הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Gpa PL התחרות מיום חמישי 7.8

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267

דדליפט היה חלש ציפיתי ליותר 😭
היה חוויה מטורפת שם וממש נהנתי, הודהמתי לראות אנשים מרימים משקלים כאלה מטורפים.
פגשתי את סטס, טניה, יהב, קאנט, אליאב, מאסטר ספליטר, יצחק, אליק ועוד הרבה חברה מטורפים ואחלה גברים 😃

נערך לאחרונה:
לך תזדיין יטמבל מדבר מאחורי מסך כמו גבר ליד החברה שלך שנה בפוארליטפר ומרים כמו טמבל
1. איך אתה יודע שחברה שלי רואה?
2. אני חודשים ספורים בליפטינג, במיוחד ברצינות
3. תגדיר הרמה של טמבל? בנוסף תתן סרטונים של ההרמות שלך וככה תסביר מה זה לא טמבל.

1. איך אתה יודע שחברה שלי רואה?
2. אני חודשים ספורים בליפטינג, במיוחד ברצינות
3. תגדיר הרמה של טמבל? בנוסף תתן סרטונים של ההרמות שלך וככה תסביר מה זה לא טמבל.
ראיתי אותך בפייס אתה כלבה קטנה וחלשה , למה אתה מתחיל איתי ריבים ? אתה מחפש אקשן ?

ראיתי אותך בפייס אתה כלבה קטנה וחלשה , למה אתה מתחיל איתי ריבים ? אתה מחפש אקשן ?
ואתה יודע שאני "כלבה קטנה וחלשה" מהפייסבוק כי אני טורח לעדכן תמונות וכו'? וואו הלוגיקה שלך ברמת ילדים בגן.
אני בסך הכל מסתלבט. אבל נראה שלך קצת קשה לקחת צחוק וכאחד כזה מקומך לא ברשתות חברתיות כי זה יקרה כל הזמן.

ואתה יודע שאני "כלבה קטנה וחלשה" מהפייסבוק כי אני טורח לעדכן תמונות וכו'? וואו הלוגיקה שלך ברמת ילדים בגן.
אני בסך הכל מסתלבט. אבל נראה שלך קצת קשה לקחת צחוק וכאחד כזה מקומך לא ברשתות חברתיות כי זה יקרה כל הזמן.
לא רוצה לשמוע תצחוקים שלך זה לא מצחיק אותי נאי מכיר אותי שנה וחצי ואני יודע כמה אתה אפס

והודעה הבאה אם תשלח תשלח בפרטי. אני לא מעוניין להספים כאן.
לא רוצה לשמוע תצחוקים שלך זה לא מצחיק אותי נאי מכיר אותי שנה וחצי ואני יודע כמה אתה אפס
אההה אוקיי.
אני אלך להתבכיין, עחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית