- פותח/ת השרשור
חשבתי על להתחיל 50PULLUPS אבל אני חושב שזה יפגע לי בהתאוששותשליליות.
לעשות 3 סטים אבל כמה חזרות שליליות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי על להתחיל 50PULLUPS אבל אני חושב שזה יפגע לי בהתאוששותשליליות.
כשיש לך 3 מתח לא יקרה כלום. תעשה פיפטי פולאפס, המתח חלש מכדי להפריע להתאוששות והמשקלים בתרגילים האחרים נמוכים מכדי שזה יפריע לך בהם.חשבתי על להתחיל 50PULLUPS אבל אני חושב שזה יפגע לי בהתאוששות
לעשות 3 סטים אבל כמה חזרות שליליות?
אז אני אתחיל יום חמישי, תודהכשיש לך 3 מתח לא יקרה כלום. תעשה פיפטי פולאפס, המתח חלש מכדי להפריע להתאוששות והמשקלים בתרגילים האחרים נמוכים מכדי שזה יפריע לך בהם.
ניסיתי פעמיים להיות במחשב וגם בטלוויזיה שהאור כבוי וזה לא כזה עזרכבה את הפלאפון שלך ב10,שים בחדר אחר תפסיק לגעת ב מסכים,כנס למיטה מול הטלוויזיה תחליש עד שאתה כמעט ולא שומע (גם ככה יש תרגום) כבה את האור שים סליפ לעוד 40 דקות כזה,אחרי זה פשוט סגור את החדר שיהיה חושך מוחלט ותלך לישון
זה מה שאני עושה והולך לי אחלה,להתנתק ממסכים לפני שינה זה מצוין ואם יש לך תעסוקה ברור שלא תירדם.
איזה אח אתה גם אני עושה מתח שלילי,שמנים לעד
הקטע הוא שאני יכול להיות עייף ביום ואז בערב ופתאום בלילה לא עייף פתאוםמחשב לא,זה מעסיק מדי. סמוך עליי תנסה את זה וגם לי יש גב עליון חלש רצח,לכל האחים שלי גם
גם לי זה קורה זה קורה לכולם,אתה הולך לפי תפריט ? כי איזון של ויטמינים ומינרלים ממש יכול לעזור לתפקוד שלך,אם אני לא טועה אבץ/סידן יכול לעזור לך לשינה אבל אני לא בטוח מה מהם.הקטע הוא שאני יכול להיות עייף ביום ואז בערב ופתאום בלילה לא עייף פתאום
משהו מוזר רצח
לא, גם כל מי שאני מכיר אין לו בעיה של ללכת לישון גם אם הוא עייף.גם לי זה קורה זה קורה לכולם,אתה הולך לפי תפריט ? כי איזון של ויטמינים ומינרלים ממש יכול לעזור לתפקוד שלך,אם אני לא טועה אבץ/סידן יכול לעזור לך לשינה אבל אני לא בטוח מה מהם.