הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחלבון פרוסטאר

• פותח/ת השרשור YairS
  • פורסם בתאריך

YairS

משתמש מתחיל
17
3
נק' מוניטין:
3
17
3
http://up410.siz.co.il/up2/ntnyjgznujh4.jpg

אני מעוניין לקנות את החלבון הזה .. אבל אני מתלבט שאלתי את הרופא אתמול האם היא ממליצה לקחת חלבון והיא אמרה שלא ושזה פוגע בכליות וסתם עושה בעיות ועדיף שלא לקחת או לקנות את זה . אבל בכל זאת אני דיי רוצה להרחיב ולנפח את החלק התחתון שזה הרגליים בכמה שפחות זמן יותר מהר כאילו ואני לא מצליח ע"י אימונים רכילים אני מרגיש שאני צריך לקחת את זה כדי שיהיה לי פרופורציה וגם בעיקר ששרירי הרגליים יגדלו באופן משמועתי ממה שהם כרגע השאלה אם החלק העליון גם יתנפח בצורה מוגזמת מה שאני לא רוצה שיקרה כי אני עכשיו מתמקד רק על חלק גוף תחתון וזה העיקר
תעזרו לי בדילמה חחח ...

אתה מפוצץ בכ"כ הרבה מיתוסים ושטויות שאתה צריך לעשות סדר.

* חלבון או לחילופין אבקת חלבון לא פוגעת בכליות. עזוב את מה שהרופאה אמרה. זה בדיוק אותו דבר שאם תאכל עכשיו לדוגמה טונה או קוטג', האם זה יפגע לך בכליות ? ברור שלא!

ולא ממש הבנתי מה אתה רוצה ? אתה רוצה להעלות את מסת השריר ברגליים אבל לא רוצה ?

והעלאת מסת השריר תלויה באימונים שלך ובתזונה שלך. כדי להעלאות במסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי. אם תקרא קצת מאמרים בפורטל אתה תבין יותר.

• פותח/ת השרשור
להגיד לך את האמת אני מתאמן דיי הרבה זמן בערך מגיל 13 ועכשיו אני בן 17 רוב הזמן התאמנתי בחדר כושר וכמובן שלפני התאמנתי וורקאוט וכל זה ..
ועכשיו התחלתי לקחת את כל זה ביותר רצינות וביותר הקפדה על הדברים שעד עכשיו לא הייתי בקי בהם .. אני לא רוצה להשוויץ או משהו אבל הגנים שלי מטורפים רק בחלק העליון שמה אני מממש את כל הפוטניצאל של השריר ומוציא את המירב אבל עכשיו הגעתי למסקנה שבאותה מידה שהשקעתי בחלק העליון אני צריך להשקיע בחלק התחתון מה שעשיתי עד עכשיו אבל במידה מאוד נמוכה אז אני רוצה להתקדם ולעלות מהר במסת שריר של כל פלג הגוף התחתון שיהיה באמת פרופרציה ורק אז יהיה אפשר לדבר מה הלאה ולהתקדם ..
ולמי אני צריך לגשת כדי שבאמת הוא יסדר לי תוכנית של תזונה נכונה וטובה הכי טובה בשבילי ?

אף אחד לא יעשה שום דבר בשבילך אלא אתה תעשה בשביל עצמך אחרי שתקרא מאמרים.

אלא אם תלך על הייעוץ האישי שבו בונים לך תכניות אימונים ותזונה בתשלום.

• פותח/ת השרשור
אוקי את זה הבנתי אבל הדבר העיקרי שמטריד אותי הוא זה שאם במידה ואני יקנה את החלבון הזה ובנוסף יגביר את הקצב של אימוני הרגליים האם אני יראה שינוי יותר מהיר ברגליים .. פשוט אני עושה סקוואטים ודד-ליפט ושאר התרגילים ואני לא רואה תוצאות זה מייאש מאוד .. זה כאילו הרגליים בנסיגה לא יודע איך לקרוא למצב המוזר הזה .. זה מאוד חשוב לי הקטע הזה .

נערך לאחרונה:
זה תלוי בכמה גורמים.

אם תתאמן 3 פעמים בשבוע כשכמעט כל אימון או כל אימון שני תשפר את משקלי העבודה שלך אני מאמין שתוכל לראות.

😣😣

אבקת חלבון היא סה''כ חלבון .. יש לך אותו בבשר ויש לך אותו בגבינות וכו' ..

שינוי לא תראה בגלל אבקת חלבון תבדוק טוב טוב את התכנית אימונים שלך ואת התזונה שלך ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית