עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמלצרות>אבטחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חמוד...
תלוימה בדיוק טוב באבטחה ומה השכר?
אם לא הייתי קרבי עדיין יש אפשרות להתקבל לאבטחה ?אם היית לוחם בהרבה עבודות באבטחה יש כסף טוב.
אם לא הייתי קרבי עדיין יש אפשרות להתקבל לאבטחה ?
הטיפ החשוב ביותרתחפש עבודה שתתרום לך ניסיום מסויים, שתהנה בה, שעדיין תתן לך זמן לעצמך ולהסדיר מחשבות כי זאת תקופה מבלבלת, שעדיין תוכל ללמוד\לקרוא\להתעניין, ושתוכל לגלוש ב 9gag. כסף זה לא הכל ולכסף שתרוויח עכשיו לא תהיה כל משמעות עוד כמה שנים, אבל מה שתלמד\תשיג\תפתח ישאר איתך לכל החיים
תחפש עבודה שתתרום לך ניסיום מסויים, שתהנה בה, שעדיין תתן לך זמן לעצמך ולהסדיר מחשבות כי זאת תקופה מבלבלת, שעדיין תוכל ללמוד\לקרוא\להתעניין, ושתוכל לגלוש ב 9gag. כסף זה לא הכל ולכסף שתרוויח עכשיו לא תהיה כל משמעות עוד כמה שנים, אבל מה שתלמד\תשיג\תפתח ישאר איתך לכל החיים
אני יכול לתת לך את הדוגמא שלי, אני מאמן ח"כ ומאמן אישי, ואני יכול לפרק את הנושא הזה לאלפי תתי-נושאים בקורות חיים (עבודה עם אנשים, הדרכה, מנהיגות, ניסיון עם מכירות, שיתופי פעולה עם צוותים, חברתי וכול) אני מרוויח סכום זעום של 4 אלף, אבל יש לי המון, המון זמן פנוי שאני מנצל להמון קריאה (כואבות לי כבר העיניים), התנסויות, חקירות, המון LBS ו פחות 9gag עכשיו. אני מתחיל פסיכומטרי ואני יכול לשלב ביניהם, גם להרוויח כסף, להשאר בתחום שאני אולי יכול להתפתח בו, אבל זאת לא עבודה שזמנה חלף.קודם כל תודה מעריך את זה .
דבר שני אשמח אם תתן לי דוגמאות לעבודות כאלה
אני יכול לתת לך את הדוגמא שלי, אני מאמן ח"כ ומאמן אישי, ואני יכול לפרק את הנושא הזה לאלפי תתי-נושאים בקורות חיים (עבודה עם אנשים, הדרכה, מנהיגות, ניסיון עם מכירות, שיתופי פעולה עם צוותים, חברתי וכול) אני מרוויח סכום זעום של 4 אלף, אבל יש לי המון, המון זמן פנוי שאני מנצל להמון קריאה (כואבות לי כבר העיניים), התנסויות, חקירות, המון LBS ו פחות 9gag עכשיו. אני מתחיל פסיכומטרי ואני יכול לשלב ביניהם, גם להרוויח כסף, להשאר בתחום שאני אולי יכול להתפתח בו, אבל זאת לא עבודה שזמנה חלף.
אני בטוח שיש עוד עבודות כאלה ורק צריך לפתוח עיניים ואוזניים, זה לא יהיה קל ואני אישית לא יכול לחשוב כל כך, אבל זה אולי מה שיבדיל אותך מאנשים אחרים שכל מה שהם רוצים זה כסף והולכים לבית הקפה הקרוב למכור את מרבית שנות חייהם הראשונות אחרי הצבא בלמכור את זמנם תמורת כסף שיעלם לך.
מצטער אני לא יכול כל כך לעזור מעבר לזה, חחח אבל אולי ב9gag תמצא כל מיני רעיונות תשאל את @Vosegus