- פותח/ת השרשור
אין לי פרופיל קרבי.אז בתור איש מהחיל - סבירות גבוה יותר שתשרת במרכז. אנחנו מדברים על מודיעין שהוא לא מודיעין שדה/איסוף קרבי וכו', כן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי פרופיל קרבי.אז בתור איש מהחיל - סבירות גבוה יותר שתשרת במרכז. אנחנו מדברים על מודיעין שהוא לא מודיעין שדה/איסוף קרבי וכו', כן?
היה לי אחד שפספסתי כי חשבתי שזה זימון לגדנ"ע רק עכשיו ראיתי שפספסתי את זה... עד כמה זה קריטי ?מעולה, אתה קרוב לוודאי יכול להיות רגוע. יש רקע במחשבים? קיבלת זימונים למסלולים מסויימים?
זימון לאן זה היה?היה לי אחד שפספסתי כי חשבתי שזה זימון לגדנ"ע רק עכשיו ראיתי שפספסתי את זה... עד כמה זה קריטי ?
"זימון למבחן חייל המודיעין"זימון לאן זה היה?
מישר זה ת"ש רצח 😲אם ישימו אותו במישר הוא אוכל אותה בגדול.
תתקשר ליחידת האיתור ותבקש שישלחו זימון נוסף"זימון למבחן חייל המודיעין"
סורי אבל המטבח בגלילות יותר טוב 😃אני מגבעתיים,אין לך תנאים טובים יותר משלי 😃
לצערי אתה צודק.סורי אבל המטבח בגלילות יותר טוב 😃
לצערי אתה צודק.
כשהייתי נכנס לחדר אוכל אצלכם הייתי מעמיס בקר ועופות.
אצלנו כל הבשר מעובד,יום בשבוע יש כרעיים של עוף,גם אותם התחילו לצפות בפירורי לחם 😭
אני מקווה שאתה לא מתאמן בחדר כושר הקקי הזה,המדריכים הציעו לשים לי את המוט על הגב בכדי שאעשה סקוואט.חברים - אין על גבעתיים, עזבו שטויות. וגיגי הוא אחד האחים D:
biker - איזה חזק שאתה מאצלי, צריך לדבר ;-)
אני מקווה שאתה לא מתאמן בחדר כושר הקקי הזה,המדריכים הציעו לשים לי את המוט על הגב בכדי שאעשה סקוואט.
אני ספציפית באמת אקדמאי, אבל יש גם הרבה אנשים שמגיעים לא כמתנדבים או אקדמאים.לכל האנשים שמשרתים בבסיס בגבעתיים , מעניין אותי איך הגעתם לשם ? לפי מה שהבנתי רוב האנשים שם זה עתודאים ומתנדבים
באיזה ראיון לא הייתי, בסוף נשארתי בלי כלום 😭אני ספציפית באמת אקדמאי, אבל יש גם הרבה אנשים שמגיעים לא כמתנדבים או אקדמאים.
יש כמה קורסים בפרוייקט גמ"א שיכולים להוביל אותך לשם, או אם אתה תותח בצורה מיוחדת ותתמיין לשם בצורה אחרת כלשהי.