הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון First Powerlifting meet GPA 2014 סיכום

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
טוב אז ככה , הייתה תחרות ענקית , מאוד נהנתי לראות את כל המתחרים , התרשמתי מהקטגוריות הנמוכות לא פחות ממה שהתרשמתי מהקטגוריות הגבוהות
היה אוירה כיפית שאי אפשר לתאר
למדתי המון דברים חדשים על פאוורליפטינג , זכיתי להכיר חלק מהאנשים מהקהילה הענקית הזאתי , וגם אלה שלא הכרתי תמיד עודדו ועזרו לי כשנכנסתי להרמות
לא רוצה לבלבל תשכל על איך היה המוט בדדליפט או איך היה התנאים , זה תנאי תחרות ולהתבכיין לא יעזור
אני אישית הגשמתי את כל המטרות שהיו לי , למרות שלא הייתי מרוצה בעיקר מהסקוואט

אז ככה
סקוואט - כניסה ראשונה הייתה קלה , שנייה סבבה , בשלישית חגרתי בפעם הראשונה בחיים שלי (לקחתי חגורה ממתחרה אחר) , הידקו לי אותה ממש חזק ולא הייתי רגיל אליה , כשנכנסתי לסקוואט השלישי יצאתי מהבור כמו שתוכלו לראות בסרטון , אבל באמצע העלייה יצא לי קיא מהפה , לא יכלתי להחזיק אותו ופשוט נכשלתי , אפשר להגיד שזה כשל מרצון , כולם אמרו לי שהיה לי את זה בוודאות

בנצ' פרס - כל הכניסות הרגישו קלות , פחדתי לקפוץ מעל הפופיק , מצטער שלא נתתי 80+ בכניסה שלישית כי ה77.5 היה לי די קל

דדליפט - המוט הרגיש לא הכי נוח בעולם אבל התרגלתי אליו , כניסה ראשונה ושנייה היו סבבה , שלישית היה לי ממש קשה , אולי לא רואים את זה בסרטון אבל זה לא היה קל כמו שנראה , ממש מבסוט שהצלחתי את ה150 , לא האמנתי שאצליח אבל אמרתי שאני אתאבד על זה

בסה"כ אני מרוצה , מעבר לתחרות עצמה זכיתי בחוויה מטורפת , מקווה מאוד להתחזק עד דצמבר ולהתחרות שוב

תודה רבה ל @heydude2 @^pala @Eliavitie ועוד הרבה אנשים שכנראה שכחתי , על העידוד והתמיכה

מצטער שאתם לא זוכים לראות מישהו חזק עם הרמות טובות , אני לא הכי חזק אבל תמיד רציתי להתחרות בפאוורליפטינג , מבטיח שתחרות הבאה אבוא עם טוטאל יותר גבוה , המטרה שלי בתחרות הזו הייתה בעיקר להכנס רציני לליפטינג ולהכיר את הקהילה

סרטון סיכום קצר , תודה ענקית ל @yuval197 על העריכה

עריכה קטנה , תודה רבה רבה גם ל @Psycho שרק עכשיו הבנתי שזה הוא הספוטר , לא הרבה יודעים אבל מעבר לכל הרייג' האמוניה והעידוד , את מי שאני באמת שומע זה את הספוטרים שנמצאים לידי , העידוד שלהם הכי עוזר ובאמת שזה עשה לי את ההרמות

נערך לאחרונה:
יפה מאוד חבר , אחרי השקעה של הרבה רייג' וזיעה במכון הגעת לתוצאות מרשימות !
שמחתי לתת לך כאפות גם במכון וגם בתחרות , מתי שרק תרצה 🤩

תמשיך להפציץ !~

נערך לאחרונה:
נהניתי להכיר אותך, היה כיף ושמחתי על הדדליפט והבנץ שלך, הם הלכו ממש ממש טוב
יאללה תעקוף אותי 😛

כל הכבוד על היוזמה להתחרות. אין לך מה להתנצל על המשקלים אלא רק להיפך. אתה העזת ותחרות הבאה אתה תגיע עם נסיון וידע והרבה יותר בטחון. נדירים הליפטרים שתחרות ראשונה מתחילים ממשקלים משוגעים וממשיכים להתקדם. ראיתי הרבה ליפטרים שמתבכיינים שלא חזקים מספיק, אבל לא מתחזקים עד ההזדמנות הבאה להתחרות ונתקעים בלופ ופשוט לא מתחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית