הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא , משקל ופרופיל

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה בשעה טובה הגיע הצו ראשון, איתו כולם התחילו לחפור לי שאני צריך להוריד איזה 25 קילו בשביל הפרופיל....

הרי על הנייר תלת ספרתי על גובה 1.82 נשמע שמן מאוד, אבל אני מתאמן ותכלס לא כזה שמן שהולך עם כרס וציצים נפולים....
האם יש מישהו שנתקל באותה הבעיה ויכול לספר לי איך אפשר למנוע מזה להוריד לי פרופיל? (@Edward ?)
סך הכל bmi זה מפגר.

הדבר השני זה לאן כדאי לי להתגייס , אני רוצה להיות קרבי ולתרום אבל עדיין לעשות מינימום לשמר את האימונים אפילו ״רק״ 4-6 אימונים בחודש ואני אהיה מאושר....
ואשמח אם יש דרישות אירוביות די נמוכות (כמו בשריון נגיד אבל לפי מה שהבנתי אין בכלל זמן לאימונים ואין חדרי כושר אצלהם ) + אפשר להגיע עם פרופיל 82 (במידה ואי אפשר לטפל בבעיה למעלה)....
יש הצעות?
@alon1998

בצו ראשון שקלתי איזה 90 וקצת ובגיוס עצמו בכלל 120 קילו ולא דיברו איתי בכלל על זה.

אני כנראה בצו ראשון אשקול מעל 100, לא יעשו עם זה בעיות בכלל?

יש בעיה של לחץ דם?

וגם אם בצו ראשון תקבל למשל פרופיל 72 תמיד תוכל לרדת כמה קילוגרמים ולשלוח מכתב על שינוי פרופיל.במידה והפרופיל ירד בגלל עודף משקל.
אם אתה רוצה קרבי ולהתאמן 4 פעמים בחודש אז זה הגיוני אבל לא במהלך הטירונות.

• פותח/ת השרשור
מה הגובה שלך?יש בעיה של לחץ דם?

וגם אם בצו ראשון תקבל למשל פרופיל 72 תמיד תוכל לרדת כמה קילוגרמים ולשלוח מכתב על שינוי פרופיל.במידה והפרופיל ירד בגלל עודף משקל.
1.82

בדקתי לחץ דם רק עם מכשירים ביתיים והיה נמוך מהרגיל אפילו, בכללי אני בן אדם די בריא גם בדיקות דם סטנדרטיות חזרו מעולות

אין סיבה שיורידו לך אל זה פרופיל.

אל תתגייס לשיריון. זה ללא ספק המקום הכי קשה לשרת בו בצבא (שהוא לא התנדבותי), לא יהיה לך רגע לנשום.
אם אתה מתגייס לחי"ר תדע שמהלך הטירונות ויכול להיות גם האימון המתקדם לא יהיה לך זמן לאימונים ויהיה הרבה
מאוד אירובי. אבל בסדיר תוכל בקלות לעשות 4 אימונים בחודש.

תחליט מה יותר חשוב לך כרגע, אופן השירות או האימונים. כי את שניהם כנראה שלא תצליח להשיג

ליחידות המיוחדת יש ללא ספק יותר תנאים. אני זוכר בעוקץ הם לא היו עושים כלום חוץ מפעילות מבצעית ובזמן הפנוי הם היו מתאמנים וסתם מעבירים זמן. אין להם שמירות ממה שאני זוכר. לא יודע איך זה היום.

ליחידות המיוחדת יש ללא ספק יותר תנאים. אני זוכר בעוקץ הם לא היו עושים כלום חוץ מפעילות מבצעית ובזמן הפנוי הם היו מתאמנים וסתם מעבירים זמן. אין להם שמירות ממה שאני זוכר. לא יודע איך זה היום.

ככה זה גם אצלנו.
כל היום זה סנוקר וטלוויזיה ואימונים עד שיש פעילות מבצעית

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שיורידו לך אל זה פרופיל.

אל תתגייס לשיריון. זה ללא ספק המקום הכי קשה לשרת בו בצבא (שהוא לא התנדבותי), לא יהיה לך רגע לנשום.
אם אתה מתגייס לחי"ר תדע שמהלך הטירונות ויכול להיות גם האימון המתקדם לא יהיה לך זמן לאימונים ויהיה הרבה
מאוד אירובי. אבל בסדיר תוכל בקלות לעשות 4 אימונים בחודש.

תחליט מה יותר חשוב לך כרגע, אופן השירות או האימונים. כי את שניהם כנראה שלא תצליח להשיג

האימונים מאוד חשובים לי
אבל זה לא שאני מבקש עכשיו להתאמן 5 פעמים בשבוע, לאכול טוב ולישון טוב...

אלא רק להיכנס למכון עם מוט וכלוב 4-6 פעמים בחודש לשעה - שעה וחצי , לגבי תזונה פשוט אכול כפי יכולתך ועם שינה אין מה לעשות .

ואיפה אתה משרת?
ל.א בחיל התקשוב

האימונים מאוד חשובים לי
אבל זה לא שאני מבקש עכשיו להתאמן 5 פעמים בשבוע, לאכול טוב ולישון טוב...

