים). מישהו רוצה לתקן אותי?
אז בשביל מה להחליף את זה בטמוקסיפן? הרי זה הפונקציה שלו בפיסיטי הטמוקסיפן יותר חוסם מהכלומיד.והוא לא חוסם את האסטרוגן בעצם, בשונה מהטמוקסיפן