הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דקסטרוז לאחר אימון+אירובי עצים בחיטוב

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אחרי אימון עצים ואירובי של 10 דקות על דופק של 140 (לא ניכנס לנושא הזה) אני שותה שייק חלבון רגיל
ושייק post workout נוסף שמכיל בעיקר חומצות אמינו ודקסטרוז בנפרד.
30 גרם פחמימה פשוטה.

זה גורם לי באותו יום של אימון, לא להיות בגירעון גדול מידיי אבל כן מקפיץ לי את כמות הפחמימות מ 100 ל 130.
האם זה קריטי?
האם עדיף להוריד פחמימות בצהריים כדי לצרוך את אלה אחרי האימון ולהוסיף במקום הצהריים עוד שומן או חלבון?

מבולבל מחשיבות נושא הפחמימה הפשוטה אחרי האימון.. במיוחד בחיטוב.

תודה לעוזרים!

זה לא קריטי וזה אכן מומלץ לצרוך סוכרים לאחר אימון.
יש כאלו שיגידו לך "אין צורך, זה סתם מקפיץ אינסולין", אבל אתה לא לוקח את זה כדי להקפיץ אינסולין.
אתה לוקח את זה כדי לאזן את רמת הסוכר בדם לאחר פעילות גופנית עצימה.

זה לא קריטי וזה אכן מומלץ לצרוך סוכרים לאחר אימון.
יש כאלו שיגידו לך "אין צורך, זה סתם מקפיץ אינסולין", אבל אתה לא לוקח את זה כדי להקפיץ אינסולין.
אתה לוקח את זה כדי לאזן את רמת הסוכר בדם לאחר פעילות גופנית עצימה.
לרוב לוקחים את זה גם בשביל להקפיץ אינסולין..
אל תשכח שכשהאינסולין בדם גבוה יש מזעור בפירוק חלבונים מהשרירים.....

לרוב לוקחים את זה גם בשביל להקפיץ אינסולין..
אל תשכח שכשהאינסולין בדם גבוה יש מזעור בפירוק חלבונים מהשרירים.....
זה מה שכבר אמרתי בנושאים אחרים שפתחו כאן.
כרגע דיברתי ספציפית לפותח האשכול, זה פחות אמור לעניין אותו.

דווקא בחיטוב מאוד אמור לעניין אותו נושא פירוק השריר,בחיטוב ננסה למזער כמה שיותר את פירוק החלבון, וננסה למקסם את סינתזת החלבון.
בנוגע לגרעון הקלורי, אל תשכח שביום של אימון אתה שורף יותר קלוריות מביום מנוחה, ואני מניח שאתה אוכל אותו דבר בכל הימים (?) ככה שאולי אתה לא בגרעון כזה קטן כמו שאתה חושב...
בכל מקרה, אם זה מפריע לך שאתה צורך יותר פחמימות אז אין בעיה לקצץ מארוחה אחרת, אבל 30 גרם זה לא ממש רציני (כל עוד אתה לא באיזה הכנה לתחרות או משהו).

• פותח/ת השרשור
אני לא אוכל אותו דבר בכל הימים, בימי אימון ואירובי אני אוכל מעט יותר כך שישלים את ההוצאה הקלורית שלי במהלך האימון והאירובי.
אבל זה יוצא אותו דבר..בגדול
אז כן, הפריע לי רק נושא הפחמימות.

תודה על התשובה!🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית