עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט אמרו לי שלאכול 170 גרם למישהו ששקול כמוני זה יותר מידי כמעט 60 קילולא תשאיר את זה ככה 130 גרם חלבון מלא
60 קילו מסה נקייה על פי מדריכים שמצאתי באינטרנטעפ"י מה חישבת 130 גרם? כמה אתה שוקל?
מה המטרה שלך כרגע?
לי יש בעיה להשיג פחמימות בלכ מקרה הנה התפריט אתה יכול להגיד לי האם יש מספיק חלבון מלא ואם לא מה לעשות?אם אתה במשקל של 60, אז מצוין.
אז למה גיינר? חבל על הכסף.
אם אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון כל יום אז תתסף באבקת חלבון שתחזיק לך יותר זמן
פחמימות ושומן אלה דברים שיחסית קל לאכול הרבה.
התמונה לא נכנסה בתגובה הקודמתאם אתה במשקל של 60, אז מצוין.
אז למה גיינר? חבל על הכסף.
אם אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון כל יום אז תתסף באבקת חלבון שתחזיק לך יותר זמן
פחמימות ושומן אלה דברים שיחסית קל לאכול הרבה.
1920לא דיברת על מסה נקייה? כמה RMR יצא לך?
3000 קל' נשמע לי קצת יותר ממה שצריך בשביל זה...
אני יודע תחשב לבד מה שיש שם זה רק 100 ממה שאני צריך לא 200קודם כל, ממליץ לך לעבור על המאמר הזה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
ועל עוד כמה מאמרים בפורטל 😃
אחרי זה כדאי שתחזור עם שאלות ספציפיות יותר, כשמדברים על מסה "נקייה" - צריך מאזן קלורי חיובי קטן יותר ממה שהצגת.
עשיתי בדיוק לפי מה שמוסבר שםקודם כל, ממליץ לך לעבור על המאמר הזה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
ועל עוד כמה מאמרים בפורטל 😃
אחרי זה כדאי שתחזור עם שאלות ספציפיות יותר, כשמדברים על מסה "נקייה" - צריך מאזן קלורי חיובי קטן יותר ממה שהצגת.
לפי מה שכתוב שם זה BMR*1.2+ כמה שאתה מוציא (חדר כושר אצלי)+500 בערך 2800 יוצא לי לפי חישוב 2900+- לא כמו שכתוב שם לי יצא 100 יותר מה שמעניין אותי האם אני אוכל מספיק חלבון מלאאוקיי, אז לפי מה שהגדרת, בהנחה ואתה מתמיד בתפריט הזה או במשהו בסגנון
כשאתה מוריד את הגיינר זה אמור לצאת בדיוק הקלוריות שאתה צריך להכניס עם חלוקה לא רעה של חלבון \ פחמימה \ שומן.
אם לא תצליח לאכול הכל מסיבה כלשהי אז טוב שיהיה לך את הגיינר בצד בשביל להשלים את הערכים בסוף היום.
בהצלחה.
תודה רבה על העזרהאם אני זוכר נכון, כל עוד רוב החלבון הוא מלא (אם אני לא טועה דיברו כאן על אזור ה70%) אז זה בסדר.
ואתה צודק בחישוב שלך, רק תשים לב שבהודעה למעלה שאלתי מה הRMR שלך - BMR * 1.2
והתבססתי על זה.
בקיצור, התפריט שמופיע כאן לדעתי יעשה את העבודה, ביום של אימון פשוט תוסיף את כמה שיצא לך שאתה שורף.
לפי מה שכתוב שם זה BMR*1.2+ כמה שאתה מוציא (חדר כושר אצלי)+500 בערך 2800 יוצא לי לפי חישוב 2900+- לא כמו שכתוב שם לי יצא 100 יותר מה שמעניין אותי האם אני אוכל מספיק חלבון מלא