הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

• פותח/ת השרשור Asaf153
  • פורסם בתאריך
חשבתי על להתחיל 50PULLUPS אבל אני חושב שזה יפגע לי בהתאוששות
לעשות 3 סטים אבל כמה חזרות שליליות?
כשיש לך 3 מתח לא יקרה כלום. תעשה פיפטי פולאפס, המתח חלש מכדי להפריע להתאוששות והמשקלים בתרגילים האחרים נמוכים מכדי שזה יפריע לך בהם.

• פותח/ת השרשור
אימון A:
סקוואט 100 3X5 סוף סוף!
בנץ' 60 3X5
דדליפט קליל בגלל הטכניקה
50PULLUPS מתח שלילי 7\5\5\7\2

• פותח/ת השרשור
אימון B:
סקוואט 102.5 1X5 2X5 3X3F, אני מתחיל לחשוב שה50PULLUPS פוגע לי בהתאוששות
פרס 50 3X5
מתח והביתה

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז לא עדכנתי את הלוג לפני יומיים כי לא היה לי כוח ממש אז נעדכן עכשיו
באתי עם חרא של תזונה יום לפני האימון ביום שלישי
עשיתי סקוואט 102.5 1X5 2X5 3X3F שוב פעם :/
בנץ' 62.5 3X5
דדליפט - לגבי הדדליפט ראיתי את הסרטון של ריפטו שוב וזה הזכיר לי הרבה דברים ששכחתי לעשות, אז שמתי משקל קל וחזרתי טוב טוב על הטכניקה והלכתי לבית

עכשיו אימון היום:
אתמול ניסיתי להירדם, הלכתי לישון ב11 וחצי ושכבתי במיטה חצי שעה שלא הייתי עייף בכלל, שוב פעם יש לי את הבעיה הזו שאני לא עייף בלילות.
חשבתי שזה יסתדר בעקבות החזרה ללימודים אבל זה לא עזר בשיט, הדלקתי טלוויזיה וראיתי עד איזה 2 בלילה וחזרתי לישון
אמרתי לעצמי באותו לילה שרק בנס אני אצליח לעלות משהו באימון מחר
אז היום הלכתי לאימון, התחלתי חימום לסקוואט ושמתי 100 כדי לסיים תחימום ולעשות רק חזרה אחת
אז עשיתי והחזרה הזו הרגישה די קשה, החלטתי שאני אמשיך את ה100 ל3 סטים של 5 ועשיתי והיה די קשה
ואז בפרס שמתי 52.5 ונכשלתי כבר בסט הראשון 🤦‍♂️

ואז לא היה לי כוח למתח אז פשוט הלכתי לבית
האימונים בזמן האחרון הם לא משהו כי אני נכשל מלא בסקוואט וזה מוריד לי מוטיבציה
אני חושב שאני אפנה לרופא בנוגע לבעיות שינה שלי כי זה ממש פוגע לי בהתקדמות, ישנתי כולה 5 שעות..
זה הכל, מצטער על החפירה

• פותח/ת השרשור
אוקיי עדכון מהיום
בגלל שמשום מה ירד לי החשק והמוטיבציה לעשות SS החלטתי לנסות תוכנית אחרת, אז הלכתי על FBW אחרת עם טווח חזרות של היפרטרופיה
אז היום היה:
סקוואט 85 3X8, אימון הבא 90 ואז אני אתחיל לנסות לעלות 2.5 כל אימון ונראה אם אני מתקדם
דדליפט רומני - יש דדליפט קלאסי במקום, אבל אני עושה רומני בגלל בעיות גמישות והוא יעזור לי לשפר אותם, אז עשיתי עם משקל קל של איזה 30-35 בערך 2 סטים של 8-10
בנץ' 45 4X8 עוד קל, אימון הבא 50 ואז אעלה 2.5 כל הזמן
מתח שלילי 1X8 2X6 3X5
פרס 35 3X8 גם עוד די קל
כפיפות מרפקים 2X10 כל יד, כרגע יד שמאל שלי הרבה יותר חלשה מימין אז אני מנסה לאזן ואז רק אתחיל להשתמש במשקל קצת יותר גבוה, 8 קילו כל יד
בנץ' באחיזה צרה 40 2X10 הייתי יכול קצת יותר
ואז הביתה
סך הכל מרגישה לי די טוב התוכנית, יותר כיף לי לעשות אותה מאשר SS
אני אשאר בה ואשיג נפח ואז אולי אחזור לSS או שאעשה תוכנית כוח אחרת כדי לעלות במשקלים אם ארצה

