הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוסטנון קפא המקרר

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
שאלה מוזרה, טוסטנון ובולדנוו שניהם מוחזקים באותו מקרר באותה טמפרטורה, הסוסטנון קפא והבולדנון לא...
החומרים של mxp
מישו שמע על דבר כזה? למה הוא בכלל קפא?
תודה

שאלה מוזרה, טוסטנון ובולדנוו שניהם מוחזקים באותו מקרר באותה טמפרטורה, הסוסטנון קפא והבולדנון לא...
החומרים של mxp
מישו שמע על דבר כזה? למה הוא בכלל קפא?
תודה

סייקל ראשון אה? לא עשיתי שיעורי בית. זה לא GH זה בולדנון. שים את זה בארון בטמפרטורת חדר ללא חשיפה לשמש.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון אה? לא עשיתי שיעורי בית. זה לא GH זה בולדנון. שים את זה בארון בטמפרטורת חדר ללא חשיפה לשמש.
הפאדיחה היא שלא זה לא ראשון
הוא בלי כוונה הגיע למקרר, ככה זה לגור עם אשה, בכל אופ את החומר לפח נכון?
ודרך אגב לבולדנון לא קרה כלום, רק הסוסטנון קפא

הפאדיחה היא שלא זה לא ראשון
הוא בלי כוונה הגיע למקרר, ככה זה לגור עם אשה, בכל אופ את החומר לפח נכון?
ודרך אגב לבולדנון לא קרה כלום, רק הסוסטנון קפא

לא קרה כלום, תן לזה לנוח לילה בארון וכשהטמפרטורה תתייצב תסתכל שהשמן צלול ולא מכיל ״זכוכיות״ בפנים.

• פותח/ת השרשור
לא קרה כלום, תן לזה לנוח לילה בארון וכשהטמפרטורה תתייצב תסתכל שהשמן צלול ולא מכיל ״זכוכיות״ בפנים.
נתתי לו לנוח... מפוצץ זכוכיות.../:
לא נורא כפרות עוונות, הלך ויאל אחד...
תודה אייל, איך הולך עם הסייקל האחרון שלך? לא ראיתי את הלוג משום מה, דווקא רציתי לראות את הבדיקות דם תוך כדי ואחרי ואת השיטה של מאור.

נתתי לו לנוח... מפוצץ זכוכיות.../:
לא נורא כפרות עוונות, הלך ויאל אחד...
תודה אייל, איך הולך עם הסייקל האחרון שלך? לא ראיתי את הלוג משום מה, דווקא רציתי לראות את הבדיקות דם תוך כדי ואחרי ואת השיטה של מאור.

זכוכיות = קריסה של החומר = לפח.

את הלוג העלמתי, לבינתיים אני מדווח על השימוש באינסולין מהיר.

בדיקות דם? לא מעניין כרגע.

אתה יכול לחמם את הויאל במחבט עם קצת מים במחבט, שים מחט על הויאל ותחמם לשני דקות הקריסטל יחזור למצב נוזלי לא צריך לזרוק לפח

אתה יכול לחמם את הויאל במחבט עם קצת מים במחבט, שים מחט על הויאל ותחמם לשני דקות הקריסטל יחזור למצב נוזלי לא צריך לזרוק לפח
דרך מאוד מקורית לקבל זיהום.

דרך מאוד מקורית לקבל זיהום.
וואלה ?
כאילו שהמצאתי את זה , תראה ביוטיוב איך מכינים חומרים באנדרגראונד ...
אין פה קשר לזיהום , הויאל לא נפתח הוא אטום סטרילי , אני לא מבין למה אתה זורק פה הערה כזאת ולא מסביר את הטענה שלך

החומר הכימי לא ניראה לי אמור לעזור
מצאתי טמפרטורות באינטרנט מתי החומר מתפרק בהנחה שאתה רוצה לחמם שוב.
trenbolone acetate (finaplix) 96-97

nandrolone 111-112

nandrolone decanoate (deca-durabolin) 38-39

nandrolone phenylpropionate (durabolin) 95-96

anadur 53-55

laurabolin 45-46

Testosterone 155

Testosterone acetate 140

testosterone cypionate 101-102

testosterone decanoate 55-57

testosterone enanthate 36-37.5

test. propionate 118-122

Winstrol 229.8-242

מצאתי את זה גם הוא אומר שאפשר לחמם
That's weird that it froze -- I serously doubt 0C would freeze test ethanate. When it froze, did it look homogenious or were there crystals in the bottom? The testosterone ethanate should have fallen-out of the oil first so you should have seen what looked like white crystals or even white fibers separated from the oil.

The crystals should redissolve at room temperatures but might need a little coaxing with a hair dryer or warm water. Don't do anything drastic (i.e. boiling water) without putting a needle in the top of the vial to relieve the pressure.​

החומר הכימי לא ניראה לי אמור לעזור
מצאתי טמפרטורות באינטרנט מתי החומר מתפרק בהנחה שאתה רוצה לחמם שוב.
trenbolone acetate (finaplix) 96-97

nandrolone 111-112

nandrolone decanoate (deca-durabolin) 38-39

nandrolone phenylpropionate (durabolin) 95-96

anadur 53-55

laurabolin 45-46

Testosterone 155

Testosterone acetate 140

testosterone cypionate 101-102

testosterone decanoate 55-57

testosterone enanthate 36-37.5

test. propionate 118-122

Winstrol 229.8-242

מצאתי את זה גם הוא אומר שאפשר לחמם
נכון זה נקודות התכה שבו מצב שנמצא הקריסטל שהופך למצב נוזלי , אבל זה לא נקודתההתכה צריך להכפיל ב3.8 משהו כזה . אם מסתכלים על סוסטנון אז האסטרימים הקצרים שבחומר הם פרופ ופנילפרופ , שניהם נמצאים בערך על 90-112 צלזיוס ולא מעלות , בשביל להפוך אותו למצב נוזלי צריך לחמם בערך על 120 פראהנט והחומר הופך שוב לנוזלי

נכון זה נקודות התכה שבו מצב שנמצא הקריסטל שהופך למצב נוזלי , אבל זה לא נקודתההתכה צריך להכפיל ב3.8 משהו כזה . אם מסתכלים על סוסטנון אז האסטרימים הקצרים שבחומר הם פרופ ופנילפרופ , שניהם נמצאים בערך על 90-112 צלזיוס ולא מעלות , בשביל להפוך אותו למצב נוזלי צריך לחמם בערך על 120 פראהנט והחומר הופך שוב לנוזלי

שאלה בעניין. כשעוברים את נקודת ההתכה החומר לא יכול לההירס?
אם אני לא טועה יש זמן מסויים שמותר לשהות בנקודת ההתכה על מנת למוסס את החומר בשמן 2-3 דקות... מעבר לזה מסכנים את החומר.

אם הייתי אני הייתי עושה עם פן חם מרחוק ,או מים פושרים ודוחף למעלה מחט שלא יהיה לחץ אוויר
(אם זה אמפולה, הייתי קונה ויאל סטרילי ואז את הפטנט של המחט.)

מישהו מכם באמת מוכן לקחת סיכון שיהיה לו זיהום בתחת ובמקרה הטוב לא יוכל להתאמן שבועיים - וכל זה במחיר של לא לזרוק ויאל לפח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית