הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא , משקל ופרופיל

איזה יחידה מיוחדת תקבל שמנמן שיכול לרוץ נגיד 2000 ב-9 דקות מקס׳ ולא עובר את ה-12 מתח מפאת משקל גוף כבד ?

אם יש לך פרופיל קרבי וקבא גבוה אתה תקבל זימון לגדנע/יום סיירות/גיבוש צוללות ועוד.
יש לך שנה להתכונן,מציע לך לבדוק על יחידת סנפיר נשמע שזה יתאים לך.
אל תשלול ואל תזלזל בעצמך.היה לי חבר שמן וחלש התכונן חצי שנה בכושר קרבי ומצא את עצמו בגיבוש שייטת וטיס.

דניאל אתה עוד במצב טוב עם הריצת 2000
אני כבר אחרי הקילומטר מתחיל לסבול מכאבים בכל כף הרגל והשוקיים

• פותח/ת השרשור
אם יש לך פרופיל קרבי וקבא גבוה אתה תקבל זימון לגדנע/יום סיירות/גיבוש צוללות ועוד.
יש לך שנה להתכונן,מציע לך לבדוק על יחידת סנפיר נשמע שזה יתאים לך.
אל תשלול ואל תזלזל בעצמך.היה לי חבר שמן וחלש התכונן חצי שנה בכושר קרבי ומצא את עצמו בגיבוש שייטת וטיס.

עוד משהו שנזכרתי, יש לי מעין פרוטקציה עם קצין מיון ראשי או משהו כזה בחיל הים
ככה שכבר יש לי קצת עזרה בזה 😛

סוס קריפי, אני לא מזלזל בעצמי אבל אני בכללי לא רוצה להיות אצן פתאום ובחבר׳ה האלה שעושים 30 מתח ו-2000 ב7:50...
אז מחפש מקום שגם יתאים במידה מסוימת לי ולא אצטרך לשנות את עצמי מהקצה אל הקצה בשבילו...
בוא נגיד שלהיות חזק יותר קורץ לי 😁

אם יש לכם עוד טיפים בכללי לגבי ההתנהלות שלי אשמח לשמוע 😃 נ״ב סנפיר נשמע מעניין באתר עצמו אבל אין יותר מדי מידע, יש מישהו שהיה שם/ מכיר מישהו משם ויכול לתת טיפה פרטים?

@RussianHotGirl , אני ביצעתי גיבושים במשקל גוף של כ115-120 קילו , בהחלט לא הייתי הכי מהיר\זריז או זה שיכול להתלות הכי הרבה זמן על מתח אבל עברתי..לקראת סוף השירות יצא לי גם להיות מגבש אז אני יודע גם מה זה מהצד השני.. יש לך את המספר שלי אם אתה צריך להתייעץ לגבי הצבא שלח הודעה אשמח לעזור.

אני רק יגיד שבסופו של דבר מה שלמדתי בשירות שלי ב3 יחידות שונות בצבא שכל אחת שונה באופי שלה אחת מהשנייה שהפרמטר הזה של כוח פיזי שדרסטית יותר גדול מהאחרים הוא גורם לך להיות כלכך דומיננטי שאין לך מושג בכלל..

עוד משהו שנזכרתי, יש לי מעין פרוטקציה עם קצין מיון ראשי או משהו כזה בחיל הים
ככה שכבר יש לי קצת עזרה בזה 😛

סוס קריפי, אני לא מזלזל בעצמי אבל אני בכללי לא רוצה להיות אצן פתאום ובחבר׳ה האלה שעושים 30 מתח ו-2000 ב7:50...
אז מחפש מקום שגם יתאים במידה מסוימת לי ולא אצטרך לשנות את עצמי מהקצה אל הקצה בשבילו...
בוא נגיד שלהיות חזק יותר קורץ לי 😁

אם יש לכם עוד טיפים בכללי לגבי ההתנהלות שלי אשמח לשמוע 😃 נ״ב סנפיר נשמע מעניין באתר עצמו אבל אין יותר מדי מידע, יש מישהו שהיה שם/ מכיר מישהו משם ויכול לתת טיפה פרטים?

יש הרבה מידע על סנפיר באינטרנט,מציע לך לחקור קצת וגם לחפש אנשים שמכירים את התפקיד ולשאול אותם.
בקשר לפרוטקציה,בצבא פרוטקציה זה דבר מאוד חשוב אז תתכונן לבקש עזרה מהרבה אנשים.

לא צריך להיות אצן, אבל אין שום סיבה שאחרי התחרות הקרובה לא תוכל לרוץ פעמיים בשבוע בשביל שיפור האירובי.שדרך אגב בריצה משתפרים מהר מאוד יחסית.
אם יש לך שאלות בנוגענלצו ראשון אני בכיף אעזור(קיבלתי 90 דפר,לא שזה משהו מיוחד).

