הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 חיטוב

• פותח/ת השרשור Or_chen
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
השבוע זה שבוע דילוד אז אין משהו מעניין
בראשון היה פרס ועוד עשיתי הזר וכל מיני שטויות כי חבר בא איתי לאימון ניסיון. אחרי זה בערב הלכנו לשחק כדורסל היה אחלה (נשאיר את זה ככה ..)
אתמול עשיתי מה שהייתי צריך בסקוואט וזהו הלכתי הביתה לא היה לי יותר כוח.

כל הכבוד על היוזמה , זו תהיה דרך לא קצרה אבל ישתלם לך בעזרת השם
שאלה קטנה , למה אתה לא עושה ג'וקרים ?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על היוזמה , זו תהיה דרך לא קצרה אבל ישתלם לך בעזרת השם
שאלה קטנה , למה אתה לא עושה ג'וקרים ?
תודה 😃
אין לי מושג מה זה דוקרים למען האמת . קראתי את הספר הבסיסי שלו , אני זוכר שיש לו עוד אחד לפחות ומעבר לבסיסי לא קראתי ספרים שלו .

תודה 😃
אין לי מושג מה זה דוקרים למען האמת . קראתי את הספר הבסיסי שלו , אני זוכר שיש לו עוד אחד לפחות ומעבר לבסיסי לא קראתי ספרים שלו .

אני חושב שזה רשום בספר שלו BEYOND , לא בטוח בזה
ג'וקרים זה אומר שאחרי הסטים של העבודה , כלומר אחרי הסט של ה+ , אתה הולך ועושה עוד סטים , עם יותר משקל , אתה מעלה 5-10 אחוז משקל מהסט של הפלוס , ועושה איתו לחזרות מסויימות
אני אישית הייתי אוהב לעשות כל שבוע ג'וקר עם מספר החזרות של השבוע , למשל שבוע 1 עושה ג'וקרים של 5 חזרות , שבוע 2 של 3 חזרות , שבוע 3 של סינגלים
לדוגמא , אם אני זוכר נכון בשבוע 531 בסט האחרון אתה עושה + עם 95% מהTm , אז הג'וקר הראשון שלך יהיה סינגל של 100-105 אחוז מה Tm , ואם תרצה להמשיך לג'וקר שני הוא יהיה 105-115 אחוז , תלוי מה בחרת בג'וקר הראשון ובכמה אתה רוצה להתקדם
לפי וונדלר הג'וקרים יעזרו לך בהתקדמות , ומעבר לזה תסכים איתי שזה כיף , אני הייתי חוזר כל שבוע עם פיאר או 2 לפחות

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה רשום בספר שלו BEYOND , לא בטוח בזה
ג'וקרים זה אומר שאחרי הסטים של העבודה , כלומר אחרי הסט של ה+ , אתה הולך ועושה עוד סטים , עם יותר משקל , אתה מעלה 5-10 אחוז משקל מהסט של הפלוס , ועושה איתו לחזרות מסויימות
אני אישית הייתי אוהב לעשות כל שבוע ג'וקר עם מספר החזרות של השבוע , למשל שבוע 1 עושה ג'וקרים של 5 חזרות , שבוע 2 של 3 חזרות , שבוע 3 של סינגלים
לדוגמא , אם אני זוכר נכון בשבוע 531 בסט האחרון אתה עושה + עם 95% מהTm , אז הג'וקר הראשון שלך יהיה סינגל של 100-105 אחוז מה Tm , ואם תרצה להמשיך לג'וקר שני הוא יהיה 105-115 אחוז , תלוי מה בחרת בג'וקר הראשון ובכמה אתה רוצה להתקדם
לפי וונדלר הג'וקרים יעזרו לך בהתקדמות , ומעבר לזה תסכים איתי שזה כיף , אני הייתי חוזר כל שבוע עם פיאר או 2 לפחות
תודה על הפירוט בנושא, אבל כמו אמרתי בהתחלה הצבתי 85 אחוז בכוונה ואם אני ממשיך עם גוקרים אז זה יהיה ביזבוז של הרעיון שלפיו הצבתי 85 אחוז .

אל תעשה ג'וקרים.
:/

• פותח/ת השרשור
ברביעי בנץ דילוד ועשיתי את כל העזר
היום דדליפט דילוד ויישמתי את כל העזר .
אתמול בבוקר נשקלתי 103.7 מה שממש ביאס אותי כי ציפיתי שאני ירד יותר אבל אחרי איזה חצי שעה של כל מיני זה עבר .
מראה איך אני ימשיך להתקדם בהמשך .
משקלים לשבוע הבא כrm1 :
סקוואט 115 חד פעמי מעלה רק 2.5
דדליפט 145
בנץ 62.5
פרס 47.5

• פותח/ת השרשור
היה שבוע חרא ולא היה לי עצבים לעדכן.
גם מרגיש שפתאום נחלשתי בטירוף וגם לא ירדתי במשקל ..
ראשון- פרס 40x10
שני סקוואט 95x7
רביעי בנץ 52.5x11
חמישי בבוקר מג 103.5
אתמול דדליפט 122.5x7

אם אתה יורד 0.2 בשבוע סימן שמשהו לא בסדר במה שאתה עושה תסכים איתי ..תנסה אולי לשחק עם הקלוריות/פחמימה/שומן

היה שבוע חרא ולא היה לי עצבים לעדכן.
גם מרגיש שפתאום נחלשתי בטירוף וגם לא ירדתי במשקל ..
ראשון- פרס 40x10
שני סקוואט 95x7
רביעי בנץ 52.5x11
חמישי בבוקר מג 103.5
אתמול דדליפט 122.5x7
לא נורא אור,תזכור שיש ימים לא טובים ותתמקד במטרה,תזכור למה התחלת
בהצלחה,עוקב!

• פותח/ת השרשור
החלטתי להפסיק עם אימוני פוורליפטינג. בזמן האחרון אני מצליח לישון ממש טוב, אני הרבה יותר רגוע ומעביר דברים בקלילות, ורייג די נשמר בפנים . בסך הכל אני שמח על זה, חשבתי על זה כמה ימים ואני מאמין שכרגע ההחלטה הזו תעשה לי את החיים יותר טובים במישורים אחרים גם. אני חושב שדי הגעתי למקום שבו גם אין לי צורך בפוורליפטינג כדי לחפר על דברים אחרים כמו שהיה לי בעבר.
סך הכל כרגע המטרה:
1. כמובן לרדת במשקל. המטרה של המשקל נשארת אותו הדבר.
2. בתוכנית המדומיינת הענקית שהייתה לי בראש, לא חשבתי שאני יתחיל במטרה הזאת כל כך מוקדם, אבל כן זה הגיע ואני מפסיק גם לתכנן כמו בעבר וינסה להתמקד בזמן היותר קרוב.. אז ריצה זה המטרה הקרובה שלי. מתחיל ביעדים קטנים ונראה איך אני יצליח להתקדם.

משקל גוף מהיום בבוקר 100.9(פשוט הורדתי 100 גרם אורז מהתפריט אז הרוב נוזלים שלא תהיו מופתעים).
מבחינת תוכנית המטרה העיקרית היא לשמור על שריר ולשפר כמה דברים(יש לי כאב מעצבן שכבר שנה+ מציק לי אז אני ינסה כמה דברים שלפי מה שאני זוכר עזרו לי בעבר וכשעשיתי אותם לא היה לי את הכאב הזה).

בסך הכל למרות שזה שינוי גדול אני מרגיש מרוצה שעשיתי את ההחלטה וזה מרגיש לי מאוד מוזר כי די חייתי בכמעט שנה האחרונה רק בשביל להתקדם בפאוורליפטנג למרות שגם אז בתוכנית הגדולה זה היה רק אמצעי למטרה אחרת.

בכל מקרה סליחה על החפירה פשוט אני מרגיש לפעמים טוב יותר אחרי שאני כותב כל מיני דברים על החיים חחח
אני ימשיך לעדכן מג ויעדים שלפי דעתי הם משמעותיים בנושא של הריצה .

לא הבנתי..אתה מפסיק פאוורליפטינג?
אם אתה כבר רץ,אז שיהיה ספרינטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית