הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פייבר וואן בדל פחמימה

tal2896

משתמש פעיל
329
39
נק' מוניטין:
60
329
39
פייבר וואן בתור סיבים תזונתיים בדל פחמימה האם זה בסדר? .
כמובן שזה נכנס לתפריט

אם זה מתאים לך לתפריט, למה לא.
אם המטרה היא רק כדי לצרוך סיבים תזונתיים, עדיף לאכול ירקות (עם הקליפה, עשירים מאוד בסיבים) או דברים פחות מעובדים. כמות הסיבים שיש במוצר הזה והעובדה שהוא לא טבעי בעליל אותי אישית מרתיעה קצת.

ואני מדברת בתור מישהי שהייתה צורכת ממנו המון פעם...

אם זה מתאים לך לתפריט, למה לא.
אם המטרה היא רק כדי לצרוך סיבים תזונתיים, עדיף לאכול ירקות (עם הקליפה, עשירים מאוד בסיבים) או דברים פחות מעובדים. כמות הסיבים שיש במוצר הזה והעובדה שהוא לא טבעי בעליל אותי אישית מרתיעה קצת.

ואני מדברת בתור מישהי שהייתה צורכת ממנו המון פעם...

הבעיה היא שרוב הירקות היום מרוססים עם חומרי הדברה ודווקא בקליפה החומרים נשארים הכי הרבה זמן (כמו במלפפון,גזר וכו')

הבעיה היא שרוב הירקות היום מרוססים עם חומרי הדברה ודווקא בקליפה החומרים נשארים הכי הרבה זמן (כמו במלפפון,גזר וכו')

אז שוטפים עם מים וסבון. האמת שגזר אני גם מקלפת כי הקליפה נראית רע תמיד.
אין מנוס, היום כמעט בכל דבר יש דברים "לא בריאים", אבל תסכים איתי שעדיין עדיף לאכול ירקות מאשר דגנים מעובדים 😃

זה גם יעזור לי בבוקר כי הרי זה דגני בוקר

אוקיי, אם אתה מחפש משהו בעל סיבים לאכול בבוקר, אני ממליצה מאוד על הארוחת בוקר שלי כבר שנים - שיבולת שועל (קוואקר). משביע, בריא, כמעט ולא מעובד ואפשר להכין אותה בהמון וריאציות שונות לפי הטעם 😃

אין מנוס, היום כמעט בכל דבר יש דברים "לא בריאים", אבל תסכים איתי שעדיין עדיף לאכול ירקות מאשר דגנים מעובדים 😃

מסכים, לשטוף עם מים וסבון יכול לעבוד על מלפפון לדעתי.. אלא שאני עצלן במקרה הזה ומקלף 😃
וכן, עדיף מדגני בוקר אבל באותה מידה הייתי ממליץ כמו שאמרת לאכול שיבולת שועל. טעים ומשביע ובעל המון סיבים תזונתיים 😃

• פותח/ת השרשור

אוקיי, אם אתה מחפש משהו בעל סיבים לאכול בבוקר, אני ממליצה מאוד על הארוחת בוקר שלי כבר שנים - שיבולת שועל (קוואקר). משביע, בריא, כמעט ולא מעובד ואפשר להכין אותה בהמון וריאציות שונות לפי הטעם 😃
אני על דל פחמימה חח זה כמעט ולא מתאפשר לי

שיבולת שועל 😍

אגב, אם אתה מקלף אתה לא מוגדר כעצלן. עצלנים אמיתיים לא מקלפים ולא שוטפים עם סבון... just saying 🙄

איזה כיף לקבל פידבק כזה.
מעכשיו אני אקלף כל מלפפון בגאווה 🤩

(בצורה הכי סטרייטית שיש)

15 גרם ל50 גרם יחד עם 25 גרם סיבים תזונתיים עם הסיבים אין בעיה חח
דווקא בשיבולת שועל יש פחות פחמימה ל100 גרם, אבל גם פחות סיבים.
אז לדעתי, אם המטרה שלך היא לצרוך כמות עצומה של סיבים במוצר אחד ולא נתקלת בכל מיני דברים לא נעימים שזה גורם לגוף, לך על זה. :}

כל כך הרבה סיבים תזונתיים במכה....
קח בחשבון שזה לא יהיה לך נעים בהמשך היום מבחינת מערכת העיכול.
במיוחד לאנשים עם מעי רגיז או סתם רגשי 🙄

ואני אומר את זה מניסיון מר ועצוב.

שים לב שכמות הסיבים המומלצת לאדם ביום היא סה"כ 30 גרם. ואתה צורך סיבים כמעט מכל מוצר מזון שאתה אוכל, בטח ובטח אם אתה אוכל גם ירקות בנוסף.

• פותח/ת השרשור
שים לב שכמות הסיבים המומלצת לאדם ביום היא סה"כ 30 גרם. ואתה צורך סיבים כמעט מכל מוצר מזון שאתה אוכל, בטח ובטח אם אתה אוכל גם ירקות בנוסף.
לא אוכל ירקות :( אגיע ל30 גרם סיבים תודה רבה נשמות! <3 עזרתם לי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית