הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WS4SB למתחילים?

זה תליו מאוד מה המטרות שלך, קשה לי להאמין שכמתחיל זה יעזור לך, ממליץ לך לנסות קודם SS ואז לעבור ל5*5 ואז כבר שתגיע למשקלים יפים תתחיל לבדוק אופציות.
מה שכן עבודה דינמית (DE) אחרי שמתרגלים באמת נותנת לך התפרצות יוצאת דופן

• פותח/ת השרשור
זה תליו מאוד מה המטרות שלך, קשה לי להאמין שכמתחיל זה יעזור לך, ממליץ לך לנסות קודם SS ואז לעבור ל5*5 ואז כבר שתגיע למשקלים יפים תתחיל לבדוק אופציות.
מה שכן עבודה דינמית (DE) אחרי שמתרגלים באמת נותנת לך התפרצות יוצאת דופן
אני עושה חיטוב עכשיו ואני צריך חיטב איזה תוכנית הכי מתאימה לחיטוב?

אני עושה חיטוב עכשיו ואני צריך חיטב איזה תוכנית הכי מתאימה לחיטוב?
חיטוב זה בעיקר התזונה לא האימונים, אני מאמין שה5*5 הלינארית תיהיה לך טובה לחיטוב או אפילו סתם FBW אבל מה הרמה שלך אני לא יודע

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה בעיקר התזונה לא האימונים, אני מאמין שה5*5 הלינארית תיהיה לך טובה לחיטוב או אפילו סתם FBW אבל מה הרמה שלך אני לא יודע
אני כבר חודש מתאמן בתוכנית חרא של המאמן בחדר כושר שהוא כתב לי הוא אפילו לא מסכים שאני יעשה עדיין סקוואט ודדליפט הוא טוען שאני צריך לחזק את הרגליים שלי קודם ...

אני כבר חודש מתאמן בתוכנית חרא של המאמן בחדר כושר שהוא כתב לי הוא אפילו לא מסכים שאני יעשה עדיין סקוואט ודדליפט הוא טוען שאני צריך לחזק את הרגליים שלי קודם ...
זה נחמד. תגיד לו שאתה רוצה לעשות את התרגילים האלה בגלל שיש לך רגליים חלשות.

או שיש למאמנים בארץ ידע ממש מוגבל או שהוא פשוט לא רוצה לקחת אחריות שלא תבצע את התרגילים האלה נכון ותיפצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית