הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה אחרי צבא

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם האנשים המנוסים פה
שבוע הבא משתחרר מצהל ורציתי עצות איזה עבודות מעניינות יש באזור תל אביב יפו
שלא ישחקו אותי מבחינה פיזית ושיהיה שכר הולם
תודה לכולם 😉

• פותח/ת השרשור
מלצרות זה כן שוחק זה כל היום על הרגליים
וכמה שעות זה בממוצע ?

כדאי אבל, 9 וחצי אלף זה שווה בתום שישה חודשים.

אם תמצא עבודה שלא שוחקת בה תרוויח 6 בהתחלה אז תוותר, אבל ככה שווה לעשות מועדפת כי חבל על הכסף נ.ב. ברכות לקראת שחרורך הקרוב 😃

• פותח/ת השרשור
בכללי איזה עבודות מומלצות יש היום חוץ ממלצרות כי זה גומר תרגליים

אם היית לוחם בהרבה עבודות באבטחה יש כסף טוב.

תחפש עבודה שתתרום לך ניסיום מסויים, שתהנה בה, שעדיין תתן לך זמן לעצמך ולהסדיר מחשבות כי זאת תקופה מבלבלת, שעדיין תוכל ללמוד\לקרוא\להתעניין, ושתוכל לגלוש ב 9gag. כסף זה לא הכל ולכסף שתרוויח עכשיו לא תהיה כל משמעות עוד כמה שנים, אבל מה שתלמד\תשיג\תפתח ישאר איתך לכל החיים

תחפש עבודה שתתרום לך ניסיום מסויים, שתהנה בה, שעדיין תתן לך זמן לעצמך ולהסדיר מחשבות כי זאת תקופה מבלבלת, שעדיין תוכל ללמוד\לקרוא\להתעניין, ושתוכל לגלוש ב 9gag. כסף זה לא הכל ולכסף שתרוויח עכשיו לא תהיה כל משמעות עוד כמה שנים, אבל מה שתלמד\תשיג\תפתח ישאר איתך לכל החיים
הטיפ החשוב ביותר

• פותח/ת השרשור

קודם כל תודה מעריך את זה .
דבר שני אשמח אם תתן לי דוגמאות לעבודות כאלה

קודם כל תודה מעריך את זה .
דבר שני אשמח אם תתן לי דוגמאות לעבודות כאלה
אני יכול לתת לך את הדוגמא שלי, אני מאמן ח"כ ומאמן אישי, ואני יכול לפרק את הנושא הזה לאלפי תתי-נושאים בקורות חיים (עבודה עם אנשים, הדרכה, מנהיגות, ניסיון עם מכירות, שיתופי פעולה עם צוותים, חברתי וכול) אני מרוויח סכום זעום של 4 אלף, אבל יש לי המון, המון זמן פנוי שאני מנצל להמון קריאה (כואבות לי כבר העיניים), התנסויות, חקירות, המון LBS ו פחות 9gag עכשיו. אני מתחיל פסיכומטרי ואני יכול לשלב ביניהם, גם להרוויח כסף, להשאר בתחום שאני אולי יכול להתפתח בו, אבל זאת לא עבודה שזמנה חלף.
אני בטוח שיש עוד עבודות כאלה ורק צריך לפתוח עיניים ואוזניים, זה לא יהיה קל ואני אישית לא יכול לחשוב כל כך, אבל זה אולי מה שיבדיל אותך מאנשים אחרים שכל מה שהם רוצים זה כסף והולכים לבית הקפה הקרוב למכור את מרבית שנות חייהם הראשונות אחרי הצבא בלמכור את זמנם תמורת כסף שיעלם לך.
מצטער אני לא יכול כל כך לעזור מעבר לזה, חחח אבל אולי ב9gag תמצא כל מיני רעיונות תשאל את @Vosegus

אני באותה בעיה לא מוצא שום דבר טוב..
אני כרגע עובד כמה שעות בודדות בבוקר ואז ממלצר בערב אבל נמאס מזה לגמרי זה שוחק

• פותח/ת השרשור
אני יכול לתת לך את הדוגמא שלי, אני מאמן ח"כ ומאמן אישי, ואני יכול לפרק את הנושא הזה לאלפי תתי-נושאים בקורות חיים (עבודה עם אנשים, הדרכה, מנהיגות, ניסיון עם מכירות, שיתופי פעולה עם צוותים, חברתי וכול) אני מרוויח סכום זעום של 4 אלף, אבל יש לי המון, המון זמן פנוי שאני מנצל להמון קריאה (כואבות לי כבר העיניים), התנסויות, חקירות, המון LBS ו פחות 9gag עכשיו. אני מתחיל פסיכומטרי ואני יכול לשלב ביניהם, גם להרוויח כסף, להשאר בתחום שאני אולי יכול להתפתח בו, אבל זאת לא עבודה שזמנה חלף.
אני בטוח שיש עוד עבודות כאלה ורק צריך לפתוח עיניים ואוזניים, זה לא יהיה קל ואני אישית לא יכול לחשוב כל כך, אבל זה אולי מה שיבדיל אותך מאנשים אחרים שכל מה שהם רוצים זה כסף והולכים לבית הקפה הקרוב למכור את מרבית שנות חייהם הראשונות אחרי הצבא בלמכור את זמנם תמורת כסף שיעלם לך.
מצטער אני לא יכול כל כך לעזור מעבר לזה, חחח אבל אולי ב9gag תמצא כל מיני רעיונות תשאל את @Vosegus

תודה על התגובה החכמה גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית