הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Vibryll at GPA Israel Championship 2014

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
הייתה תחרות לא מהטובות שיצא לי לקחת בה חלק.
יש ימים כאלה, שלא הולך, הבעיה היא שגם לרבים מהסובבים אותי גם לא הלך.
אני לא רוצה לתרץ יותר מדי על למה כן ולמה לא, בשורה התחתונה אני לא מרוצה מידי, אך גם לא אוכזב מדי.
פתחתי בסקוואט 190 שעלה טוב, העלתי ל-205(השיא בשלישית בתחרות הקודמת) ועלה ממש בקושי, ברגיינד מטורף, שהרגיש נצחי.
ביקשתי שיטענו בשלישית 210, ניסיתי ולא הצלחתי לנעול, לא היה לי סיכוי.

בבנץ' פרס היה לי פשוט ביזיון.
פתחתי 125 שעלה סבבה, ופסלתי פעמיים 132.5 בלי להבין מאיפה זה בא פתאום.
מאוכזב.

התקדמתי לדדליפט ופתחתי ב-215 קל.
העלתי ל-235 וכשהתחלתי למשוך, הייתה לי שם תאונה אישית שמנעה ממני לנעול את ההרמה הזאת, היא ללא ספק הייתה שלי!
לאחר כשל, ביקשתי שוב 235 לכניסה השלישית ואחרי מלחמה לא קלה, בכל זאת אכלתי כשל רציני בכניסה הקודמת, המשקל ננעל ונשבר!
כניסה שלישית-גוד ליפט!

בקיצור, שמחתי לראות את כל החברים שלי מהתחום, שמחתי לראות חבר'ה חדשים שעוד לא יצא לי להכיר, שיש להם כשרון.
אפילו שלא לכולם הלך, אני מודה שנתתם מעצמכם ופרגנתם, בין אם זה לי, או אחד לשני, וזה משהו שללא ספק אחד הדברים ששווה לבוא ולהתחרות בישבילם.

בסופו של דבר היה לי פשוט כיף.

לגבי סימוני מוט, זה בהחלט נק' לשיפור.
לגבי עובי מוט, אין בכלל מה לדבר, פתחנו זה ספר חוקי האיגוד וזה העובי שהוא מותיר, לא יותר ולא פחות.

אחלה תחרות ויבריל, מלחמה יפה בדדליפט.

לגבי עובי מוט, אין בכלל מה לדבר, פתחנו זה ספר חוקי האיגוד וזה העובי שהוא מותיר, לא יותר ולא פחות.
הוא עבה יחסית? אני שואל כי בחד"כ אצלי יש 2 מוטות עבים יחסית ואחד דק יותר, לא יזיק לי לעשות דדליפט עם מוט שדומה בעובי שלו למוט שבו משתמשים בתחרות.

נערך לאחרונה:
ויבריל הבהלת אותי שדפקת את הראש, במציאות היה נדמה לי שהזכוכית/פלסטיק הזאת נשברה , תחרות ענקית !

הוא עבה יחסית? אני שואל כי בחד"כ אצלי יש 2 מוטות עבית יחיסת ואחד דק יותר, לא יזיק לי לעשות דדליפט עם מוט שדומה בעובי שלו למוט שבו משתמשים בתחרות.
לא יודע, אנשים אמרו שהוא היה להם עבה מאוד מהרגיל, לי, לטוהר ולספגטי לא הייתה בכלל בעיה, במיוחד שזה היה מוט גמיש.

לא יודע, אנשים אמרו שהוא היה להם עבה מאוד מהרגיל, לי, לטוהר ולספגטי לא הייתה בכלל בעיה, במיוחד שזה היה מוט גמיש.

טוהר והספגטי רגילים למוטות סינים ב300 שקל מגו-אקטיב, הם לא מדד לאיכות של מוט.

לגבי העובי של המוט, אכן בספר החוקים דורשים מוט 27 מ"מ, אני טוען שאין מצב שזה באמת 27 מ"מ. יצא לי למשוך עם הרבה מוטות ושאתה מושך עם 27 זה מרגיש חד משמעית דק ונוח בכף היד, המוט הזה - לא.

מושך עם 27 זה מרגיש חד משמעית דק ונוח בכף היד, המוט הזה - לא.
האמת שויזואלית הוא היה נראה לי עבה, וממש הופתעתי לשמוע שימשכו איתו ועוד ש"הכינו אותו במיוחד"

האמת שויזואלית הוא היה נראה לי עבה, וממש הופתעתי לשמוע שימשכו איתו ועוד ש"הכינו אותו במיוחד"
זה היתרון בלהיות "סטרונגמן" (לא מנסיון כמובן)- עבה, דק, עגול, משולש יו ניים איט. אם זה כבד-הם מרימים.

זה היתרון בלהיות "סטרונגמן" (לא מנסיון כמובן)- עבה, דק, עגול, משולש יו ניים איט. אם זה כבד-הם מרימים.
גם סטרונגמן יסבול מהשלכות של מוט עבה בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית