הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מה אתם אומרים

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
08:00- כוס חלב+תפוח מקולף

11:00- תפוח מקולף

14:00- פסטה וחזה עוף

17:00- גיינר ותפוח מקולף

18:30- חדר כושר

20:00- אורז וחזה עוף

23:00- סלט

סך הכל
2933.2 קלוריות
142.9 גרם חלבון
63.8 גרם שומן
462.8 גרם פחמימות

אתה חייב לתת פה עוד פרטים כדי שאנשים יביעו את דעתם |( בדגש על יביעו את דעתם - אל תצפה לדעות מקצועיות )

אותי מעניין לדעת אבל למה תפוח מקולף? מאיזו סיבה אתה לא אוכל את הקליפה?

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לתת פה עוד פרטים כדי שאנשים יביעו את דעתם |( בדגש על יביעו את דעתם - אל תצפה לדעות מקצועיות )

אותי מעניין לדעת אבל למה תפוח מקולף? מאיזו סיבה אתה לא אוכל את הקליפה?
סיבה דבילית אני לא רוצה לאכול את החום בתפוח ושמורידים את הקליפה רואים איפה יש בוא מקומות חומים
אני מטר 73 57 קילו זה מספיק פרטים או שצריך עוד משהו
תודה

יותר מדי קלוריות, תתחיל מפלוס קלורי של 200/300. תחליף את הגיינר באוכל אמיתי תשתמש בו בשלבים האחרונים כשאתה נתקע עם האוכל

תרשום כמויות של כל דבר במשקל, לדוגמא אורז מבושל 100 גר',
אני לא מבין איך הגעת לכמעט 3000 קלוריות מהתפריט הזה.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי קלוריות, תתחיל מפלוס קלורי של 200/300. תחליף את הגיינר באוכל אמיתי תשתמש בו בשלבים האחרונים כשאתה נתקע עם האוכל
יש לי בעיה להשיג הרבה פחמימות הגיינר עוזר לי ופעם ותפריט קודם התחלתי מפלוס קלורי של RMR+500 ולא עליתי במשקל
תרשום כמויות של כל דבר במשקל, לדוגמא אורז מבושל 100 גר',
אני לא מבין איך הגעת לכמעט 3000 קלוריות מהתפריט הזה.
upload_2014-8-12_15-22-44.png

עצה שלי,
תוריד את הגיינר לחודש חודשיים הראשונים,
תדאג להכניס 25-30 גרם חלבון כל 2.5-3 שעות, כלומר בכל הארוחות, תדאג שאתה לא עובר את ה30-35 גרם חלבון בארוחה, לדעתי לא אפקטיבי, עדיף לפזר לכל היום.
גיינר תתחיל להכניס בהדרגה שתעצור בגדילה.
ותנסה להעלות בהדרגה את המשקלי עבודה.

תדאג להכניס 25-30 גרם חלבון כל 2.5-3 שעות, כלומר בכל הארוחות, תדאג שאתה לא עובר את ה30-35 גרם חלבון בארוחה, לדעתי לא אפקטיבי, עדיף לפזר לכל היום.

על סמך מה אתה אומר את זה?
יש לך מאמרים שמאמתים את זה?

על סמך מה אתה אומר את זה?
יש לך מאמרים שמאמתים את זה?

יכול להיות שיש אני לא יתחיל לחפש, אז אין לשאלתך.
יש לך מאמר שאומר שאם אני אוכל בארוחת בוקר את הקלוריות של כל היום הגוף ידע לפרק את הארוחה במשך כל שעות היום ולא יכנס למצב קטאבולי?
אשמח לקרוא כזה מאמר- לא ציני, באמת אשמח.

למה שמישהו יעשה כזה דבר אבל..
אני גם לא אומר לאכול 100 גרם חלבון בארוחה..
אם אכלתי 200 גרם חזה עוף בארוחה, וזה יוצא סביב ה 60 גרם חלבון, אני לא חושב שזה יכניס את הגוף למצב קטאבולי.

ולא אין לי מאמר שמדבר ספציפית על מה שכתבת..

אני כן אומר לאכול 100 גרם חזה עוף בארוחה, (למשהוא ששוקל 70+-)
לא אמרתי שאכילת יותר מידי חלבון יכניס את הגוף למצב קטבולי,
אמרתי שאם תאכל חלבון שמתפרק במשך 2-3 שעות בגוף ולא תכניס חלבון שנגמר הפירוק הזה הגוף יצטרך להתחיל לפרק שריר, דהיינו מצב קטבולי,
הרעיון של להכניס חלבון כל 3 שעות הוא למנוע מצב כזה,
ליותר מידי חלבון ישנם גם חסרונות, הגוף לא יכול (ללא שימוש בחומרים המעודדים סינטזת חלבון) לפרק 60 גרם חלבון ולהשתמש בו כראוי לבניית שריר, והוכח ש 60 גרם חלבון או 90 לא יתרמו יותר לבניית שריר בארוחה אחת יותר מאשר 30 גרם.
שוב הכל כללי ונאמר על המתאמן הממוצע.
אם יש למשהוא מאמר שסותר את דבריי אשמח להחכים.

מעניין,
אז לפי הרישום לעי"ל כל עוד צרכנו את כמות החלבון היומית, הגוף לא יכנס לפמצב של פירוק שריר,
בוא נקח את הדוגמא של פותח האשכול:
הוא אוכל את מנת החלבון האחרונה ביום ב 20:00 והמנה הבאה ב 14:00, לפי מה שאתה מצטט אתה אומר שבגלל שהוא מכניס בסך היומי כ 142 ג' חלבון ( קרוב ל 2.5 לק"ג) הגוף לא יפרק שריר בצורה משמעותית למרות שהוא לא מכניס חלבון כ 18 שעות רצוף..
בעצם הגוף בצורה אוטומטית ינתב רזרבות חלבון מהארוחות הקודמות ויפרק אותם בזמן הזה.
אז כל נושא של חלבון ממקורות שונים, קצבי פירוק חלבון, תזמון ארוחות, הוא פיקציה? לא קיים? חלבון HYDROWHEY לפני שינה יהיה שווה לתוצאתו של חלבון קזאין?

"נקווה שמחקר עתידי ייענה באופן חד משמעי על השאלה באיזה אופן חלוקה שונה של חלבון ביחד עם סוגי חלבון שונים משפיע על תוצאות כמו גודל וכח"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית