http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1075530
אולי עוד יש תקווה לפני החלת חוקי השריעה היהודית במדינת isra-hell.
אולי עוד יש תקווה לפני החלת חוקי השריעה היהודית במדינת isra-hell.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד שנתיים זה לא כזה קרוב.לא הבנתי מלכתחילה למה שר הפנים קבע זאת
יש אומרים שזה בגלל הבחירות הקרבות
שכירות או קנית דירה?זה כי הם שמעו שאני עובר לעיר 😃
הבנתי שיש פריימריז בליכוד לא עוד הרבה זמןעוד שנתיים זה לא כזה קרוב.
עוד צעד באוטופיית השיוויון עלאק של הממשלה הסוציאליסטית שלנו
תקף גם לצפון אמריקה (ברוב האיזורים)ברוב המקומות שהייתי באירופה כל החנויות כמעט היו סגורות ביום ראשון, אבל התחבורה הציבורית המשיכה לתפקד כרגיל.
נו טוב, זה אירופה.
ותודה לאל שאנחנו זה לא אירופה.תודה רבה באמת, עושים לאנשים חילונים טובה שהם יכולים להמשיך את החיים בשבת.
אבל אותי מעניין מתי כבר תהיה תחבורה ציבורית בשבת, זה פשוט הורג אותי שבשבת המדינה "כאילו" מפסיקה לתפקד.
באף מדינה נורמלית אין דברים כאלה.
ברוב המקומות שהייתי באירופה כל החנויות כמעט היו סגורות ביום ראשון, אבל התחבורה הציבורית המשיכה לתפקד כרגיל.
נו טוב, זה אירופה.
ותודה לאל שאנחנו זה לא אירופה.
בעזרת אשם לי יש תחבורה ציבורית בשבת.....
והרבה חנויות פתוחות בשבת במרחק 5 דקות מכל מקום בערך תמצא מרכול שפתוח בשבת
למה שתחייה כמו באירופה, אם אתה לא אירופאי?אם הבנתי אותך נכון (לא בטוח אם ציני או לא ציני), אז עדיף להיות תאוקרטיה מזרח תיכונית טיפוסית?
למה שתחייה כמו באירופה, אם אתה לא אירופאי?
בגדול כן. תציין לי מדינה לא אירופאית בה יש את מה שאתה מחפש, איכות חיים ודמוקרטיה לדברייך. (וכן, ארה"ב ואוסטרליה הן מדינות אירופאיות).אז אתה בעצם אומר שכדי ליהנות מאיכות חיים, דמוקרטיה אמיתית (כל אחד הולך לפי אמונתו) אני חייב להיות אירופאי?
בגדול כן. תציין לי מדינה לא אירופאית בה יש את מה שאתה מחפש, איכות חיים ודמוקרטיה לדברייך. (וכן, ארה"ב ואוסטרליה הן מדינות אירופאיות).
ניו-זילנד וקנדה הן גם מדינות "אירופאיות". מדוע? נוסדו על ידי אירופאים. בדומה לארה"ב ואוסטרליה.אמרת את המדינות הלא אירופאיות בעלות איכות חיים ודמוקרטיה בעצמך, למרות ששכחת את קנדה, וניו זילנד הבולטות.
המדינות הללו הן לא אירופאיות מהסיבה הפשוטה שהן לא ממוקמות ביבשת אירופה.
אבל אני מסיק שאתה קישרת את ארה"ב ואוסטרליה מכיוון שהן מדינות שהושפעו על ידי התרבות האירופאית המערבית, והוקמו על ידי אירופאים (אחרי שהם שניקו את הילידים כמובן).
אני לא חייב אבל להיות אירופאי כדי להיות מושפע מהתרבות האירופאית המערבית, שהיא מייצגת את הדמוקרטיה.
לפי ההיגיון שלך רק בגלל שאני גר בחור הזה שנקרא המזרח התיכון אני אמור להיות אדם שכפוף לחוקי הדת, למרות שאני בכלל אתאיסט.
לא רוצה להיות כמו השכנים שלנו, לא תודה.
ניו-זילנד וקנדה הן גם מדינות "אירופאיות". מדוע? נוסדו על ידי אירופאים. בדומה לארה"ב ואוסטרליה.
אני לא בא נגדך, אני בעצמי חילוני שתומך בהפרדה של דת ומדינה.
פשוט אני לא אוהב את התבכיינות שהולכת כאן ("isra-hell", "בא לי לחיות כמו באירופה!" וכו'...).
"מתבכיינים" כי יש לנו את הסיבה לכך, הכפייה הדתית פוגעת באיכות החיים לכן תשמע דברים מהסוג שציינת.
כשהתכוונתי שאני רוצה לחיות כמו באירופה, התכוונתי (בהקשר לנושא) שלא תהיה כפייה דתית, ושכל אחד יחיה לפי הדרך שבה הוא בחר ללא הגבלות חוקתיות או מצד החברה.
וכמובן, איכות חיים גבוהה יותר לא תזיק בכלל.
אני "מתבכיין" כי אני יודע שלישראל יש פוטנציאל להיות מקום יותר טוב, אם הייתי יודע שלא הייתי כבר עובד על דרכון זר ובורח בהזדמנות הראשונה.