קרוב לודאי שתצטרך להחליט מה אתה מעדיף - ללכת לקרבי או להתאמן. כי אפילו אם יש כמה מקומות בודדים שלוחמים מצליחים לשמור בהם על שגרת אימונים, ברוב המקומות אי אפשר להתאמן כראוי.
בכל מקרה, המלצה שלי היא ללכת להנדסה קרבית לצמ"ה ולנסות להגיע לבסיס טוב (נגיד אוגדה/חטיבה). ואפילו אם לא, זה עדיין התפקיד הכי טוב בערך שאפשר לשרת בו בקרבי.

המלצה שלי היא ללכת להנדסה קרבית לצמ"ה ולנסות להגיע לבסיס טוב (נגיד אוגדה/חטיבה). ואפילו אם לא, זה עדיין התפקיד הכי טוב בערך שאפשר לשרת בו בקרבי.
קשה לעשות סקוואט עם רגל אחת

אתם קצת עפים קדימה..
תתיצב קודם לצו ראשון, אחרי שיקבע לך פרופיל וקב"א, תוכל לחשוב קדימה.

נכון לעכשיו הכל באויר.

יש לך הרבה יתרונות כבחור מאוד חזר, תחשוב על כך שאתה תהיה זה שירים את כל הפקלים הכבדים ויעיף את האלונקה באוויר. כושר אפשר להשיג, והאמת שדי במהר ובקלות. מי שמראה נחישות ויכולות יקבלו אותו, כולם יודעים שכושר זה פונקציה של זמן.

עזוב יחידה מובחרת.
אם אתה מחפש יחידה מובחרת בגלל התנאים אז אתה ממש לא בכיוון הנכון.
בראש כזה עדיף לתתגייס לגוב.

אין תנאים בקרבי.
תחליט מה חשוב לך יותר

מציע לא לעשות כל מני תוכניות בקשר לצבא ולזרוק ססמאות כמו "לא רואה סיבה לא להיות קרבי".
אנשים משתנים במהלך הצבא. גיל 18 זה עדיין ילד. 20 זה כבר פחות. מנטליות שונה.
חבר שלי אמר לי את המשפט "קשה יש כרק בלחם" ואחרי כמה חודשים הוא כבר פסל מקצוע והיה בג'וב של יומיות.

זרום עם מה שיהיה לך. אם ממש חשוב לך חדר כושר אז תברר באיזה בסיסים יש. אם ממש תרצה אז כנראה שתצטרך לוותר על קרבי כי זה לרוב במפקדות. אתה יכול להיות מדריך כושר קרבי למשל בויגנייט אבל לתכנן להגיע לתפקיד ספציפי במקום ספציפי זה קצת חלומות. אולי יקרה אולי לא. רוב הסיכויים שלא.

@RussianHotGirl , אני ביצעתי גיבושים במשקל גוף של כ115-120 קילו , בהחלט לא הייתי הכי מהיר\זריז או זה שיכול להתלות הכי הרבה זמן על מתח אבל עברתי..לקראת סוף השירות יצא לי גם להיות מגבש אז אני יודע גם מה זה מהצד השני.. יש לך את המספר שלי אם אתה צריך להתייעץ לגבי הצבא שלח הודעה אשמח לעזור.

אני רק יגיד שבסופו של דבר מה שלמדתי בשירות שלי ב3 יחידות שונות בצבא שכל אחת שונה באופי שלה אחת מהשנייה שהפרמטר הזה של כוח פיזי שדרסטית יותר גדול מהאחרים הוא גורם לך להיות כלכך דומיננטי שאין לך מושג בכלל..

איפה שירתת?

בטירונות לא באמת תוכל להתאמן, אחרי מסלול אם תהיה קרבי סביר להניח שתטחן צעירות וגם לא כל כך תוכל.

בכל מקרה אם זה מספיק חשוב לך שני אימונים (חמישי ושבת) אחת לשבועיים יהיו, וכשתצבור קצת פזמ יהיה יותר זמן חופשי ויהיה אפשר להתאמן.
אני חזרתי להתאמן אחרי שנתיים בצבא ולמרות שחצי מהשנה האחרונה שלי הייתה בתת תנאים בשטח סיימתי את השירות כשהכפלתי את המשקלים שאיתם התחלתי.

איזה יחידה מיוחדת תקבל שמנמן שיכול לרוץ נגיד 2000 ב-9 דקות מקס׳ ולא עובר את ה-12 מתח מפאת משקל גוף כבד ?

אפשר מג"ב אם אני לא טועה..
ועוד הרבה מקומות אחרים..

בכול מקרה כולה צו ראשון יש לך עוד שנה וחצי מינימום לא?

• פותח/ת השרשור
אפשר מג"ב אם אני לא טועה..
ועוד הרבה מקומות אחרים..

בכול מקרה כולה צו ראשון יש לך עוד שנה וחצי מינימום לא?
כן אבל עדיין, יש לי ידע ממש אפסי בקטע אולי יש דברים בצו ראשון שאי אפשר יהיה לשנות אחר כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית