שאלה לחברים שרשומים בסניפי SPACE

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
תראה את הסרטון של הדדליפט שלי, עשיתי שם ענני מגנזיום כמו שהבטחתי 😃

אני יכול באותה מידה להכניס לו מוט בתחת אבל אז אני אפסיד מזה כי אני מתאמן עם הציוד הזה....
סוטה!
סתאאם,פשוט תסביר לו בנחמדות שלא יפריע לך (צעקות ורייג' בזמן סטים עושים את העבודה יופי)

אצלנו בספייס אשקלון אחרי חפירות קטנות הבעלים קנה 2 מוטות אולימפיים איכותיים מאוד.
יש אנשים קבועים שאפילו עושים שם הנפות ומשיכות אולימפיות .. אף אחד לא מדבר אולי כי המדריכים גם לא כל כך מבינים מה קורה ;)

• פותח/ת השרשור
יש אנשים קבועים שאפילו עושים שם הנפות ומשיכות אולימפיות .. אף אחד לא מדבר אולי כי המדריכים גם לא כל כך מבינים מה קורה ;)

הם כ"כ מקסימים כשהם שקטים....

אצלנו בספייס אשקלון אחרי חפירות קטנות הבעלים קנה 2 מוטות אולימפיים איכותיים מאוד.
ברור שלא תיהייה בעיה כי זוהר ליפקין מדריך אצלם, אז גם די מובן כל עניין ההנפות והכל...

ברור שלא תיהייה בעיה כי זוהר ליפקין מדריך אצלם, אז גם די מובן כל עניין ההנפות והכל...
זה שהוא מבין מה זה זה דבר אחד. זה שחוץ ממנו יש עוד 8 מדריכים זה משהו אחר ,שיום אחד עשיתי highpulls חשבו אני רוצה לעשות חתירה ישרה לסטנר(לכתפיים) והתחילו לתקן לי טכניקה .. קיצר מכון סבבה.

זה מה שחסר לי - שאיזה ליצן "יתהפך" ויתחיל להציק לי כל האימון.
אפשרי, סה"כ אוכולוסיית המדריכים בספייס אצלך תהיה כמו בכל חד"כ.
זה שבמקרה יש שני סניפים עם מדריכים סבבה, זה ממש לא נובע מההנהלה.

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו שמתי לב רק לאחד והם תמיד חייבים להיות עם התספורת של הדושבאגים - עם הקצוץ בכל הראש והשיער למעלה מסורק לצד.
וואי כמה אני שונא את התסרוקת הזאת.

dnehtfgnxmgz.jpg

עד עכשיו שמתי לב רק לאחד והם תמיד חייבים להיות עם התספורת של הדושבאגים - עם הקצוץ בכל הראש והשיער למעלה מסורק לצד.
תספורת התרנגולת אתה מתכוון.. ?
בדרך כלל זה מלווה גם עם רגליים בהתאם

• פותח/ת השרשור
תספורת התרנגולת אתה מתכוון.. ?
בדרך כלל זה מלווה גם עם רגליים בהתאם

גם ידיים אין לאהבל הזה. אני רואה את אותו "מדריך" מסביר למתאמן איך לעשות תרגיל מסוים על מתח - הבנאדם לא מסוגל לעשות מתח 1.

בספייס קרית אתא באתי לאימון ניסיון,הוצאתי את המגנזיום המנהל שאל מה זה הקמח הזה 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
בספייס קרית אתא באתי לאימון ניסיון,הוצאתי את המגנזיום המנהל שאל מה זה הקמח הזה 🤦‍♂️

מצאת את ליצן מס' 1, זה אומר לא להתקרב אליו, לא לשאול אותו ולא לשמוע מה שיש לו להגיד.

• פותח/ת השרשור
תשמעו, קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. לא נתקלתי עוד בדבר כזה.

התקשרה אליי מישי מספייס(כנראה מנהלת כלשהי יכול להיות של שירות לקוחות) והתחילה לצאת עליי בטלפון המפגרת הזאת.

למה ? בגלל שאני שואל הרבה שאלות, ואני מתעניין לפני שאני הולך עכשיו להתחייב אליהם לשנה.

סה"כ רציתי לדעת הפעם מה המדיניות שלהם לגבי ביטול המנוי או השהייה שלו.

אומרת לי "אתה לא רציני, אתה מנוי במקום אחר בכלל ואתה שולח לנו הודעות ומבקש דברים. אנחנו מקום רציני שעובדים עם אנשים רציניים"

בקיצור בלבלה ת'מוח. מה שכן בטעות רשמתי בפייסבוק הודעה להם שהייתה מכוונת לחבר שרשום שם, רשמתי: אני לא יודע מי השרוטה הזאת אבל היא לא נורמלית.

למרות שמחקתי ת'הודעה הם עדיין הגיבו עלייה(איך יכול להיות ?), רשמו: חבל שרשמת את זה בפייסבוק שלנו.

רשמתי בתגובה: אין לי דבר אישי נגד אף אחד, ועל אף מה שקרה עדיין אעשה מנוי, יום טוב.

תשמעו, קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. לא נתקלתי עוד בדבר כזה.

התקשרה אליי מישי מספייס(כנראה מנהלת כלשהי יכול להיות של שירות לקוחות) והתחילה לצאת עליי בטלפון המפגרת הזאת.

למה ? בגלל שאני שואל הרבה שאלות, ואני מתעניין לפני שאני הולך עכשיו להתחייב אליהם לשנה.

סה"כ רציתי לדעת הפעם מה המדיניות שלהם לגבי ביטול המנוי או השהייה שלו.

אומרת לי "אתה לא רציני, אתה מנוי במקום אחר בכלל ואתה שולח לנו הודעות ומבקש דברים. אנחנו מקום רציני שעובדים עם אנשים רציניים"

בקיצור בלבלה ת'מוח. מה שכן בטעות רשמתי בפייסבוק הודעה להם שהייתה מכוונת לחבר שרשום שם, רשמתי: אני לא יודע מי השרוטה הזאת אבל היא לא נורמלית.

למרות שמחקתי ת'הודעה הם עדיין הגיבו עלייה(איך יכול להיות ?), רשמו: חבל שרשמת את זה בפייסבוק שלנו.

רשמתי בתגובה: אין לי דבר אישי נגד אף אחד, ועל אף מה שקרה עדיין אעשה מנוי, יום טוב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט איך אתה מגיע למצבים האלה..
ואני גם חפרתי להם לפני והם ידעו שאני עדיין מנוי להולמס פלייס ולא התרגזו בכלל

dnehtfgnxmgz.jpg
דווקא תספורת נדירה, במיוחד של בייל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית