אז תנגח בוזה מה שחסר לי - שאיזה ליצן "יתהפך" ויתחיל להציק לי כל האימון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תנגח בוזה מה שחסר לי - שאיזה ליצן "יתהפך" ויתחיל להציק לי כל האימון.
אז תנגח בו
סוטה!אני יכול באותה מידה להכניס לו מוט בתחת אבל אז אני אפסיד מזה כי אני מתאמן עם הציוד הזה....
יש אנשים קבועים שאפילו עושים שם הנפות ומשיכות אולימפיות .. אף אחד לא מדבר אולי כי המדריכים גם לא כל כך מבינים מה קורה ;)
ברור שלא תיהייה בעיה כי זוהר ליפקין מדריך אצלם, אז גם די מובן כל עניין ההנפות והכל...אצלנו בספייס אשקלון אחרי חפירות קטנות הבעלים קנה 2 מוטות אולימפיים איכותיים מאוד.
יש אנשים קבועים שאפילו עושים שם הנפות ומשיכות אולימפיות .. אף אחד לא מדבר אולי כי המדריכים גם לא כל כך מבינים מה קורה ;)
זה שהוא מבין מה זה זה דבר אחד. זה שחוץ ממנו יש עוד 8 מדריכים זה משהו אחר ,שיום אחד עשיתי highpulls חשבו אני רוצה לעשות חתירה ישרה לסטנר(לכתפיים) והתחילו לתקן לי טכניקה .. קיצר מכון סבבה.ברור שלא תיהייה בעיה כי זוהר ליפקין מדריך אצלם, אז גם די מובן כל עניין ההנפות והכל...
אפשרי, סה"כ אוכולוסיית המדריכים בספייס אצלך תהיה כמו בכל חד"כ.זה מה שחסר לי - שאיזה ליצן "יתהפך" ויתחיל להציק לי כל האימון.
תספורת התרנגולת אתה מתכוון.. ?עד עכשיו שמתי לב רק לאחד והם תמיד חייבים להיות עם התספורת של הדושבאגים - עם הקצוץ בכל הראש והשיער למעלה מסורק לצד.
וואי כמה אני שונא את התסרוקת הזאת.
תספורת התרנגולת אתה מתכוון.. ?
בדרך כלל זה מלווה גם עם רגליים בהתאם
בספייס קרית אתא באתי לאימון ניסיון,הוצאתי את המגנזיום המנהל שאל מה זה הקמח הזה 🤦♂️
תשמעו, קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. לא נתקלתי עוד בדבר כזה.
התקשרה אליי מישי מספייס(כנראה מנהלת כלשהי יכול להיות של שירות לקוחות) והתחילה לצאת עליי בטלפון המפגרת הזאת.
למה ? בגלל שאני שואל הרבה שאלות, ואני מתעניין לפני שאני הולך עכשיו להתחייב אליהם לשנה.
סה"כ רציתי לדעת הפעם מה המדיניות שלהם לגבי ביטול המנוי או השהייה שלו.
אומרת לי "אתה לא רציני, אתה מנוי במקום אחר בכלל ואתה שולח לנו הודעות ומבקש דברים. אנחנו מקום רציני שעובדים עם אנשים רציניים"
בקיצור בלבלה ת'מוח. מה שכן בטעות רשמתי בפייסבוק הודעה להם שהייתה מכוונת לחבר שרשום שם, רשמתי: אני לא יודע מי השרוטה הזאת אבל היא לא נורמלית.
למרות שמחקתי ת'הודעה הם עדיין הגיבו עלייה(איך יכול להיות ?), רשמו: חבל שרשמת את זה בפייסבוק שלנו.
רשמתי בתגובה: אין לי דבר אישי נגד אף אחד, ועל אף מה שקרה עדיין אעשה מנוי, יום טוב.
דווקא תספורת נדירה, במיוחד של ביילעד עכשיו שמתי לב רק לאחד והם תמיד חייבים להיות עם התספורת של הדושבאגים - עם הקצוץ בכל הראש והשיער למעלה מסורק לצד.
וואי כמה אני שונא את התסרוקת הזאת.
![]()