עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה חיטוב עכשיו ואני צריך חיטב איזה תוכנית הכי מתאימה לחיטוב?זה תליו מאוד מה המטרות שלך, קשה לי להאמין שכמתחיל זה יעזור לך, ממליץ לך לנסות קודם SS ואז לעבור ל5*5 ואז כבר שתגיע למשקלים יפים תתחיל לבדוק אופציות.
מה שכן עבודה דינמית (DE) אחרי שמתרגלים באמת נותנת לך התפרצות יוצאת דופן
חיטוב זה בעיקר התזונה לא האימונים, אני מאמין שה5*5 הלינארית תיהיה לך טובה לחיטוב או אפילו סתם FBW אבל מה הרמה שלך אני לא יודעאני עושה חיטוב עכשיו ואני צריך חיטב איזה תוכנית הכי מתאימה לחיטוב?
אני כבר חודש מתאמן בתוכנית חרא של המאמן בחדר כושר שהוא כתב לי הוא אפילו לא מסכים שאני יעשה עדיין סקוואט ודדליפט הוא טוען שאני צריך לחזק את הרגליים שלי קודם ...חיטוב זה בעיקר התזונה לא האימונים, אני מאמין שה5*5 הלינארית תיהיה לך טובה לחיטוב או אפילו סתם FBW אבל מה הרמה שלך אני לא יודע
זה נחמד. תגיד לו שאתה רוצה לעשות את התרגילים האלה בגלל שיש לך רגליים חלשות.אני כבר חודש מתאמן בתוכנית חרא של המאמן בחדר כושר שהוא כתב לי הוא אפילו לא מסכים שאני יעשה עדיין סקוואט ודדליפט הוא טוען שאני צריך לחזק את הרגליים שלי קודם ...
או שיש למאמנים בארץ ידע ממש מוגבל או שהוא פשוט לא רוצה לקחת אחריות שלא תבצע את התרגילים האלה נכון ותיפצעאני כבר חודש מתאמן בתוכנית חרא של המאמן בחדר כושר שהוא כתב לי הוא אפילו לא מסכים שאני יעשה עדיין סקוואט ודדליפט הוא טוען שאני צריך לחזק את הרגליים שלי קודם ...