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום
סקוואט 85 3X8
דדליפט רומני 40 2X6
בנץ' 50 4X8 עוד די קל
מתח שלילי
פרס 40 3X8 מתחיל להיות קצת קשה
כפיפות מרפקים 10 כל יד 2X8
בנץ' צר 45 2X8

כבה את הפלאפון שלך ב10,שים בחדר אחר תפסיק לגעת ב מסכים,כנס למיטה מול הטלוויזיה תחליש עד שאתה כמעט ולא שומע (גם ככה יש תרגום) כבה את האור שים סליפ לעוד 40 דקות כזה,אחרי זה פשוט סגור את החדר שיהיה חושך מוחלט ותלך לישון
זה מה שאני עושה והולך לי אחלה,להתנתק ממסכים לפני שינה זה מצוין ואם יש לך תעסוקה ברור שלא תירדם.
איזה אח אתה גם אני עושה מתח שלילי,שמנים לעד

• פותח/ת השרשור
כבה את הפלאפון שלך ב10,שים בחדר אחר תפסיק לגעת ב מסכים,כנס למיטה מול הטלוויזיה תחליש עד שאתה כמעט ולא שומע (גם ככה יש תרגום) כבה את האור שים סליפ לעוד 40 דקות כזה,אחרי זה פשוט סגור את החדר שיהיה חושך מוחלט ותלך לישון
זה מה שאני עושה והולך לי אחלה,להתנתק ממסכים לפני שינה זה מצוין ואם יש לך תעסוקה ברור שלא תירדם.
איזה אח אתה גם אני עושה מתח שלילי,שמנים לעד
ניסיתי פעמיים להיות במחשב וגם בטלוויזיה שהאור כבוי וזה לא כזה עזר
וחח אני לא שמן, סתם גב עליון חלש ומעפן
למרות שעכשיו העלתי 2 קילו בבייספס בשבוע אז מקווה שזה יעזור לי למתח

מחשב לא,זה מעסיק מדי. סמוך עליי תנסה את זה וגם לי יש גב עליון חלש רצח,לכל האחים שלי גם

• פותח/ת השרשור
מחשב לא,זה מעסיק מדי. סמוך עליי תנסה את זה וגם לי יש גב עליון חלש רצח,לכל האחים שלי גם
הקטע הוא שאני יכול להיות עייף ביום ואז בערב ופתאום בלילה לא עייף פתאום
משהו מוזר רצח

הקטע הוא שאני יכול להיות עייף ביום ואז בערב ופתאום בלילה לא עייף פתאום
משהו מוזר רצח
גם לי זה קורה זה קורה לכולם,אתה הולך לפי תפריט ? כי איזון של ויטמינים ומינרלים ממש יכול לעזור לתפקוד שלך,אם אני לא טועה אבץ/סידן יכול לעזור לך לשינה אבל אני לא בטוח מה מהם.
נ.ב תמיד יש את האופציה של מלטונין..

• פותח/ת השרשור
גם לי זה קורה זה קורה לכולם,אתה הולך לפי תפריט ? כי איזון של ויטמינים ומינרלים ממש יכול לעזור לתפקוד שלך,אם אני לא טועה אבץ/סידן יכול לעזור לך לשינה אבל אני לא בטוח מה מהם.
לא, גם כל מי שאני מכיר אין לו בעיה של ללכת לישון גם אם הוא עייף.
אני חושב שזה גם התחיל לי מלפני שנתיים בערך אבל לא זוכר אם זה היה לי גם לפני או לא
בכל מקרה נראה מה הרופא יציע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית