עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה מתאים לך לתפריט, למה לא.
אם המטרה היא רק כדי לצרוך סיבים תזונתיים, עדיף לאכול ירקות (עם הקליפה, עשירים מאוד בסיבים) או דברים פחות מעובדים. כמות הסיבים שיש במוצר הזה והעובדה שהוא לא טבעי בעליל אותי אישית מרתיעה קצת.
ואני מדברת בתור מישהי שהייתה צורכת ממנו המון פעם...
הבעיה היא שרוב הירקות היום מרוססים עם חומרי הדברה ודווקא בקליפה החומרים נשארים הכי הרבה זמן (כמו במלפפון,גזר וכו')
זה גם יעזור לי בבוקר כי הרי זה דגני בוקר
אז שוטפים עם מים וסבון. האמת שגזר אני גם מקלפת כי הקליפה נראית רע תמיד.
אין מנוס, היום כמעט בכל דבר יש דברים "לא בריאים", אבל תסכים איתי שעדיין עדיף לאכול ירקות מאשר דגנים מעובדים 😃
מסכים, לשטוף עם מים וסבון יכול לעבוד על מלפפון לדעתי.. אלא שאני עצלן במקרה הזה ומקלף 😃
וכן, עדיף מדגני בוקר אבל באותה מידה הייתי ממליץ כמו שאמרת לאכול שיבולת שועל. טעים ומשביע ובעל המון סיבים תזונתיים 😃
אני על דל פחמימה חח זה כמעט ולא מתאפשר ליאז שוטפים עם מים וסבון. האמת שגזר אני גם מקלפת כי הקליפה נראית רע תמיד.
אין מנוס, היום כמעט בכל דבר יש דברים "לא בריאים", אבל תסכים איתי שעדיין עדיף לאכול ירקות מאשר דגנים מעובדים 😃
אוקיי, אם אתה מחפש משהו בעל סיבים לאכול בבוקר, אני ממליצה מאוד על הארוחת בוקר שלי כבר שנים - שיבולת שועל (קוואקר). משביע, בריא, כמעט ולא מעובד ואפשר להכין אותה בהמון וריאציות שונות לפי הטעם 😃
אני על דל פחמימה חח זה כמעט ולא מתאפשר לי
שיבולת שועל 😍
אגב, אם אתה מקלף אתה לא מוגדר כעצלן. עצלנים אמיתיים לא מקלפים ולא שוטפים עם סבון... just saying 🙄
15 גרם ל50 גרם יחד עם 25 גרם סיבים תזונתיים עם הסיבים אין בעיה חחאתה מודע לזה שגם פייבר וואן זה פחמימה..
דווקא בשיבולת שועל יש פחות פחמימה ל100 גרם, אבל גם פחות סיבים.15 גרם ל50 גרם יחד עם 25 גרם סיבים תזונתיים עם הסיבים אין בעיה חח
לא אוכל ירקות :( אגיע ל30 גרם סיבים תודה רבה נשמות! <3 עזרתם לי מאודשים לב שכמות הסיבים המומלצת לאדם ביום היא סה"כ 30 גרם. ואתה צורך סיבים כמעט מכל מוצר מזון שאתה אוכל, בטח ובטח אם אתה אוכל גם ירקות בנוסף.