אלא רק להיכנס למכון עם מוט וכלוב 4-6 פעמים בחודש לשעה - שעה וחצי , לגבי תזונה פשוט אכול כפי יכולתך ועם שינה אין מה לעשות .
אם הם חשובים לך יותר מאופן השירות אז לך לג'וב.
למרות שזה נראלי טעות. אני מצטער שלא התגייסתי לחי"ר.
כלוב נדיר למצוא בצבא. שעה וחצי אימון זה גם דיי מוגזם, כי זה תלוי בזמנים שהמדג"ית פותחת את החד"כ.

אצלנו אחרי 8 חודשים של הכשרה שבהם המקסימום שלי היה מתח ומקבילים למשך איזה חצי שעה, הגעתי לסדיר
ועכשיו אני מצליח להתאמן משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע אימון של איזה 40 דקות ואין כלוב.
כי זה מה שיש

100 קילו לא יעשו לך כלום יש לי חבר ששקל ככה בצו ראשון
אבל הוא היה 10 ס"מ יותר ממך אבל עדיין....
לגבי איפה כדאי לשרת כדי להמשיך להתאמן זה מאוד אידיבידואלי
כי נגיד אתה יכול להיות בגבעתי, אבל יש 20 בסיסים של גבעתי בארץ
8 מהם יהיו חדר כושר ו12 לא אז לא רק איזה יחידה אתה נופל אלא גם איזה בסיס תיפול
ולגבי קרבי, מי שקרבי ואין לו בסיס בחדר כושר קשה לשמור על אימונים
בגלל היציאות, אתה לא הולך לחזור כל יום הביתה או כל שבוע (למרות שיהיה לך ימים שאתה תחזור בסופש וכו' ואולי תצא בשני ככה הביתה ליומיים)

אני אגיד לך את דעת הרוב
כל מי שממש חשוב לו להתאמן לרוב יבחר לכוון לתפקידים פחות קרביים בגלל הסיבות הבאות:
1. יותר יציאות הביתה
2. אתה פחות מותש ככה שהאימונים שלך יהיו יותר איכותיים
3. שכחתי אבל היה עוד משהו חשוב

אז אתה צריך לעשות את החישוב אתה רוצה קרבי ז"א שכנראה ירד הכוח באימונים עם הזמן בצבא בהתחשב שיש לך טירונות ואימון מתקדם
ששם בכלל אולי תצא רק שבת היתה כל 3 שבועות אז מי ירצה להתאמן
או שאתה רוצה פחות לשרת קרבי, יותר להיות תומך לחימה אבל שהאימונים שלך והכוח ישמרו
ואל תגיד שאתה מחפש בסיס עם יציאות הביתה וחדכ כושר בראיון אישי תגיד שאין לך בעיה לשרת בשום מקום

לך תשרת עם @yanivgoft אולי אם יהיה שם 2 אנשים יקנו כלוב לחדר כושר שם 🤣

• פותח/ת השרשור
תומך לחימה נשמע דרדלה , כל עוד אני כשיר להיות קרבי לא רואה סיבה שלא...
(יש עוד שנתיים יכול להיות אשנה את דעתי למרות שלא נראה לי).

אין איזשהו מקומ/ות ספיציפי/ם שאני יכול לכוון אליו/אליהם כדאי לתת אימון אחד יחיד בשבוע אפילו ?

בקרבי זה יהיה קשה ולא בכל מקום תוכל לעשות זאת..
אך אם זאת יש לי חבר באיסוף קרבי רכוב שיש לו זמן לחד"כ לפחות לטענתו אפילו 3 לפעמים 4 בשבוע.. וגם יוצא 10-4

קודם כל, כל הכבוד על המוטיבציה והרצון לשרת בקרבי. באמת, אני אישית מאוד מעריכה את זה.
לדעתי, אין לך מה לכוון למקום *ספציפי* ששם יש כלוב ותוכל להתאמן פעם בשבוע למשך זמן מסוים, מהסיבה שפשוט אי אפשר לדעת לאן תגיע. זה לא תלוי בך כמעט בכלל. אני מציעה לך לחשוב קודם לאן אתה רוצה להתגייס, לחיל מסוים? חי"ר? שיריון? תותחנים? איסוף קרבי? יחידות מובחרות \ סיירות \ גדודים \ חטיבה מסוימת? ואחר כך לדאוג (אם בכלל) לתנאים שיהיו לך.

תראה את זה כתקופה מסוימת שאין מה לעשות, החיים כמו שהכרת אותם עד אליה קצת משתנים, וצריך לעשות את הויתורים הנדרשים. עדיף לך להיות מוכן ל"גרוע מכל" כדי לא להתאכזב אם תגיע לבסיס ואין בחדר כושר כלוב, או שחלילה אין בכלל חדר כושר ותיאלץ לעשות רק אירובי בשטח כל הזמן :}
בכל זאת אני מאמינה שיהיה בסדר, הרבה חבר'ה שמגיעים לקרבי מודעים מאוד לנושא של כושר גופני, וגם בצבא גדלה המודעות לנושא ולחשיבות שלו יותר ויותר, אז גם אם אין מרימי משקולות רציניים כמוך אתה עדיין לא תרגיש "לבד במערכה".

ושוב כל הכבוד על המוטיבציה 😃 תדאג להראות אותה בכל ימי הראיונות! זה חשוב!

בצו ראשון הייתי על 100 ק"ג 1.80 וכן שמן עם ציצים נופלים.
ירד לי הרבה פרופיל, אבל לא על עניין המשקל זה בטוח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית