הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|אימוני נשים

• פותח/ת השרשור henb
  • פורסם בתאריך

henb

משתמש מתחיל
178
42
נק' מוניטין:
119
178
42
אם מישהי רוצה לרדת קצת במשקל.. אז מהניסיון שיש לי, אני יודע שהיא צריכה להיות במאזן שלילי.
חשבתי לכוון אותה להורדה של 2KG בחודש (לא כולל החודש הראשון של הנוזלים) (מאזן שלילי של 250-500 קלוריות, נתחיל מ- 250 ונתקדם).
השאלה שלי היא בקשר לתוכנית אימונים לנשים (למתאמנת מתחילה מאוד), מבחינת כוח שרירי אין לה כל כך וחדר כושר לא אופציה בשבילה (לא משנה כרגע למה).
אמרתי לה שתעשה קצת תרגילים של משקל גוף ואולי היא תעשה תרגילים עם משקולות במשקל נמוך מאוד 1-2KG.
חשבתי אולי לשלב גם אימונים עם TRX, היא די חלשה אז אני לא יודע עד כמה אימוני TRX באמת יהיו אפקטיביים. והאם שווה בכלל לקנות אחד..
היא עושה 3 פעמים בשבוע אירובי קל עד בינוני של 45 דק - שעה (מתאמנת מתחילה).

2KG בשבוע נשמע הרבה, חצי קילו יהיה הגיוני יותר ובהחלט מטרה ריאלית.

בקשר למשקולות ולחלק של האנ-אירובי - בטווח הקצר זה אולי יוטב לה אבל בטווח הארוך זה רק יפגע בה כי היא לא תוכל לאתגר את עצמה מאימון לאימון

ובתור מתאמנת מתחילה זה דבר חשוב להציב לה.

• פותח/ת השרשור
2KG בשבוע נשמע הרבה
רשמתי 2KG בחודש.

בקשר למשקולות ולחלק של האנ-אירובי - בטווח הקצר זה אולי יוטב לה אבל בטווח הארוך זה רק יפגע בה כי היא לא תוכל לאתגר את עצמה מאימון לאימון
מה בדיוק יוטב לה? אימונים עם משקלים נמוכים / TRX?
הקטע שהיא די חלשה היא לא מצליחה להרים משקל כבד ומבחינת ציוד קצת קשה להשיג מוט וציוד חדר כושר מלא.
הבנתי שאפשר לעשות אימון טוב גם עם משקל נמוכים (1-2KG בתור התחלה) / TRX..

בתור אחד שהתחילה ממקום מאוד חלש, TRX ומשקולות של KG 1-2 הספיקו לי לכמעט חצי שנה!
כך שאני כן ממליצה להתחיל עם זה. לוקח זמן להכנס לשגרת אימונים, להתחיל לאהוב את זה ולהפסיק לכאוב/להיות תפוס.
את הארובי הייתי מורידה קצת כידי לשמור אנרגיות לאימוני כוח. ועם היא ממש תפוסה אחרי האימונים, אז גם להקפיד על מתיחות לפני ואחרי כול אימון.

לפעמים בתור מתאמנת מתחילה זה מספיק להתחיל לבוא לאימונים עם חיוך.... ולא עם: עוד פעם הסבל הזה....

1 קג זה ממש כלום ואם היא באמת עד כדי כך חלשה שתשתמש בבקבוק מים.
אם כבר קונים עדיף לקנות משקולות של 3 ו-5 קג (לעשות סקווטים ומכרעים עם החמש ויד קדמית עם השלוש).
ולהוסיף תרגילים כנגד משקל גוף שכיבות שמיכה, פלאנק, עמידות ידיים וכו
אם היא תתאמן ברצינות תוך כחודשיים היא תצטרך לאתגר את עצמה יותר.
ומסכימה עם @נטלי יודקובסקי לגבי ההנאה שישאר טעם של עוד גם אחרי שהק"ג המועטים יעלמו..

Back
למעלה תחתית