הייתה תחרות לא מהטובות שיצא לי לקחת בה חלק.
יש ימים כאלה, שלא הולך, הבעיה היא שגם לרבים מהסובבים אותי גם לא הלך.
אני לא רוצה לתרץ יותר מדי על למה כן ולמה לא, בשורה התחתונה אני לא מרוצה מידי, אך גם לא אוכזב מדי.
פתחתי בסקוואט 190 שעלה טוב, העלתי ל-205(השיא בשלישית בתחרות הקודמת) ועלה ממש בקושי, ברגיינד מטורף, שהרגיש נצחי.
ביקשתי שיטענו בשלישית 210, ניסיתי ולא הצלחתי לנעול, לא היה לי סיכוי.
בבנץ' פרס היה לי פשוט ביזיון.
פתחתי 125 שעלה סבבה, ופסלתי פעמיים 132.5 בלי להבין מאיפה זה בא פתאום.
מאוכזב.
התקדמתי לדדליפט ופתחתי ב-215 קל.
העלתי ל-235 וכשהתחלתי למשוך, הייתה לי שם תאונה אישית שמנעה ממני לנעול את ההרמה הזאת, היא ללא ספק הייתה שלי!
לאחר כשל, ביקשתי שוב 235 לכניסה השלישית ואחרי מלחמה לא קלה, בכל זאת אכלתי כשל רציני בכניסה הקודמת, המשקל ננעל ונשבר!
כניסה שלישית-גוד ליפט!
בקיצור, שמחתי לראות את כל החברים שלי מהתחום, שמחתי לראות חבר'ה חדשים שעוד לא יצא לי להכיר, שיש להם כשרון.
אפילו שלא לכולם הלך, אני מודה שנתתם מעצמכם ופרגנתם, בין אם זה לי, או אחד לשני, וזה משהו שללא ספק אחד הדברים ששווה לבוא ולהתחרות בישבילם.
בסופו של דבר היה לי פשוט כיף.
יש ימים כאלה, שלא הולך, הבעיה היא שגם לרבים מהסובבים אותי גם לא הלך.
אני לא רוצה לתרץ יותר מדי על למה כן ולמה לא, בשורה התחתונה אני לא מרוצה מידי, אך גם לא אוכזב מדי.
פתחתי בסקוואט 190 שעלה טוב, העלתי ל-205(השיא בשלישית בתחרות הקודמת) ועלה ממש בקושי, ברגיינד מטורף, שהרגיש נצחי.
ביקשתי שיטענו בשלישית 210, ניסיתי ולא הצלחתי לנעול, לא היה לי סיכוי.
בבנץ' פרס היה לי פשוט ביזיון.
פתחתי 125 שעלה סבבה, ופסלתי פעמיים 132.5 בלי להבין מאיפה זה בא פתאום.
מאוכזב.
התקדמתי לדדליפט ופתחתי ב-215 קל.
העלתי ל-235 וכשהתחלתי למשוך, הייתה לי שם תאונה אישית שמנעה ממני לנעול את ההרמה הזאת, היא ללא ספק הייתה שלי!
לאחר כשל, ביקשתי שוב 235 לכניסה השלישית ואחרי מלחמה לא קלה, בכל זאת אכלתי כשל רציני בכניסה הקודמת, המשקל ננעל ונשבר!
כניסה שלישית-גוד ליפט!
בקיצור, שמחתי לראות את כל החברים שלי מהתחום, שמחתי לראות חבר'ה חדשים שעוד לא יצא לי להכיר, שיש להם כשרון.
אפילו שלא לכולם הלך, אני מודה שנתתם מעצמכם ופרגנתם, בין אם זה לי, או אחד לשני, וזה משהו שללא ספק אחד הדברים ששווה לבוא ולהתחרות בישבילם.
בסופו של דבר היה לי פשוט כיף.