הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מישהו כמוני מתחיל לפתח שרירים?

SportDude

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,

אני מהאלה עם הגוף הרזה שנוטים לצחוק עליהם שהם לא אוכלים בכלל. במקרה שלי לדעתי זה חילוף חומרים מהיר כי אני אוכל חופשי ולא משמין וגם אם יש שבוע מיוחד שכן אז הגוף שלי יחזור בזמן קצר למשקל שהוא היה.

חוץ מזה, אני שוקל בסדר יחסית לגובה שלי, בכל זאת יש לי קצת בטן (היא לא שטוחה) וירכיים מלאות.
אני לא שומר על תזונה חוץ מלא לאכול הרבה חטיפים ושוקולדים, מתאמן חודשיים בערך כל שנה ואז מפסיק מעצלות, רץ לפעמים וזהו סך הכל...

אז כמה שאלות:
- מה אני עושה כדי כן להתחיל לפתח שרירי ידים,בטן, הפחתת שומן במקומות שכן יש? ראיתי מלא מקומות עם מדריכים אבל אני לא יודע מה מתאים לי....
- לפי המדריכים צריך לחשב גרמים של אוכל שזה נראה לי הזוי...אין משהו יותר פרקטי וכללי שאפשר להוציא אותו לפועל?

- בשביל פיתוח שרירים חיב מכון כושר ומכשירים או יש תרגילים שאפשר לעשות בבית/בחוץ בלי זה?

- אם תרגילים כמו כפיפות בטן גורמים לי לכאבי גב, יש דרך אחרת לפתח את שרירי הבטן?

תודה מראש!

מתאמן חודשיים בערך כל שנה ואז מפסיק מעצלות, רץ לפעמים וזהו סך הכל...
תודה מראש!

מה חשבת שיקרה במשך חודשיים ?
אתה אפילו לא צריך לקרוא שום מדריך ולהתעסק בלספור גרמים. פשוט קח תכנית פשוטה/תבקש ממאמן שיעשה לך. כל תכנית FBW תספיק, ותתמיד בה 3-4 פעמים בשבוע לפחות ל3 חודשים. תתחיל לאכול קצת יותר חלבונים ותיראה תוצאות. אחריי שתעשה את זה תתחיל לחשוב על השלב הבא מבחינת תזונה/תכנית.
בהצלחה.

קראתי כתבה על מישהו כמוך ששקל 50 קילו אכל מלא בערך 2000 קלוריות מעל התחזוקה ועשה אימוני ssוהוא גדל יפה.
תנסה גם אתה אנסה למצוא את הכתבה

אימוני כוח
לדחוף אוכל ולאט לאט להגדיל את הכמויות שאתה מכניס
שימוש בשייקים בייתיים או גיינר

תתמיד זה כל הסיפור אין סודות נסתרים.

תזונה אימונים התמדה .
לא שבוע וגם לא חודש . יקח זמן אבל התוצאה מגיעה

כמו שהמליצו כאן- אימוני כח

אתה צריך פשוט ללמוד את הטכניקה של התרגילים כמו שצריך ולדעת מה אתה עושה(ולא, אני לא ממליץ שתשלם 1500 שקל למישהו שעלה מ50 ל80 קילו עם כל הכבוד לו, זו תוצאה מוכרת)

Back
למעלה תחתית