הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רק רק תסבירו לי

• פותח/ת השרשור hazeof
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

hazeof

משתמש מתחיל
112
2
נק' מוניטין:
17
112
2
יש בעיה
עוד פעם מאמני כושר כולם אומרים לי שנגיד בסקאווט המוט על עמוד השדרה ויוצר עליו לחץ
זה יגרום לאי גביהה.. נגיד שהמוט בסקאווט מונח על עמוד השדרה או בפרס שזה עושה לחץ על העמוד, עוד מאמן אמר שזה יעשה לחץ על השדרה
עוד פעם עוד מאמן אמר לי את זה!! הוא אמר שתרגילים לכתף וגב מפעילים לחץ על עמוד השדרה וזה יפגע בגביה :( רק תסבירו לי למה זה לא נכון? רק הסבירו

תסביר אתה למה זה כן נכון, כל עוד לא הסברת זה לא נכון.

• פותח/ת השרשור
זה כן נכון בגלל שהמוט על עמוד השדרה לדוגמא בסקאווט..... מבינים? ומה זה עושה עליו? לחץ

אז בוא גם לא נעשה(ואני לא אומר שאנחנו עושים...) לג פרס כי זה מכווץ אותי.

זה כן נכון בגלל שהמוט על עמוד השדרה לדוגמא בסקאווט..... מבינים? ומה זה עושה עליו? לחץ
וגם כוח הכבידה מוחץ אותך ואת עמוד השדרה שלך למטה, ויוצר עליו לחץ, ובכל זאת אנשים ממשיכים לגבוה..........

יש בעיה
עוד פעם מאמני כושר כולם אומרים לי שנגיד בסקאווט המוט על עמוד השדרה ויוצר עליו לחץ
זה יגרום לאי גביהה.. נגיד שהמוט בסקאווט מונח על עמוד השדרה או בפרס שזה עושה לחץ על העמוד, עוד מאמן אמר שזה יעשה לחץ על השדרה
עוד פעם עוד מאמן אמר לי את זה!! הוא אמר שתרגילים לכתף וגב מפעילים לחץ על עמוד השדרה וזה יפגע בגביה 😭 רק תסבירו לי למה זה לא נכון? רק הסבירו

ספר את זה לבחור הזה (
Hafþór Júlíus Björnsson)

גובה: 2.06מ'.

זה בערך כמו להגיד שמכוניות לא יכולות לנוע קדימה בגלל שיש התנגדות מהאוויר שפוגע בשמשה

יש לחץ זה לא אומר שהוא פוגע.
אם הם טוענים טענות כאלה אני רוצה ביסוסים, הוכחות ורפרנסים. עד אז - We are done here

• פותח/ת השרשור
יש לחץ זה לא אומר שהוא פוגע.
אם הם טוענים טענות כאלה אני רוצה ביסוסים, הוכחות ורפרנסים. עד אז - We are done here

וואי אני לא מאמין עוד מאמן עכשיו (היום) אמר לי תקטע הזה של לא לעשות תרגילים לכתפיים ולגב.. עוד אחד.. זה כבר מעצבן ומשגע כי כשאומרים לי את זה 5 אנשים זה גורם לי להאמין :(

וואי אני לא מאמין עוד מאמן עכשיו (היום) אמר לי תקטע הזה של לא לעשות תרגילים לכתפיים ולגב.. עוד אחד.. זה כבר מעצבן ומשגע כי כשאומרים לי את זה 5 אנשים זה גורם לי להאמין 😭
יש לך גוגל, זין על מאמנים.

וואי אני לא מאמין עוד מאמן עכשיו (היום) אמר לי תקטע הזה של לא לעשות תרגילים לכתפיים ולגב.. עוד אחד.. זה כבר מעצבן ומשגע כי כשאומרים לי את זה 5 אנשים זה גורם לי להאמין 😭
התייעצת פה מספיק כדי שיגידו לך שזה לא פוגע, גם מאמנים אמרו לך כרן שזה לא. אם אתה עדיין בוחר לחשוב שזה פוגע סבבה, רק תפסיק לפתוח על זה נושאים ותלך לעשות מכונות, כי חבל על הגובה שלך, ילד.
יש לך גוגל, זין על מאמנים.
גם בגוגל לא חסרות שטויות.

• פותח/ת השרשור
התייעצת פה מספיק כדי שיגידו לך שזה לא פוגע, גם מאמנים אמרו לך כרן שזה לא. אם אתה עדיין בוחר לחשוב שזה פוגע סבבה, רק תפסיק לפתוח על זה נושאים ותלך לעשות מכונות, כי חבל על הגובה שלך, ילד.

לא הבנתי אתה אומר חבל על הגובה? 😲 אנ ילא מבין אתה אומר לא פוגע אבל חבל על הגובה :/

ילד, יש כאן מספיק שאנשים שעושים את התרגילים הללו ואומרים לך שזה לא פוגע, אני חושב שהיו כאן מספיק ברורים.

אם אתה רוצה להתחיל לעשות מכונות, עשה מכונות.

לא אם אתה מצליב מידע ויודע מה אתה מחפש.

בכל מקרה, אם אתה חושב שסקוואט יעקב לך את ההתפתחות..אתה טועה. אם אתה מודאג מקצב ההתפתחות שלך לך לרופא. את המדריכים שלח לפה להשתלמות.

בוא נניח לרגע את העניין של מי בן כמה עושה מה.
קבל סיפור אמיתי, כמו שנאמר True story.....
בזמנו סיימתי את התיכון, למד איתי בחור שנמוך ממני בראש ממש מעט שמנמן, נראה כאילו נעצר בגיל 14.
נכון להיום (בן 26) הבחור גבוה ממני בחצי ראש עם מבנה גוף שלא יבייש אף אחד.
מה שאני בא להגיד, כל אחד ואיך שהוא מתפתח......
כל עוד אתה לא עושה משהו שבאמת יפגע בך פיזית כמו פעולות פיזיולוגיות לא נכונות, זה בטוח לא מה שיעצור אותך.

לא הבנתי אתה אומר חבל על הגובה? 😲 אנ ילא מבין אתה אומר לא פוגע אבל חבל על הגובה :/
אני מנחש שהוא אמר "חבל על הגובה" בציניות.
אמרו לך כאן (ואם אני לא טועה בעוד שרשור) מספיק על עניין הגובה. אני רוצה להוסיף שאני שמעתי מכמה מאמנים בחדרי כושר שסקוואט מלא פוגע בברכיים, ולפחות פעם אחת שמעתי ממאמן שדדליפט פוגע בגב (הוא לא דיבר על טכניקה לא נכונה אלא בכלל התרגיל), ואני בטוח שלא מעט אנשים שמעו דברים כאלה... אז גם אם שמעת משהו מכמה מדריכים זה לא אומר שזה נכון, בשביל זה יש מסננת בין האוזניים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית