הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ optimum nutrition gold standard 100% whey chocolate malt

barsbru

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם!!
הזמנתי אבקת חלבון Optimum: Gold Standard 100% Whey

בטעם chocolate malt
שאין לי מושג מה זה מישהו יכול להגיד לי עם זה טעים או לפחות מה הפירוש של השם
אח שלי מיהר אותי להזמין ולכן לא כל כך שמתי לב איזה טעם בחרתי אבל מה שאני יודע שהוא קיבל תציון הכי טוב באתר 4.9\5 שזה טוב מאוודד
ועוד שאלה קטנה האבקה הזאת טובה מבחינת שומן יעני אני לא יעלה במישקל בגללה האחוזי שומן שלה קטנים וזה?

תודה לעוזרים

שוקולד מאלט היא אבקה של שוקולד בירה(מאלט=לתת), אין לי מושג איך הם הגיעו לשילוב הזה אז אל תשאל אותי.

אם תכנס לאשכול המוצרים אתה תראה 16 חוות דעת של אבקות של אופטימום עם חלב ו-16 אבקות עם מים. אם אני לא טועה משה טעם אותה והוא לא ממש אהב אותה.

אתה לא תעלה במשקל ספציפית בגלל האבקה אלא בגלל התזונה הכללית שלך.

• פותח/ת השרשור
שוקולד מאלט היא אבקה של שוקולד בירה(מאלט=לתת), אין לי מושג איך הם הגיעו לשילוב הזה אז אל תשאל אותי.

אם תכנס לאשכול המוצרים אתה תראה 16 חוות דעת של אבקות של אופטימום עם חלב ו-16 אבקות עם מים. אם אני לא טועה משה טעם אותה והוא לא ממש אהב אותה.

אתה לא תעלה במשקל ספציפית בגלל האבקה אלא בגלל התזונה הכללית שלך.

מה הכוונה בגלל התזונה? תוכל לפרט יותר?
השכרה הזמנתי טעם בירה סאמק

זה לא שוקולד בירה תירגע. malt/לתת זה סך הכל תהליך של ייבוש וטחינה של גרעינים. כמו שעושים בבירה מחיטה או משעורה, עושים מפולי קקאו לשוקולד. הפעולה "לתתות" בעברית.

• פותח/ת השרשור
זה לא שוקולד בירה תירגע. malt/לתת זה סך הכל תהליך של ייבוש וטחינה של גרעינים. כמו שעושים בבירה מחיטה או משעורה, עושים מפולי קקאו לשוקולד. הפעולה "לתתות" בעברית.
אז יהיה לזה טעם בקירוב של קפה או מה? איזה טעם זה בערך

• פותח/ת השרשור
יש לי אותה , מאוד טעים גם עם חלב וגם עם מים מזכיר טעם של שוקו איכותי לא של הזה של יטבתה
אוללה? אחי שימחתה אותי מאודדדדדד תודה רבה!!
וזה מתוק? אני מקווה מאוד אין לזה טעם מריר או משהו כזה נכון?

אוללה? אחי שימחתה אותי מאודדדדדד תודה רבה!!
וזה מתוק? אני מקווה מאוד אין לזה טעם מריר או משהו כזה נכון?
אם אתה אוהב שוקו אתה תאהב , למה הטעמי שוקו האחרים שלהם יותר טובים לפי ביקורות?

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוהב שוקו אתה תאהב , למה הטעמי שוקו האחרים שלהם יותר טובים לפי ביקורות?
מי אמר שהביקורות של השוקו האחרות טובות יותר? מה שאני הזמנתי היה לו תביקורת הכי טובה.......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית