שאלה בקשר להיקפי המותניים של נשים

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
אז ככה : הרכבתי תוכנית אימונים לחברה שלי ,המורכבת מתרגילי בסיס כל אימון ותרגילי עזר מסביב .
עכשיו החברה שלי רואה הרבה סרטוני יוטיוב עם מאמנות שמספרות כמה מפחיד לעשות דדליפט בלי חגורה ,כי זה מרחיב את אזור המותנים ואז אי אפשר להוריד אותו .
אני מנסה להסביר לה שהיא די רחוק מהמצב שזה אמור להדאיג אותה (היא עושה את התוכנית שלי כ4 חודש ומגיעה השבוע ל1.2 ממשקל גופה בדדליפט) .

השאלה ,מתי באמת זה אמור להדאיג ,מה יש לעשות בנדון (אני מתאר שחגורה בדדליפט מנטרלת את ההפעלה של שרירי ליבה צידיים,מה שהכי מפחיד אותה) .

תודה מראש !!

אני מנסה להסביר לה שהיא די רחוק מהמצב שזה אמור להדאיג אותה (היא עושה את התוכנית שלי כ4 חודש ומגיעה השבוע ל1.2 ממשקל גופה בדדליפט)

השאלה ,מתי באמת זה אמור להדאיג ,מה יש לעשות בנדון (אני מתאר שחגורה בדדליפט מנטרלת את ההפעלה של שרירי ליבה צידיים,מה שהכי מפחיד אותה) .

זה לא אמור להדאיג אותה. מיתוס אידיוטי...
גם ב105 דדליפט ללא חגורה היקף המותניים שלי נשאר זהה...

• פותח/ת השרשור
זה לא אמור להדאיג אותה. מיתוס אידיוטי...
גם ב105 דדליפט ללא חגורה היקף המותניים שלי נשאר זהה...

יש סימוכין לזה? היא ממש דואגת מזה ואני רוצה להביא לה משהו מוצק .

• פותח/ת השרשור
התכוונתי למחקר כלשהו בנושא 😃 .

שטות מוחלטת.
מה הקשר בין דדליפט לעיבויי המתניים ובכלל מה הקשר אימון עם ובלי חגורה להעלאת יותר מסת שריר??
תן לה לחפש את "העבודה" על המותניים בסרטון הבא:

חברה שלך חייבת להבין שאצל נשים הגדלת היקפים כתוצאה ממסת שריר חדשה היא קשה עד בלתי אפשרית בצורה טבעית.

יש סימוכין לזה? היא ממש דואגת מזה ואני רוצה להביא לה משהו מוצק .
מותניים רחבות זה לא שריר.. אז למה שדדליפט יגדיל את המותניים ולרוחב? לא כל דבר צריך סימוכין..

מיתוס של בילדרים

1192013104088.jpg

זה כל מה שיש לי להגיד בנושא
אין שום קשר בין חגורה לכלום

Back
למעלה תחתית