הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית WS4SB

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
מישהו ניסה את התוכנית?ניראה מעניין..אני נותן לה צ'אנס עכשיו..היא מורכבת מABCD בעקרון אבל החלוקה היא פלג גוף עליון פלג גוף תחתון...
מישהו ניסה וראה תוצאות?בעיקר במסה ובכוח..זה מה שמעניין אותי כרגע

אוקיי,לדעתי זה עדיין מוקדם בשבילך להתחיל אותה,אני בטוח שתוכל להתקדם יותר אם תבחר באחת מהתוכניות בפורטל או אחרות.
בכל מקרה ותחליט לבחור,אני ממליץ לך לקרוא את הספרון של דפרנקו על התוכנית.
הוא מסביר באופן יפה על התוכנית שלו וגם רושם למי היא מתאימה ולמי לא,שים לב שרוב החברה בספר הם ספורטאים ואת התוצאות הם השיגו על ידי יותר מאימון אחד ביום ולא רק דרך הw4sb.
אגב,שאני ביצעתי את התוכנית,החלפתי את היום הדינמי באימון חזרות פלג גוף תחתון.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקיי,לדעתי זה עדיין מוקדם בשבילך להתחיל אותה,אני בטוח שתוכל להתקדם יותר אם תבחר באחת מהתוכניות בפורטל או אחרות.
בכל מקרה ותחליט לבחור,אני ממליץ לך לקרוא את הספרון של דפרנקו על התוכנית.
הוא מסביר באופן יפה על התוכנית שלו וגם רושם למי היא מתאימה ולמי לא,שים לב שרוב החברה בספר הם ספורטאים ואת התוצאות הם השיגו על ידי יותר מאימון אחד ביום ולא רק דרך הw4sb.
אגב,שאני ביצעתי את התוכנית,החלפתי את היום הדינמי באימון חזרות פלג גוף תחתון.
בהצלחה
סבבה,אני מתכנן לשלב גם קרוספיט או אימון בסגנון,ואת היום הדינאמי אני כן רוצה להחליף לאימון חזרות..
ומה הכוונה עדיין מוקדם?מבחינת משקלי עבודה או מבחינת הזמן שאני מתאמן?
כשאתה ביצעת את התוכנית ראית עליה במסה ובכוח?איפה הייתה העליה העיקרית

שמע,ביצעתי אותה אחרי שברזומה שלי היו כמה שנים של תוכניות "בילדינג" שלא קידמו אותי,ss,לינארית וטקסס.
התחלתי את התוכנית כי רציתי לגוון,עבדתי עם שרשראות וגומיות התנגדות ולכן גם נהניתי בתוכנית.אתה יכול להשתפר משמעותית במשקלים שלך בתוכנית אחרת,לדעתי אתה צריך יותר מיום אחד כבד של סקוואט לדוגמא.
השןרה התחתונה היא שאתה נחשב מתאמן מתחיל,וככזה התוכנית פחות מתאימה לך.מקווה שעזרתי,ממליץ לקרוא את הספרון בכל זאת

• פותח/ת השרשור
שמע,ביצעתי אותה אחרי שברזומה שלי היו כמה שנים של תוכניות "בילדינג" שלא קידמו אותי,ss,לינארית וטקסס.
התחלתי את התוכנית כי רציתי לגוון,עבדתי עם שרשראות וגומיות התנגדות ולכן גם נהניתי בתוכנית.אתה יכול להשתפר משמעותית במשקלים שלך בתוכנית אחרת,לדעתי אתה צריך יותר מיום אחד כבד של סקוואט לדוגמא.
השןרה התחתונה היא שאתה נחשב מתאמן מתחיל,וככזה התוכנית פחות מתאימה לך.מקווה שעזרתי,ממליץ לקרוא את הספרון בכל זאת
אני לא מחפש רק להתחזק אלא גם לגדול ועלות במסה כרגע....בכל מקרה אז יש לך תוכנית בילדינג להציע לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית