P Phoenix משתמש קבוע 1,129 1 נק' מוניטין: 452 0 1,129 1 6/10/08 #1 מישהו פה ניגש לפסיכומטרי מחר?!?! :S (או היום) יש לי מחר בבר אילן :( אנגלית לא תיהיה בעיה, מתמטיקה יהיה סבבה, לשון חרא ציון שרוצה 650 ציון שכנראה אקבל 600 :( אתם אומרים להתחיל ללמוד אומר מילים? (לא יודע כלום) או לחזק מתמטיקה? בהצלחה!!!!!
מישהו פה ניגש לפסיכומטרי מחר?!?! :S (או היום) יש לי מחר בבר אילן :( אנגלית לא תיהיה בעיה, מתמטיקה יהיה סבבה, לשון חרא ציון שרוצה 650 ציון שכנראה אקבל 600 :( אתם אומרים להתחיל ללמוד אומר מילים? (לא יודע כלום) או לחזק מתמטיקה? בהצלחה!!!!!
B black356 משתמש משקיע 4,956 0 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 3,295 0 4,956 0 6/10/08 #2 בהצלחה מחר!!! 😃 תחזק את החלק הלשוני. מתמטיקה זה נוסחאות. אם אתה זוכר אותן, זה טוב. אם אתה תזכור איך ליישם אותן, זה מעולה. לצערי לא אוכל לעודד אותך מחר שם, למרות שהייתי צריך להיות שם מסיבות אחרות. אני בטוח שיהיו מספיק טובות לא להתרגש יתר על המידה.😃
בהצלחה מחר!!! 😃 תחזק את החלק הלשוני. מתמטיקה זה נוסחאות. אם אתה זוכר אותן, זה טוב. אם אתה תזכור איך ליישם אותן, זה מעולה. לצערי לא אוכל לעודד אותך מחר שם, למרות שהייתי צריך להיות שם מסיבות אחרות. אני בטוח שיהיו מספיק טובות לא להתרגש יתר על המידה.😃