הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אפיסטן

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
שלום לכולם,
אחרי הרבה דיבורים שהיו על האפיסטן, התחלתי סייקל כרגע ביום מספר 6 מתוך 45 טוטאל(סייקל 6 שבועות וחצי) .
המינון הוא 40 מ"ג, אוכל כמו שצריך לסייקל, מתאמן מצוין והכל..
אבל בכל זאת לא מרגיש משהו שונה חוץ אולי מפאמפ קצת יותר ארוך אחר אימון, התאוששות מהירה יותר נראה לי , אבל אין את העליעה במסה, לפחות לא מה שציפיתי על פי מספרים ..
יש לציין שאני שם לב לשינויים בגודל, שלאט לאט משתפר...
לכאלה שניסו, או כאלה שניסו כ סייקל אחר, מה ההרגשה שאמורה להיות? מתי האפיסטן אמור להתחיל להיות מורגש ?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
את האמת לא מצפה להרבה ..
יודע שזה לא טסט, והיה עדיף טסט סולו לסייקל ראשון, אבל למה לא לנסות ..
מצפה לעלייה של 5-6 קילו , ואם יהיה יותר מצוין ( הושג כבר קילו אחד מאז הסייקל)
מסה.

• פותח/ת השרשור
מהתנסות אישית שלי, ביום ה 13 הרגשתי אותו.
מניח שהרצת אותו סולו, איך היה הסייקל? חוות דעת כללית? טוב/לא טוב לדעתך? כמה עלית? מינון? וכמה זמן הסייקל נמשך ?

אם תוכך לענות זה יעזור לי מאוד

על מנת לתת לך תשובה מדויקת הלכתי אחורה לחפש את הפוסט שלי כי זיכרוני לא בשיא. בכל אופן זה מה שרשמתי בזמנו :

"אני ביום ה 15 של הסייקל (חיטוב), Episten RPN Havoc
40mg/ed
התחלתי להרגיש אותו ביום ה 11. ההרגשה הכללית טובה מאוד, התחושה היא כמו PUMP תמידי של אחרי אימון. לדעתי זה גם נראה ככה למרות שאני לא אובייקטיבי. אם לא הייתי יודע שאין אפשרות לגדול בחיטוב (דל פחמימה) הייתי קופץ ואומר גדלתי קצת כי ככה זה מרגיש. יש לי טיפה יותר כוח באימון, אבל לא משהו שיגרום לי להעיף משקלים. בסך הכל נראה שעושה עבודה מעולה בשימור השריר, תופעות לוואי מורגשות = אין בכלל, אלה אם כן חרמנות נחשב לתופעת לוואי 😃 "

הסייקל נמשך 6 שבועות באותו המינון. לא עליתי במשקל מכיוון שהיתי בחיטוב.

מנסיון שלי בסייקל אפיסטן שנמשך 8 שבועות מינון 60 מג

הרגשתי עלייה בכח אחרי שבועיים..פאמפ מעולה והשריר נהייה מוצק ובולט
לקראת הסוף התחלתי להרגיש כאבי בטן .

אחרי הסייקל ירידה חזקה בחשק המיני ..לא ממליץ לעשות סייקל אפיסטן לבד
למדתי מהטעות

• פותח/ת השרשור
מנסיון שלי בסייקל אפיסטן שנמשך 8 שבועות מינון 60 מג

הרגשתי עלייה בכח אחרי שבועיים..פאמפ מעולה והשריר נהייה מוצק ובולט
לקראת הסוף התחלתי להרגיש כאבי בטן .

אחרי הסייקל ירידה חזקה בחשק המיני ..לא ממליץ לעשות סייקל אפיסטן לבד
למדתי מהטעות

8 שבועות זה המון . מתכנן על 6 וחצי כשא השבוע האחרון הוא מינון 50 מג .
כמובן שאשתמש בכלומיד לאחר הסייקל ב 10 ימים למשך 3-4 שבועות .

האם עשית pct ?
אם לא , החשק המיני חזר בכל זאת למצב טבעי?

בכח מקרה כבר התחלתי ולא מתכוון להפסיד . נראה, אולי יהיה לי מזל ולא יקרה כלום .
סייקל הבא טסט..

אם התחלת תמשיך עם זה.

חשק מיני חזר אחרי חודש
בסך הכל אני דיי מבוסט כי שמרתנ על התוצאות והשגתי עליה בכח + משקל.

בוא נגיד אם הייתי יודע שיהיו לי תופעות לוואי כאלה הייתי עושה כבר סייקל רציני ומשיג יותר

• פותח/ת השרשור
אם התחלת תמשיך עם זה.

חשק מיני חזר אחרי חודש
בסך הכל אני דיי מבוסט כי שמרתנ על התוצאות והשגתי עליה בכח + משקל.

בוא נגיד אם הייתי יודע שיהיו לי תופעות לוואי כאלה הייתי עושה כבר סייקל רציני ומשיג יותר

סבבה תודה רבה לך .
סידרת הכל עכשיו .
מצידי שיחזור אחרי חודשיים, גם ככה זה רק זמן מנוחה והכנה לסייקל הבא .
כמובן שהייתי רוצה לעשות סייקך רציני יותר,החומרים זמינים תמיד,כנל הכל, רק יש בעיה אישית כרגע .

תודה לכולם.

על מנת לתת לך תשובה מדויקת הלכתי אחורה לחפש את הפוסט שלי כי זיכרוני לא בשיא. בכל אופן זה מה שרשמתי בזמנו :

"אני ביום ה 15 של הסייקל (חיטוב), Episten RPN Havoc
40mg/ed
התחלתי להרגיש אותו ביום ה 11. ההרגשה הכללית טובה מאוד, התחושה היא כמו PUMP תמידי של אחרי אימון. לדעתי זה גם נראה ככה למרות שאני לא אובייקטיבי. אם לא הייתי יודע שאין אפשרות לגדול בחיטוב (דל פחמימה) הייתי קופץ ואומר גדלתי קצת כי ככה זה מרגיש. יש לי טיפה יותר כוח באימון, אבל לא משהו שיגרום לי להעיף משקלים. בסך הכל נראה שעושה עבודה מעולה בשימור השריר, תופעות לוואי מורגשות = אין בכלל, אלה אם כן חרמנות נחשב לתופעת לוואי 😃 "

הסייקל נמשך 6 שבועות באותו המינון. לא עליתי במשקל מכיוון שהיתי בחיטוב.
מה איתך?
אחרי 6 שבועות גם לא היה לך חשק מיני לחודש?

בכמה טודקה אתם משתמשים? פתחתי אשכול ומשום מה לא ענו לי בכלל

טום ממליץ 1-1.5 גרם

ההמלצות שאני ראיתי זה 0.25-0.5

• פותח/ת השרשור
כשאתה מתחיל את הסייקל תדווח איך הולך , תן תמונות לפני ואחרי אל תתקמצן , מעניין….
שיהיה בהצלחה.

אני?
התחלתי כבר ... כרגע ביום מספר 10 , צילמתי בהתחלה , אחרי שאסיים הכל אעדכן ( אומר מעכשיו, התחלתי שחיף , כלומר אחרי חודש אימונים התחלתי את הסייקל , תחסכו תגובות של אתה רק ילד שלא מבין כלום והיית צריך לבנות בסיס , בן 17 )

לבחור ששאל לגבי הטודקה, אין צורך לדעתי, זה אוראלי יחסית חלש ובעל רעילות חלשה לכבד ,כל עוד זה בגדר ה 6-7 שבועות , liv 52 יעשה את העבודה בנוסף לזה שהכבד מרפא את עצמו בין כה וכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית