הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

• פותח/ת השרשור Asaf153
  • פורסם בתאריך

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
אני בשבוע השלישי לSS, גיל: 15.8
משקל: פעם אחרונה שבדקתי היה 60, אין לי מושג כמה עכשיו
גובה: 1.70 פחות או יותר
א"ש: 13-14

משקלים התחלתיים + משקלים נוכחים:
סקוואט: 50 > 90 3X5
בנץ': 35 >47.5 3X5
פרס: 30 > 40 3X5
התחלתי ממשקלים שהם לא השיא שלי ל3X5
לגבי הדדליפט, אני ב60 בגלל בעיה בטכניקה, אני לא מצליח לעשות סיבוב אגן לאחור (APT)
אני מצליח ממש בקטנה אבל זה לא מספיק, ואם אני נכנס לפוזיציה של דדליפט בלי מוט אני מצליח לעשות סיבוב מלא, זה גם מונע ממני לכווץ את הזוקפים שלי ואמרו לי שזה מאוד חשוב לדדליפט
ניסיתי לעבוד על גמישות בהאמסטרינגס ובגלוטס כל השבוע הזה, היום ניסיתי שוב וזה אותו דבר...
צילמתי סרטון:
https://drive.google.com/file/d/0Bx5RePXdaswxelFwTUViUUR0NUk/edit?usp=sharing
אשמח אם תעזרו לי, תודה

בהצלחה אסף.
הגב התחתון לא נראה כל כך חמור, תמשיך עם המתיחות להאמס ותתעקש ממש על ההוצאה.
אתה גם יכול לנסות להוציא ולהכניס אגן בעמידה, תנסה להוציא אותו כמו לפני סקוואט ולהכניס פנימה (ההפך), אבל שים לב לא לעשות את התנועה משאר הגב או לנסות להזיז מינימום את שאר הגב, רק להזיז אגן.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אסף.
הגב התחתון לא נראה כל כך חמור, תמשיך עם המתיחות להאמס ותתעקש ממש על ההוצאה.
אתה גם יכול לנסות להוציא ולהכניס אגן בעמידה, תנסה להוציא אותו כמו לפני סקוואט ולהכניס פנימה (ההפך), אבל שים לב לא לעשות את התנועה משאר הגב או לנסות להזיז מינימום את שאר הגב, רק להזיז אגן.
תודה 😃 94 צפיות ורק 2 תגובות? באמת...

בהצלחה,תפציץ. אגב הבנץ שלי זהה לשלך והפרס שלי 33 יכול להיות שאתה חזק בזה.

• פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי לרגע אבל הגעתי למסקנה שזה לא הגיוני כי הוא סיים סבב SS עם 110 סקוואי

אה אינפקטדליפט טוב בהצלחה תותח.
תודה אחינו היום היה אימון מעולה
ישנתי רק איזה 4 שעות (בעיות שינה, צריך מלטונין) והעלתי בהכל
סקוואט: 95 3X5, הייתי ממש קרוב לכשל אבל הכל עבר טוב
פרס: 40 3X5, גם הלך ממש טוב
מתח: אני מאוד חלש במתח, אז זה CHIN UPS 4\3\2

למה אתה חושב שאתה צריך מלטונין?
המלצתי לו בגלל שקודם זה לא יזיק. דבר שני הוא צריך איכשהו לסדר את השעון הביולוגי. סתם ללכת לישון ב-22 לא יעזור ממש כשהוא רגיל ל-3+. וזהו בערך.

המלצתי לו בגלל שקודם זה לא יזיק. דבר שני הוא צריך איכשהו לסדר את השעון הביולוגי. סתם ללכת לישון ב-22 לא יעזור ממש כשהוא רגיל ל-3+. וזהו בערך.
עד כמה שאני יודע בשביל מלוטנין צריך מרשם, רופא לא ירשום לא סתם כך. בנוסף לקראת כל סוף חודש אני מסדר לעצמי את שעות השינה בכך שאני הולך לישון לאט לאט יותר ויותר מוקדם. שינסה את זה.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע בשביל מלוטנין צריך מרשם, רופא לא ירשום לא סתם כך. בנוסף לקראת כל סוף חודש אני מסדר לעצמי את שעות השינה בכך שאני הולך לישון לאט לאט יותר ויותר מוקדם. שינסה את זה.
אם אני ארצה לעשות את זה יקח לי זמן וזה יפגע לי בהתקדמות..
אני רוצה לעשות את ה100 סקוואט יום ראשון ולנסות את זה
אבל עם מלטונין יהיה לי הרבה יותר קל לסדר את השעון

מלטונין דורש מרשם בארץ. להזמין מחול לא דורש מרשם.
אפשר גם לנסות בבית מרקחת, אולי יתנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית