הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי בר vs לואו בר

• פותח/ת השרשור hazeof
  • פורסם בתאריך

hazeof

משתמש מתחיל
112
2
נק' מוניטין:
17
112
2
הכי חשוב לי כמה שיפחות לפגוע בגב.. מה עדיף? אני ייודע שהיי בר אבל אני בss וצריך לואו... עד כמה זה משמעותי?
ועוד משהו פרונט 0קאווט עדיף? הוא הרי לא פוגע בגב (לא?)
ואגב בלואו בר המוט מונח היכן?

אשמח מאוד שמשהו יתן לי ממש מרכיבים שחשוב לשמור עליהם בזמן לואו בר מבחינת טכניקה

ככל שהטכניקה נכונה יותר - הסיכון להיפצע קטן. זה נכון לכל דבר ובין היתר גם לסקוואט 😃

• פותח/ת השרשור
ככל שהטכניקה נכונה יותר - הסיכון להיפצע קטן. זה נכון לכל דבר ובין היתר גם לסקוואט 😃

תודה אחי אבל כרגע אני פחות מדבר על פציעה אני מדבר על גדילה (וב0וגריים לחץ על השדרה) אז עם טכניקה נכונה גם זה לא קורה?

אם שאלת את זה בקטע של פוגע בגדילה - זה לא יפגע לך בגדילה. גם טכניקה לא נכונה לא תפגע לא בגדילה אלא רק תסכן אותך בפציעה.

• פותח/ת השרשור
אם שאלת את זה בקטע של פוגע בגדילה - זה לא יפגע לך בגדילה. גם טכניקה לא נכונה לא תפגע לא בגדילה אלא רק תסכן אותך בפציעה.

רגע אבל שאלה
תעשה טכניקה לא נכונה ותשים תמוט על עמוד השדרה.. זה יפעיל עומ0 עליה... מה קורה אז? אם השדרה מופעלת עליה לחץ מה שקורה זה שהיא תפגע משמע הגביה תפדע הרי איך גובהםי? מהשדרה

אני באמת לא חושב שתצליח לשים את המוט ישירות על עמוד השדרה, אלא אם תשים אותו על העורף.
אין לך מה לדאוג, באמת. ברגע שתחזיק מוט על הגב תבין על מה אני מדבר...

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא חושב שתצליח לשים את המוט ישירות על עמוד השדרה, אלא אם תשים אותו על העורף.
אין לך מה לדאוג, באמת. ברגע שתחזיק מוט על הגב תבין על מה אני מדבר...

ואי שאנ יחושב על זה עד עכשיו עשיתי 0קאווט חייה אבל שמתי תמוט על העורף זו הבעיה היחידה.. אוי לא אני עכשיו מבין שעשיתי טעות זה ממש נורא? כמה זמן יקח לי לשפר את המיקום של המוט? כי התחלתי כבר ss

שום דבר נורא לא קרה, הכל בסדר.
תראה את הסרטון שבתחילת הנושא במידה ואתה עושה לואו בר והכל בסדר.
לא קרה כלום 😃

לואו בר מופעל לחץ יותר על הגב השריר שם עובדים יותר מאשר איי בר, יש נטייה למתאמנים מתחילים להשען יותר מידי קדימה אחרי שמגיעים קרוב לכשל לי אישית גרם להמון פציעות שאיי בר לא עשו לי, נפצעתי עם משקלים יחסית נמוכים לקח לי להתאושש קרוב לשנה.
זה לא ממש מדוייק. המומנט סיבוב אולי גדול יותר אבל זרוע המשא קצרה יותר בלואו באר.
זה שאתה נפצעתי זה לא אינדיקציה לשום דבר ולא אומר שאתה דגם מייצג.

• פותח/ת השרשור
שום דבר נורא לא קרה, הכל בסדר.
תראה את הסרטון שבתחילת הנושא במידה ואתה עושה לואו בר והכל בסדר.
לא קרה כלום 😃
תודה רבה אחי.. עם ה0קאווט נכון חוץ מהקטע של המוט זה יקח לי משהו כמו יום ללמוד את זה?
זה לא ממש מדוייק. המומנט סיבוב אולי גדול יותר אבל זרוע המשא קצרה יותר בלואו באר.
זה שאתה נפצעתי זה לא אינדיקציה לשום דבר ולא אומר שאתה דגם מייצג.

מה אתה אומר בקשר ללחץ על העמוד השידרה?

תודה רבה אחי.. עם ה0קאווט נכון חוץ מהקטע של המוט זה יקח לי משהו כמו יום ללמוד את זה?

מה אתה אומר בקשר ללחץ על העמוד השידרה?
אני אומר שעם פחד לא מתקדמים.
תמצא קודם כל מישהו שילמד אותך, טכניקה נכונה זה ממש לא סיפור של יום אחד.

• פותח/ת השרשור
אני אומר שעם פחד לא מתקדמים.
תמצא קודם כל מישהו שילמד אותך, טכניקה נכונה זה ממש לא סיפור של יום אחד.

לא יש לי טכניקה טובה המאמנים מאשרים לי שיש לי טובה אבל רק קטע מיקום המוט לא התאמנתי עליו.. כל השהאר אני יודע ומיישם... כמה זמן יקח לי ללמוד את מיקום המוט? כי כבר התחלתי ss

לא יש לי טכניקה טובה המאמנים מאשרים לי שיש לי טובה אבל רק קטע מיקום המוט לא התאמנתי עליו.. כל השהאר אני יודע ומיישם... כמה זמן יקח לי ללמוד את מיקום המוט? כי כבר התחלתי ss
צלם ותעלה סרטון. יש מעט מאוד אנשים שאני סומך על האישור שלהם לטכניקה.
המיקום של המוט הוא חלק אינטגרלי מהטכניקה ובלעדיו היא לא שלמה.

• פותח/ת השרשור
מי המאמנים שמאשרים, אם אפשר לשאול?

מה זאת אומרת מי?
צלם ותעלה סרטון. יש מעט מאוד אנשים שאני סומך על האישור שלהם לטכניקה.
המיקום של המוט הוא חלק אינטגרלי מהטכניקה ובלעדיו היא לא שלמה.
הבנתי
רגע אם התחלתי ss אז להפ0יק בגלל טכניקה לא נכונה ב0קאווט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית