כמה כבר שוקל ?הייתי צריך 1+ ליתר דיוק אבל הצלחתי בלי חגורה בעבר ביותר קלילות 140x5 .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה כבר שוקל ?הייתי צריך 1+ ליתר דיוק אבל הצלחתי בלי חגורה בעבר ביותר קלילות 140x5 .
לא יודע עוד לא נשקלתי אני ישקל כבר שבוע הבא כי בשבת אני מתכנן חגיגה .כמה כבר שוקל ?
תודה 😃כל הכבוד על היוזמה , זו תהיה דרך לא קצרה אבל ישתלם לך בעזרת השם
שאלה קטנה , למה אתה לא עושה ג'וקרים ?
תודה 😃
אין לי מושג מה זה דוקרים למען האמת . קראתי את הספר הבסיסי שלו , אני זוכר שיש לו עוד אחד לפחות ומעבר לבסיסי לא קראתי ספרים שלו .
תודה על הפירוט בנושא, אבל כמו אמרתי בהתחלה הצבתי 85 אחוז בכוונה ואם אני ממשיך עם גוקרים אז זה יהיה ביזבוז של הרעיון שלפיו הצבתי 85 אחוז .אני חושב שזה רשום בספר שלו BEYOND , לא בטוח בזה
ג'וקרים זה אומר שאחרי הסטים של העבודה , כלומר אחרי הסט של ה+ , אתה הולך ועושה עוד סטים , עם יותר משקל , אתה מעלה 5-10 אחוז משקל מהסט של הפלוס , ועושה איתו לחזרות מסויימות
אני אישית הייתי אוהב לעשות כל שבוע ג'וקר עם מספר החזרות של השבוע , למשל שבוע 1 עושה ג'וקרים של 5 חזרות , שבוע 2 של 3 חזרות , שבוע 3 של סינגלים
לדוגמא , אם אני זוכר נכון בשבוע 531 בסט האחרון אתה עושה + עם 95% מהTm , אז הג'וקר הראשון שלך יהיה סינגל של 100-105 אחוז מה Tm , ואם תרצה להמשיך לג'וקר שני הוא יהיה 105-115 אחוז , תלוי מה בחרת בג'וקר הראשון ובכמה אתה רוצה להתקדם
לפי וונדלר הג'וקרים יעזרו לך בהתקדמות , ומעבר לזה תסכים איתי שזה כיף , אני הייתי חוזר כל שבוע עם פיאר או 2 לפחות
:/אל תעשה ג'וקרים.
לא נורא אור,תזכור שיש ימים לא טובים ותתמקד במטרה,תזכור למה התחלתהיה שבוע חרא ולא היה לי עצבים לעדכן.
גם מרגיש שפתאום נחלשתי בטירוף וגם לא ירדתי במשקל ..
ראשון- פרס 40x10
שני סקוואט 95x7
רביעי בנץ 52.5x11
חמישי בבוקר מג 103.5
אתמול דדליפט 122.5x7
לא הבנתי..אתה מפסיק פאוורליפטינג?
אם אתה כבר רץ,אז שיהיה ספרינטים