מידע חשיבות הארובי בחיטוב?

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
ידוע לי שצריך להיות במאזן שלילי בישביל לרדת באחוזי שומן אבל השאלה אי זה משנה נגיד עם אתה במאזן שלילי של 500 רק מאוכל
או שנגיד אני באותו מאזן של 500 אבל עם ארובי (כיאילו אוכל יותר אבל שורף את זה בריצה)

בסוף החיטוב שלי הייתי על 1600 קלוריות ביום ו 240 דקות אירובי, לרדת לפחות קלוריות מזה המשמעות הייתה להיות רעב כל היום.

זה משנה כשאתה נתקע, ורוצה להגיע לאחוזי שומן נמוכים יותר או לשרוף שומן עיקש..
אבל בכללי העיקר הגירעון הקלורי.

בטח שכן מה אתה רציני ? הצצה קטנה פה בפורטל סותרת את דברייך
גירעון של 500 קל' ביום ע"י אכילה של 500 מתחת להוצאה = אכילה כמו ההוצאה היומית (ללא פעילות גופנית) + ריצה של 500 קל'

גירעון של 500 קל' ביום יוריד אותך אותו משקל.
ואיפה בפורטל כתוב אחרת?

גירעון של 500 קל' ביום ע"י אכילה של 500 מתחת להוצאה = אכילה כמו ההוצאה היומית (ללא פעילות גופנית) + ריצה של 500 קל'

גירעון של 500 קל' ביום יוריד אותך אותו משקל.
ואיפה בפורטל כתוב אחרת?
יש הרבה תהליכים חיוביים של פעילות אירובית שבין היתר משפיעים על יעילות איבוד השומן וכתוב את זה בפורטל במאמר על ספרינטים או על אירובי בשילוב עם אימונים

יש הרבה תהליכים חיוביים של פעילות אירובית שבין היתר משפיעים על יעילות איבוד השומן וכתוב את זה בפורטל במאמר על ספרינטים או על אירובי בשילוב עם אימונים
אתה לא יכול לאבד יותר מ-500 קל', אם אתה מוציא רק 500 קל' מעל מה שאתה מכניס.
השאלה היא רק מהיכן הקלוריות יבואו - כאשר האידיאל הוא שממאגרי השומן.
קודם כל אשמח שתצטט מה שכתוב בדיוק, במקום להפנות למאמרים שלמים. מה שאתה מדבר עליו בכללי רלוונטי רק לחיטובים לאחוזי שומן נמוכים, ועדיין הם לא גורמים לך לאבד יותר משקל - אלא אחוז גדול יותר של שומן מתוך המשקל שירדת. לרוב האוכלוסייה זה לא רלוונטי, כי אין להם מסת שריר כל כך גדולה ואחוזי שומן כל כך נמוכים.

אתה לא יכול לאבד יותר מ-500 קל', אם אתה מוציא רק 500 קל' מעל מה שאתה מכניס.
השאלה היא רק מהיכן הקלוריות יבואו - כאשר האידיאל הוא שממאגרי השומן.
קודם כל אשמח שתצטט מה שכתוב בדיוק, במקום להפנות למאמרים שלמים. מה שאתה מדבר עליו בכללי רלוונטי רק לחיטובים לאחוזי שומן נמוכים, ועדיין הם לא גורמים לך לאבד יותר משקל - אלא אחוז גדול יותר של שומן מתוך המשקל שירדת. לרוב האוכלוסייה זה לא רלוונטי, כי אין להם מסת שריר כל כך גדולה ואחוזי שומן כל כך נמוכים.
נו המטרה היא לרדת כמה שיותר שומן , אז לרדת אחוז גדול יותר של שומן מתוך המשקל שירדת זה בהחלט מועיל

נו המטרה היא לרדת כמה שיותר שומן , אז לרדת אחוז גדול יותר של שומן מתוך המשקל שירדת זה בהחלט מועיל
אין שום דבר מוכח, היום יש גישה שדווקא אימוני אינטרוולים מסייעים בהורדת אחוזי שומן
יש אנשים שמצליחים להגיע לאיזור ה-10% גם בלי אירובי בכלל, יש כאלה שלא

אין שום דבר מוכח, היום יש גישה שדווקא אימוני אינטרוולים מסייעים בהורדת אחוזי שומן
יש אנשים שמצליחים להגיע לאיזור ה-10% גם בלי אירובי בכלל, יש כאלה שלא
אמנם אני לא אוהב להקשיב למיתוסים של בילדרים אבל בקטע הזה יש להם הסכמה פה אחד על זה שחשוב אירובי במסה בשביל עלייה נקייה יותר ובחיטוב בשביל חיטוב יעיל יותר והם מדברים מניסיון של שנים

אמנם אני לא אוהב להקשיב למיתוסים של בילדרים אבל בקטע הזה יש להם הסכמה פה אחד על זה שחשוב אירובי במסה בשביל עלייה נקייה יותר ובחיטוב בשביל חיטוב יעיל יותר והם מדברים מניסיון של שנים
איפה קראת שהם עושים את זה בשביל עלייה נקייה ?
ממה שידוע לי הם עושים את זה בגלל צמצום בנפח הלב (היפרטרופיה קונצנטרית של הלב)

נערך לאחרונה:
מבחינת הסך הקלורי כבר ענו לך....
אבל לאירובי ובכלל לפעילות גופנית יש יתרונות רבים שאינם קשורים רק בקלוריות....

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות

מבחינת הסך הקלורי כבר ענו לך....
אבל לאירובי ובכלל לפעילות גופנית יש יתרונות רבים שאינם קשורים רק בקלוריות....
אשמח עם תפרט קצת על היתרונות [=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית